Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

ja sam presao 5 nivoa u cugu max. pocela je da me nervira igra jer mi deluje kao da vara :D. neko staklo me poklopi sa ledja jer ga pustim kako bih pristedeo kugle.

mnogo je lakse igrati na tabletu i nauciti igrati sa dve ruke. u kasnijim nivoima postaje nemoguce pogoditi sve samo jednim prstom

Ima li neko preporuku za neku dobru avanturu. Neka old school klasicna avantura, ne mislim na ove room escape, ili ne daj boze HOPA. Nesto kao Broken Sword ili Silent Age.

Paa imas Broken Sword 1 i 2 :D

Heh, znaci tako. Vidim ja da se avantura necu naigrati na androidu :)

Uf sad ste me zainteresovali za te igrice. A uglavnom se sve ove avanture placaju :/

Gemini Rue - Ova mi je zapala za oko. Cini mi se dobra ovako al se placa.

@crossover Hvala na preporuci, mogao bi ovu besplatnu da probam ;)

Zasada mi se Yesterday mnogo svidja.
@crossover, hvala za preporuku :)

Edit: Sta mi treba da mogu da igram igre preko ScummVMa? Da ubacim iso, ili da iskopiram instalaciju sa PCa? Mozda nesto trece?

Poslednja izmena:
Ijao nisam znao da ima Syberia za Android, istog trenutka kupujem. Hvala.

ljudi, ne znam jel neko pisao već ali na Amazonu je gomila igara i aplikacija besplatno, znači akcija za rođendan im izuva! kakav crni play store, kad su oni ponudili nešto ovako...

Od te "gomile" ja skinuo dve aplikacije :)

ljudi, ne znam jel neko pisao već ali na Amazonu je gomila igara i aplikacija besplatno, znači akcija za rođendan im izuva! kakav crni play store, kad su oni ponudili nešto ovako...

Stalno imaš popuste na Play store-u, samo ne znaš. Ko ima odredjene aplikacije može da prati te popuste. Inače te aplikacije na amazonu ništa ne znače pošto su debelo outdated. Džaba što je free kad je iz doba Gingerbread-a i sa nekim bug-ovima.

Ja sam skinuo 2 apk čisto reda radi.. Imam i njihovu SwiftKey tastu koju sam isto pokupio kada je bila za džabe. SwiftKey im prati verziju sa play stora, šteta što nikako da se naviknem na tu tastu

meni je ovaj swype skroz ok. uzeo sam ga sad dok je besplatan i ne vidim nikakve bugove.

sad to što neko insistira na nekim verzijama ne znam kojim je njegov problem, ja ionako ne updateujem aplikacije uopšte dok rade.

kakav bug konkretno imaš sa swype tastaturom? meni radi baš ok.

na play storeu ne da nema popusta nego ni bez popusta ne mogu da kupim ništa... jeb ti to...

kad čitam onu temu šta sve ljudi rade da bi kupili sa play storea, lepo mi se zavežu creva...

Poslednja izmena:
Ovo je tema o igrama Ed :)

Ed opet otvorio Fejs na forumu? :p

Pa nije spominjao tastaturu...

pa ona je jedna od tih aplikacija. ne razumem što se toliko štrecate oko tog update-a, zar ste toliko sigurni da nikad baš neće biti updateovane?

Kao sto rekoh nisam spomenuo tastaturu... Igrice su isto outdated. Samo par stvari ima mozda stotinak aplikacija koje se update-uju i one sigurno nisu free. Pre cu kupiti na PS-u nego na Amazonu, jer im kasni update.

Pa dobro ti si iovako na 2.3 androidu, nisi osetio cari Jelly Bean-a, da ne kazem KitKat-a :)

Nazad
Vrh Dno