Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Da na art-u, majku mu :)

Nisam igrao ni sa kim iz Srbije za sada...

Igrah one zastave, pu maj.... ti ...... Kakve su bre ono drzave? Prvo sto nikad nisam cuo za njih, a ne bre jos da im znam zastavu, odlepih :mad:

Hahahaha, ma zeznuto je to, ja igram evropske države, to je bolje :d

Meni se nije desilo da izgubim, ali desilo se da ne dobijemo poene ni ja, ni protivnik.
Ja se više smorim kada vidim ona pitanja iz android sekcije. Svako drugo je krš koji ne treba da bude tu. :) doduše, onda bi se ponavljala previše često.

Ima glupih pitanja, ali nije loše :)

Pa prijavite glupa pitanja... Posle meča lepo ima dugme report, i eto.

I u drugim kategorijama gde ja igram, ima *****nih grešaka, nadam se da će ih ispraviti vremenom

Ја играм game of thrones, song of ice and fire и general knowlege највише.

Evo posle dve nedelje od kako sam krenuo da ucim da radim u eclipsu, moja prva igrica za android, radjena po poznatoj flash igrici :)
Nadam se da ce vam se svideti, u pitanju je Do Not Press The Red Button, kad budem stigao prevescu je i na srpski jezik. Ako vam se svidja ocenite je ili je podelite sa prijateljima, znacice mi :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klikapp.bigredbutton

0wJ407e.png

uploadfromtaptalk1394498971919.jpg
Neka sam ja pobedio najboljeg :D

Ti si taj mladic koji je za dan nabio 50k xp-a.. Sve poludelo *** :)

Uzeo protiv mene da igra, al sta cu kad sam bolji u video games :D

kako moze da se posalje chalange u real time-u,odnosno da igramo u isto vreme, a ne prvo ja pa protivnik?

Kad posaljes challenge moras da sacekas da on prihvati, a ne da ti krenes sa partijom.

Danima samo ovo igram

2048

Upozorenje: Ne počinjite bez viška slobodnog vremena.

Tek sam kupio svoj prvi android i ako neko može da mi copy and paste listu najboljih free igara

Prelistaj temu, za to i služi. :)

flappy bird :-devil-:

Nemoj tako :d Hoces da mu sledeci post bude: "Nemam vise Android telefon, hvala na preporukama..." :d

Probaj za pocetak Temple Run 2, Dots, Can KnockDown, Stickman igrice, Hill Climb Racing... Kada sve to predjes, dodji da trazis jos :D

PS. Nemoj da prelazis Flappy Bird xD

Nazad
Vrh Dno