Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Samo ta za mob nažalost

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Pa uvek ima mogućnosti da za 120$ kupiš neki minix on ima hladnjak kako treba ili za 250 nvidiu ili za 20 da zalepis sam hladnjak i to ako te ne mrzi ako te mrzi ostaviš da radi na 80 stepeni i onako si jeftino platio.

Izbora ima, svako bira šta mu treba...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I sada pitanje koje niko nije postavio ;)
Vredi li taj minix tih 120 evra?

Nijesam jos nista gledao, ali sam u podesavanjima vidio da ima velicina titla, mala srednja velika. Mala je po difoltu.

Screenshot_20171227-235512.png Ovo je uredjaj sa 2/32 amlogic s912 android 6.0.1 as fabrickim resenjem za hladjenje...

Pise gore da je to mi box3, on ima aktivno hladjenje.

Ja nisam nigde ni napisao da li ima ili nema s912, nego ti.

Što bih ja pogadjao šta ti misliš i rezultat kog boxa si postavio...
Ne vidim smisao tih igrica i šta je poenta?
Više puta sam postavljao uporedne tabele rezultata.

Stari Mi box3 ima hexa core mtk processor sa aktivnim hladjenjem.

Ja nisam nigde ni napisao da li ima ili nema s912, nego ti.

Što bih ja pogadjao šta ti misliš i rezultat kog boxa si postavio...
Ne vidim smisao tih igrica i šta je poenta?
Više puta sam postavljao uporedne tabele rezultata.

Stari Mi box3 ima hexa core mtk processor sa aktivnim hladjenjem.

Mi box 3 mtk ima rezultat preko 70k.Kao sto rekoh nema sta da pogadjas ja sam napisao koji je soc karakteristike verziju androida itd. U pitanju je pasivno hladjenje ali ti si se odma javio da je aktivno hlarjenje I da je xiaomijev box iako takav ne postoji...

Kao sto rekoh nema sta da pogadjas ja sam napisao koji je soc karakteristike verziju androida itd.
Samo si "slucajno" propustio da napises i koji je box u pitanju?

I sta je poenta scora od 43000 kad svi s912 imaju od 40-43000 zavisno od tipa memorije i roma koji je u njemu?

Poslednja izmena:
Instalirao sam Openelec na sd karticu i pokrenuo tanix tx3 mini. Sve radi savrseno i brzo. Cak je i prihvatio Osijek build. Za 24e odlicno resenje. Cak i njegov daljinski savrseno radi na Kodiju. Ima sve sto treba.

mozes li da probas kako vuce i pusta razlicite video fajlove sa nekog media servera preko wifi-a, ako si u prilici?

Instalirao sam Openelec na sd karticu i pokrenuo tanix tx3 mini. Sve radi savrseno i brzo. Cak je i prihvatio Osijek build. Za 24e odlicno resenje. Cak i njegov daljinski savrseno radi na Kodiju. Ima sve sto treba.

Jel to previše komplikovano, instalirati taj openelec na karticu i pokrenuti ga?

nije komplikovano,vise je bitno da li Android Box podrzava boot OpenEleca-a ili LibreEleca sa kartice....ne moze to na mnogo boxova...
pogledaj na zvanicnoj stranici,da li je tvoj Box podrzan...
takodje je u Igri i LibreElec
https://libreelec.tv/
http://openelec.tv/

Izvinjavam se, greskom sam napisao da sam instalirao Openelec umesto LibreELEC. Pustio sam par fajlova sa desktop racunara ali nista veliko. Neka serija u mkv i mp4 formatu i nije bilo problema. Vece fajlove nisam pustao. Kad daljinskim gasim Libreelec gasi se i tv.

Za te pare bolje neki s905x

Zar je RK3328 toliko losiji od s905x da ovo sto box ima usb 3.0, bluetooth, dual-band WiFi nista ne znaci ?

.

Da li neko ima lično iskustvo koji je box ok za EON mobile i tv verziju. Koristio bih obe verzije po potrebi. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Zar je RK3328 toliko losiji od s905x da ovo sto box ima usb 3.0, bluetooth, dual-band WiFi nista ne znaci ?

.
https://www.cnx-software.com/2017/11/27/amlogic-s905x-vs-rockchip-rk3328-vs-allwinner-h6/

Ima dosta losiju graficku taj rokchip i procesor mozda malo slabiji od s905x, imas detaljno poredjenje u tekstu.. Mozda je ipak bolje da uzmes neki s905x... Dugo je prisutan na trzistu ima odlicnu podrsku zajednice sto se tice romova i flesovanja...

.
Nemas racuna njega da kupis, kad za 40$ kupujes provereni s905x ili za 50$ s912

btw, sad gledam cene H96pro+ ovi kinezi bre nisu normalni:wall:

Poslednja izmena:
Samo si "slucajno" propustio da napises i koji je box u pitanju?

I sta je poenta scora od 43000 kad svi s912 imaju od 40-43000 zavisno od tipa memorije i roma koji je u njemu?

Izvini cisto me zanima koji rezultat tvoj box sa 3gb rama postize?Ponovo cu ponoviti da antutu nije ni bitan ali me bas zanima dal ovih 43700 nesto znaci sobzirom da odstupa od 38-43k.A I nije problem recicu ti u pitanju je beelinkov model sa 2/32 .Pa ako moze svi vi sto imate boxove sa amlogic s912 3 ili 2 GB rama okacite svoje rezultate da napravimo listu koja valjda ;)

Da li je neko ko ima Mecool M8S pro + uspeo da odradi apdejt, pošto vidim da OTA ne funkcioniše? U principu ne bih ni morao da ga čačkam pošto sve što mi treba radi ali mi smeta to što izgleda nema sleep opciju već uvek ode u totalni off (kada ga ugasim).
Uputstva koja sam našao prevazilaze snagu mojih živaca.

Poslednja izmena:
Izvini cisto me zanima koji rezultat tvoj box sa 3gb rama postize?Ponovo cu ponoviti da antutu nije ni bitan ali me bas zanima dal ovih 43700 nesto znaci sobzirom da odstupa od 38-43k.A I nije problem recicu ti u pitanju je beelinkov model sa 2/32 .Pa ako moze svi vi sto imate boxove sa amlogic s912 3 ili 2 GB rama okacite svoje rezultate da napravimo listu koja valjda ;)

Moj rezultat je 40k sa stock romom I promenjenim hladnjakom, ovo što si postavio je prilagodjeni custom ROM, a to dosta utiče na rezultat, a takodje ne znamo ni da li ima ddr4 memoriju koja često ide uz s912...

Nazad
Vrh Dno