Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

^fina igra, borbe bi mogle sa malo vise slobode da budu al ok.

Cudno mi je malo sto je nisam nasao u ovoj temi. Na phone-u sam pa cu samo da ostavim naslov : Royal Revolt 2
Igrao sam prvi deo koji je bio bolji. Ovaj drugi igram zato sto opet nije losa igrica ubacili su dosta novih stvari (sada mora da se pravi i odbrana i ekonomija) dok se u prvom samo napadalo ali sada je mnogoblupo zbog gems-a i mnogo cekanja. Svejedno obavezno probati ! Trebace vam malo vremena u pocetku da se povatate.

Pojavio se spiderman 2 na google play-u! Djeluje dobro jel probao netko?

Sta ti od ovoga "na google play-u" nije jasno? :D

To sto ima milion spajdermen-a na gp-u.

Тражи преко бровсера, пре ћеш тако да нађеш него на оном бедном search-у унутар плеј сторе апк

Verovatno meni telefon posebno nalazi posto uvek nadjem aplikaciju ili igru kad vidim kako se zove :)

бровсер rulez

Могуће да си ме због овог КВОУТОВАО? :)

ђилко,ја било који програм да напишем ,али буквално у слово, он мени избаци неке рез који немају додирне тачке са тим програмом. Не знам до чега је то..

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1397868705172.jpg

Први коментар.. Иста ствар код мене

ђилко,ја било који програм да напишем ,али буквално у слово, он мени избаци неке рез који немају додирне тачке са тим програмом. Не знам до чега је то..

Meni se to desava samo ako aplikacija nije popularna znaci tipa 5.000 - 10.000 -20.000 downloads. Sve od preko 50.000 nadje odmah.

Pi kakav ti je rukopis, cudno mi da citam :p

Meni se to desava samo ako aplikacija nije popularna znaci tipa 5.000 - 10.000 -20.000 downloads. Sve od preko 50.000 nadje odmah.

Pi kakav ti je rukopis, cudno mi da citam :p

Па зато сам и рекао колеги да боље да је потражи преко нета. Логично да није популарна то јест да нема преко 50к скидања када се тек појавила на пс.

Ovo je gameloft igrica poznata je :)

Могуће да си ме због овог КВОУТОВАО? :)

Ona koristi intitle ključnu reč.

Nisam mogao da je nadjem jer nije dostupna u Srbiji...
Inace hvala loznica na savetu.

Mene zanima, ali me zanima da li je uzeti sad ili cekati da bude 0.99$ :D

Na mom Lenovo P780 igra radi srednje zalosno, mada obzirom da je potezna igra moze da prodje. Ali svakako najveci problem je RAM, gde bez 1.5GB RAM moze biti problema. Kada ucita nivo, igra pojede 400+MB, pa ako nema slobodno memorije igra pukne na home screen. Da bi izbegao pucanje igre, moram da rebootujem telefon, kako bi po podizanju sistema zauzece RAMA bilo oko 35%, tj. oko 600MB slobodno.

Dummy Defense
Bila je pre neki dan besplatna na amazonu i tek sam je sad igrao. Prilicno zanimljiva i opustajuca.

Vrh Dno