Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Noooooooooooouuuuuuu

Iskreno rastrgli su ga zadnjih par dana, od kad se pojavila igra na Androidu samo se o ovome pise... negativno!
Napadaju ga sa svih strana, mislim da je i tuzen takodje.

Pa što da ga tuže?

Pa sto je ljudima krivo sto svi igraju igricu? Msm mogu da ga tuze al' dzabe. Napravio covek igricu, stavio je na net za dzabe i to je to.. Sta ce on sad sto su se svi nalozili?

Hocemo mi moci i dalje da igramo igricu? :D

Plus lik nece da je proda.. A mogao bi milione da zaradi ja msm...

Poslednja izmena:
nista od ovoga me ne tangira posebno, osim sto sam procitao ono sto sam od pocetka sumnjao. hit box je veci od vidljivog. a kladio bih se i da brzina padanja i duzina skoka nisu konstantni.
mazohizam cisti igranje igre. covek je istrolovao pola planete

nista od ovoga me ne tangira posebno, osim sto sam procitao ono sto sam od pocetka sumnjao. hit box je veci od vidljivog. a kladio bih se i da brzina padanja i duzina skoka nisu konstantni.
mazohizam cisti igranje igre. covek je istrolovao pola planete

ZNAO sam da hitbox nije 100% tacan, mi smo sinoc ludeli zbog toga sto padnemo a nismo ni pipnuli !!!

Igra je djubre po meni.. Mrzim igre koje te brzo iznerviraju,toliko stvari u zivotu koje te j'bu a ja treba jos da se zivciram zbog glupe igrice..

Zato je i nisam igrao. Igra treba da opusti a ne nakon partije da koristis cekic :)

Ja se nisam toliko nervirao.
Jedino mi je bilo fascinantno da sam prvih bar 50 i vise pokusaja prosao prvu cev ili nijednu.
Posle sam se usemio ali i smorio.

Igra je vrh! Ja ne znam kakve igre vi ocekujete, ali ovo je tako prosto a tako zarazno...

Igra je prava mobilna, ljudi koji se nerviraju oko ovoga obicno imaju slabe zivce. Bar tako kazu.
Mene licno ne nervira.

Meni je digla pritisak na milion i vise je nisam ukljucio. Imam utisak da bih polomio telefon. :D

Meni igrica uopšte nije zanimljiva probao par puta i smorila me.

To mu dodje nesto kao kada pocinjes da konzumiras pivo..probaj jos jednom …jos jednom… jos par puta, i na kraju postanes alkos :)

Poslednja izmena:
Ne znam gde sam čitao, ali igrica je pravljena za ljudsku kao psihu nešto pokazati kako ljudi nikad ne odustaju, iako se iznerviraju, ne znam. Ja ono popizd na kratko, par sekundi, ispusim cigaru ili poslušam neku pesmu i nastavim da igram, inače konstantno nikad nisam igrao, jer ne bi mogao skor da napravim...

Ne znam gde sam čitao, ali igrica je pravljena za ljudsku kao psihu nešto pokazati kako ljudi nikad ne odustaju, iako se iznerviraju, ne znam. Ja ono popizd na kratko, par sekundi, ispusim cigaru ili poslušam neku pesmu i nastavim da igram, inače konstantno nikad nisam igrao, jer ne bi mogao skor da napravim...

A cetri druga i ja blejimo sinoc u kolima, i imamo 3 android fona, i dok trojica igraju dvojica kuliraju od nerviranja pa u krug xD

niste imali ništa pametnije da radite nego da igrate flappy bird u krug?

elem, ja sam odmah video da je igra bezveze iako obožavam ovaj tip igara. padanje i uzdizanje ptičice kao i hit boxovi nisu kako treba i igra definitivno cheatuje protiv tebe.

ta igra je čista kopija ovog koncepta.

preporuka svima: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamsoft.copter

to je original i bolji je jedno 800 puta od ove gluposti.

Imali smo kasnije, al' dok smo cekali to "kasnije" mi prekracivali vreme :3

Ma da, sigurno je lik imao nameru da napravi igru da vara protiv igraca... Jednostavno nije ispravio te bagove i eto..

Poslednja izmena:
Upravo zbog toga što ne možeš lepo da kontrolišeš pticu je dovelo do toga da me igra smori. Sad sam igrao jedno pola sata i nijednom se nisam iznervirao jer jednostavno nije do mene već je glupa igra. Bilo bi zanimljivo da je kontrola bolja.

Simple and Fun spojeno. Win win.

Ne znam izgleda da smo samo Gibo i ja ludi onda kad nikome nije zanimljiva :d

Upravo zbog toga što ne možeš lepo da kontrolišeš pticu je dovelo do toga da me igra smori. Sad sam igrao jedno pola sata i nijednom se nisam iznervirao jer jednostavno nije do mene već je glupa igra. Bilo bi zanimljivo da je kontrola bolja.

Ahaha bas to. Ja sam igrao mozda jedno 10ak puta i ne da se nisam iznervirao nego znaci ladjenje. Instalirao da vidim sta je to i to je to. Zanimljiva ideja i svidja mi se igra. Da su kontrole bolje bila bi bolja i vise bi je igrao. Ovako kad se zakucam 5 puta u treci stub samo nastavim da igram i kad ubijem vreme izadjem. Mogao bi je igrati ceo dan bez prestanka jer kontrole ubijaju zanimljivost igre. Inace se jako brzo iznerviram bilo nesto bitno ili neka glupa sitnica u ovom slucaju igrica ali to nije slucaj sa ovom igrom.

Poslednja izmena:
Možda je stvar do čoveka. Umem da se nerviram oko PES-a kad igram protiv drugara ali ovako nešto me ne dotiče :D

Postoji li neka igra poput IceRage ali da ima online multiplayer?

Ja se lako iznerivram oko bilo koje igrice, a tek ova. Ludnica.

Važi. Zakucao se 3x i bilo je fik :D

Vrh Dno