Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

I ja igram preko mobilnog interneta,Telenor je u pitanju,H+ signal. Dogfigth zaboravi jer bi ti zbog svajpovanja trebale 3 ruke.Ja preferiram pucanje iz daljine i to mahom iz mesta i nema sanse da omasim.Vidi povecaj aiming sensativity(kod mene je na 13) i smanji detalje,mozda pomogne.Svidja mi se sto nema zauzimanja baze kao u WoT-u,jos da ubace mogucnost dodavanja prijatelja,platuna i podrsku za gamepad i bice ekstra.

Ja definitivno imam neki problem možda je do moba i verzije sta znam, low high ne bitno igra radi savršeno samo sto ne mogu da pomerim nisan nikako iz desetog puta pomerim za 2 milimetra, kako ciljas, možda radim nešto pogrešno?

Nije nikakva mustra,samo motaj,motaj,motaj,radi rukama :)
Salu na stranu unapredi posadu jer ce to uticati na brzinu rotacije kupole.Zatim nikad iz zuma nemoj da motas previse,okreni cev na stranu gde je protivnicki tenk,zoom pa onda fino nisani.Mada meni deluje da je kod tebe drugi problem.Inace ja igram na Galaxy Tab 2 ako ti to ista znaci.

Ma da nešto drugo je u pitanju sto posto neće da mota uopšte

Zanimljivo :)

Gibo sine, vreme je da se challengeujemo.

Poslednja izmena:
Nemam sad vremena, slava mi je. Samo sam probao malo dok ne dodju gosti :d

Igrica je bas za takmicenje, samo ko ima vise zivaca :d

Mene opusta :)
Imam utisak kao sviram klavir.

Doduše, ja imam verziju sa amazona. Valjda nema neke razlike.

Srećan "Djurdjovdan" :)

P.s. rezultat za relax mod
agyha5uh.jpg

Poslednja izmena:
Sve pohvale, dajte link za onu temu sa takmicenjem, da merimo kome je kraci :D

Odlicna igrica, samo sto mi nije preko celog ekrana o_O Imam dole jedno centimetar crne trake.. Al to mi ne smeta da uzivam u igrici stvarno..... Bas je relax igrica kao sto joj sam mod igranja kaze..

uploadfromtaptalk1399417408126.jpg

Edit: ovo treba da ide u onu drugu temu

I meni je tako. Pretpostavljam da je to mesto za reklamu, samo sto imamo adAway.

Koji ste vi ljudi...'leba otimate tim koji su vam dali besplatnu aplikaciju...jel vam toliko smetaju reklame

Iskreno meni da.. Ne bih mogao da zivim da nema adawaya..

Verovatno bih onda skidao samo programe bez reklama i kupio 10,20 apk i to je to.. mozda bi tako bilo i bolje

Poslednja izmena:
Pa ne znam, meni se svidja ovaj model sa reklamama...posto je vecini ljudi problem da kupi (priznajem i meni, kada bih kupovao 100ine aplikacija), ovo je ok stvar da neko zaradjuje, a da ne pravi problem korisniku..em je aplikacija maltene dostupna svima bez geografskih ogranicenja, em je besplatna..sa druge strane ok je ponuditi i kupovinu kljuca kojim se uklanjaju reklame za one koji to zele..

Zaradjuje se i od samih prikaza...ne znam kolika je brojka ali na 1000 prikaza on dobija pare isto..dobija vise ako kliknes na reklamu...ja i kliknem ponekad :p

Te poruke i obavestenja vise ne bi trebalo da postoje jer ih je gugl zabranio.

Te poruke i obavestenja vise ne bi trebalo da postoje jer ih je gugl zabranio.

Zabranio ih je ako nemaju veze sa aplikacijom (ako reklamiraju treću stranu), ali ako su direktno bitne za samu app, onda može.
Npr. asphalt ti izbaci hej danas nisi vozio, ili aliexpress ti da nešto tipa porudžbina je poslata u toliko i toliko.

Aha, pa dobro onda za tu igru iskljuci notifikacije i sve je ok.

Nazad
Vrh Dno