Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Može i Subway surf, Fruit Ninja, Fives, Smash the office, Granny Smith, QuizUp...

Ja skinuo juce taj Taxi ali mi se ne svidja bas. Nekako cudno upravljanje.

Jel su kod QuizUp-a rankovi povezani sa g+ nalogom?

Pa trebalo bi

Osim ako se nisi prijavio putem maila ili FBa

Preko G+-a ali dodao sam kasnije i FB..

Onda nemaš problema. Brine te da ne izgubiš nivoe?

Sad sam isprobao. Izbrisao Quiz up, ulogovao se ponovo sa g+, sve je tu.

Odlican tenis, igrao sam ga do inemoglosti ali na teskim turnirima ai vara tako sto detektuje sta pritiskas, obrisao sam pre nego sto sam razbio telefon. Jos jedna stvar, vt bi trebalo kupiti original zbog komandi, piratska verzija ima samo svajpovanje a mnogo je bolje igrati na virtuelnim dugmicima.

Max Payne 2

Da li se zna nesto o Max Payne 2 za Android/iOS, imam Max Payne 1, ceo GTA 3 serijal, ne vidim razlog zasto Rockstar ne bi hteo da se portuje i Max Payne 2...

Jaooooo kako me je sad iznervirao onaj QuizUp! :mad:

Ovo mi se desilo nekoliko puta kada sam skinuo igru, ali sad sam se nameračio na ramtastic achievement i trt...

Imam 35 pobeda za redom i krenem sledeću partiju, imam dosta poena više od protivnika i cap, samo se odjednom završi igra i ja imam 0 poena. I sad opet moram ispočetka pa jurim taj achievement. :mad:

Igra je poprilicno unistena, svakih par partija dobijam ili error ili da neko ima slabu konekciju pa pukne, a to mi se desi svaki put kada vodim. Trebali bi da srede te stvari kada ljudi namerno "varaju".

Da, od poslednjeg apdejta se baš često pojavljuju greške...

Ja umalo ne olupah telefon zbog njega.Izbaci prva dva do tri pitanja kako treba i onda pocne da izbacuje samo ponudjene odgovore ali ne i sliku.Pritom je internet konekcija ok.

Ihhh, koliko mi se samo to puta desilo... :) Ali mi je ubedljivo najgore kad mi protivnik preda, pitanje pred kraj...zbog toga mi dodje da obrisem igru...

Topla preporuka da aplikacije i igre koje vas redovno iznerviraju deinstalirate. Ja ne cekam dalje od 2. nerviranja, vi sami odredite sebi granicu.

Ihhh, koliko mi se samo to puta desilo... :) Ali mi je ubedljivo najgore kad mi protivnik preda, pitanje pred kraj...zbog toga mi dodje da obrisem igru...

Auuuuuuuuuuu to sto me iznervira... Pogotovo posle 3 pitanja, ja znao, on nije i covek preda... sta da radim sa 60 poena? Ne mozes onda dobiti level znaci NIKAD.

Igram QuizUp i pobedjujem kad iskoci mi da imam 14% baterije i izgubih, valjda anti cheat onaj klinac. Grrr :mad:

Ja sad sastavih vise od sat vremena bez poraza igrajuci "name the gadget" sa jednim amerom.Uporan neki,zapeo da uzme pobedu mukica.Jos mi jednom prilikom zabaguje igra i poslednja 3 pitanja nije prikazivala sliku pa sam nabadao i opet ga pobedih,doduse na misice.

Preporucio je neko. Dobra igrica ali treba valjda placena verzija da se nastavlja od onih checkpoint-a pa sam batalio :d

Vrh Dno