Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

ma kakav hexagon, ja poludeo i od toga. najbolji skor na kompu mi je 15 sekundi i dok sam to postigao, vec sam poceo da vidjam svasta od onih boja i zvukova.
znam da je na telefonu mrvicu laksi, ali brate, igra nije za ljudsko bice.

Na kompu imam preko 70s, ali na mobilnom mi je tako teško da ni 10 ne mogu da pređem, tako da je bilo "fik i gotovo" :D

Isti slučaj. Lakše mi je sa strelicama, nego na touch.

hvala za info. insta buy

katastrofalno mi radi room na telefonu. mozda je zbog fhd rezolucje, ali imam 5fps i neigrivo je.
na kompu radi lepo preko bluestacks, ali tu se mocum i za zoom in i zoom out koji postoje ugradjeni, ali rad sa dva prsta je nemoguc i necu imati ni tilt ako bude trebao u igri.

telefoni sa fhd rezolucijom obično imaju top hardver, to je neka greška do onog ko je pravio igru. i taj mediatek nije ni malo slab, čudi me da secka...

Moguće da je skinuo pogrešnu narodnu verziju.

telefoni sa fhd rezolucijom obično imaju top hardver, to je neka greška do onog ko je pravio igru. i taj mediatek nije ni malo slab, čudi me da secka...

Ipak je to A7 sa dosta matorim PowerVR GPU

ok, shvatili ste da je kinez u pitanju.

Inace, pokusavam da kupim igru, ali mi kaze da zopo nije kompatibilan. dozvoljava za bluestacks i9000 ili vec koji je, ali zopo ne.

In app purchase? Jel ti mene *****avas?

Da možeš da nastaviš kad zagineš valjda :D

pa hteli bi da se obogate na brzinu.
probao i bolja je od flappy bird jer je znatno preciznija. ko zeli, stvarno moze da se zamaja i da postigne ogroman rezultat, za razliku od prethodnika gde se nerealan hitbox odjednom pojavi.
sa druge strane, igra je podjednako glupa i svako ko ceni svoje slobodno vreme ce je izbrisati posle 10 minuta.

probao i bolja je od flappy bird jer je znatno preciznija.

Pa to onda nema trip originala, ono je bre zlo, kao da na svakom telefonu radi drugacije a i svaki put kad je upalis kao da je odziv promenjen a ''tezina'' drugacija :d :d

I na fb u igri Flappy Flight su današnjim updateom ubacili kupovinu 5 novčića za dolar sa kojima nastavljas gde zagines. Bezveze ali bole njih, namlatice se para na budalama.

Samo je bilo pitanje kad ce se neka zamena pojaviti, a uz to i pare da kupi, iako ih ima vec na milione i pre flapija i posle :D

Ma Flappy je najbolja :p

Hahaha nisam toliko lud :D

ekstra , obozavao sam stickman sa bajsem i presao sve nivoe. mnogo dobra fizika igre. probacu motocross

Pa I nije neka fizika. Najvise se "oseca" kada je bajs u vazduhu. Naginjanje napred-nazad je bas vestacki. Mada je generalno ok igra.

Pa da, fizika je vise arkadna ali je igra sasvim ok kao i ona mtb verzija. Taman za telefon, lake kontrole, dobro odradjena grafika a sve radi brzo i bez laga cak i na starijim telefonima.

Unroll me - dobra logicka igra. Poput stare igre Pipes, samo bolja, mora brzo da se razmislja, a ima i nesto vise opcija.

Nazad
Vrh Dno