Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Deus ex, preporuka. Samo nemojte da odustanete u prvih sat vremena i ne igrajte rambo stil.

Jako dobro izgleda. Download u toku!

Edit:
Odlicna igrica. ;)) Preporuka.

Poslednja izmena:
Играо сам свашта на андроиду, ал' мало шта ми се оволико свидело. Једна од убедљиво најбољих вожњи и најбоље оптимизованих за таблете тј. играње на екрану осетљивом на додир.
Много више волим да скрећем "пипкањем" екрана него окретањем целог уређаја.
Некако ми је као мешавина Mario Kart и Need for Speed Hot Pursuit II (онај стари :D )

Pa tih "Flippy bird" aplikacija je izaslo na stotine otkako su ono smece sklonili. Posto je "floppy" zabranjena rec na play i app store-u, onda se samo drugacije nazivaju, a maltene sve izgledaju isto.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je neko Spomenuo, ali izašao je room Two za Android kupio sam je i odlična je!

Koliko je mocna ova igrica table top racing...

Meni je super jer me podseca na stari dobri crt racing, imam ga na ps3 i jos na fonu, pa odlicno :D

^Kako je dobra igra! :D

Podseća na Micro Machines, sa ortacima sam to cepao stalno na N64 :)

Da.. Mada nekako mi se cini da su mm zaraznije :)
Ako nista grafika je dosta dobra i sve je fluidno,ali mi zato reze bateriju :)

Koliko je mocna ova igrica table top racing...

Jeste da sam ja postavio.. ali meni nije bas toliko mocna ali je ok. Sada igram Stickman Downhill - Motocross, arkada ali odlicno odradjena, radi bez laga, interfejs bas dobar kao i grafika.. kada neko napravi ovako dobru igru i treba da zaradi lepe pare. Isto vazi i za skoro sve ostale stickman igre ovog developera.

Poslednja izmena:
Nesto mi se ne svidja taj stick man... Bolji mi je Stickman Base Jumper.

U vezi igre table top racing, prvi put mi se desilo na tabletu (1GB RAM) da neka igra pozatvara sve ostale programe i procese, da bi mogla da radi. Ako su grafička podešavanja u igri na max, izgleda traži puno RAM memorije, u jednom trenutku se igra srušila zbog nedostatka memorije. Kad se grafika stavi na sredinu onda je OK. Inače je vrlo zarazna igra.

Bas hteo da odigram sinoc TTR, ali je preveliki zalogaj za moju xperiju u...izbacuje odmah nakon uvodne animacije...

Sto se tice TTR koja sve podesavanja imate za grafiku, meni ima samo normal i high, kao da ima jos jedan korak iznad high.

Sto se tice TTR koja sve podesavanja imate za grafiku, meni ima samo normal i high, kao da ima jos jedan korak iznad high.

Tako i meni isto. Stoji na high al nece dalje. A nisam imao problema da me izbacuje i to. Imate li neku dobru taktiku za brzo zaradjivanje novcica? :D
Meni je kao neka "taktika": kupio sam one prve tockove sto prave novcice kada se driftuje i onda na quick race uzmem onu prvu jer mi je dobra za driftovanje, stavim na PRO i na kraju zaradim 1400 za prvo mesto + 600 bonus novcica zbog felni.

Nazad
Vrh Dno