Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

pirocanac.gif

Igra li neko colin mcrae rally?
Mene na 5-oj stazi Australije stalno u toku trke izbaci iz igrice.

Plaćena ili? Ako nije onda ne znam što se buniš :)

Jel igra neko 100 doors 2? Super je igrica, opustajuca. Ja otvorio 80 vrata do sada. :D

Sinoc update-ujem TTR i posle update mi obrisao save games i sad moram sve ispocetka...
Gde se inace cuva save od igrica pa ako mi se ovako opet nesto desi da znam da backup-ujem?

Ja se probudio sad i vidim odradjen update i ulazim i čitam tvoju poruku ovu, rekoh ne seri da mi je sad obrisano, kad ono sve normalno :D

Ko zna šta ti radiš sa tim telefonom :)

Pa nemam pojma onda koji mu je djavo bio i sto je obrisao save. Jel to ima mozda neke veze sto nisam bio ulogovan na google play ili ne? Sad sve opet ispocetka moram da igram, bas sam se smorio.

Igra li neko fifu 14 ultimate team?
Kakav vam je tim? Koji vam je najbolji igrac kojeg imate u timu?

U vezi TTR i zaradjivanja novcica ja sam prvo nabudzio prvi auto u full-u,zatim vozio quick race onu drugu stazu na pro dok nisam skupio 150k za Nisan Skyline i one tockove koji dodaju novcice pri driftu.Posle toga je pesma,sa nabudzenim Skyline u svakoj trci uzmem po 3k novcica,manje vise.

Ovaj ttr je nerealno zahtevan... Ovo je drugi put da mi crashuje, a vidim da su mi sve app ubijene. Imam 1gb rama, da li se još nekim dešava ovo?

Meni je znao da freezuje i crashuje na nexusu 4 tako da...

Poslednja izmena:
Vidi i meni sad krece sve ispocetka sa TTR. Bar mi je zanimljivo opet :D

Ajoj, pa kada bi mi se tako desilo ili bi pao uninstall ili bi otresao telefon o zid :D

Upravo sam batalio TTR. Predjem prvi championship, odigram par quick, kupim tockove za novcice i TTR pukne. Udjem opet kad ono opet sve ispočetka. Nek se ebu sada :D

instaliraš game killer i podešaaš parametre u igri kako se tebi sviđa, a ne onako kako su oni koji prave igru zamislili. ja to koristim za sve igre koje imaju novčiće. tako startujem kao buržujsko dete koje je dalo 10.000 evra za igru.

instaliraš game killer i podešaaš parametre u igri kako se tebi sviđa, a ne onako kako su oni koji prave igru zamislili. ja to koristim za sve igre koje imaju novčiće. tako startujem kao buržujsko dete koje je dalo 10.000 evra za igru.

To kao neki cheat za igre? Pojasni? :D

ih da pojasnim, pa posle ispadne kucam šifre, kao što me prozivali :p

lepo, gde je gameplay igre uništen time što moraš da plaćaš nenormalni novac da bi samo igrao, recimo real racing 3. odvozaš trku, pa onda čekaš POLA SATA na popravke! ALO! notorna glupost! ali ako daš ne znam koliko evra možeš da nastaviš odmah... e onda instaliraš program i ukucaš da imaš toliko i toliko tih čuda, dijamanata, novčića, čega sve ne, ukucaš da imaš koliko ti treba (kao neko ko je dao hiljade i hiljade evra za igru) i igraš onako opušteno, dakle ne čekaš pola sata da se auto popravi, nego igraš odmah.

Znači ipak je čit :d

jes. isto bi bilo da sam platio xxx evra, al nisam. sram me bilo...

A sta ako ja igram dugo igru i napredak u njoj mi je vezan za fb.. Odradim taj cit,ovi sto su napravili igru znaju da nikada nisam trosio kes na nju izvale da sam citovao i izbrisu mi akaunt.. ( mislim na akaunt u igrici ) Da li je moguc taj scenario ?

Poslednja izmena:
A sta ako ja igram dugo igru i napredak u njoj mi je vezan za fb.. Odradim taj cit,ovi sto su napravili igru znaju da nikada nisam trosio kes na nju izvale da sam citovao i izbrisu mi akaunt.. ( mislim na akaunt u igrici ) Da li je moguc taj scenario ?

Naravno da jeste. Aliiii ed ne igra igrice znaš ono da se mučiš nego eto. Ne znam koja je čar igrati sa cheat-ovima...

kakav bre facebook povezan sa igrama šta je vama?

ed igra igre znaš ono da se mučiš, ed vrlo dobro zna šta su igre znaš ono da se mučiš, igra ih već 25 godina. al kad je on igrao igre onda si morao da igraš da bi dobio nešto, a ne da daš 500 evra da bi dobio nešto.

Stoji mi povezan sa nekim izmisljenim fb akauntom da bi mi beckapovao datu,to jest da bi imao akaunt u igrici,i da bi ostao na istom kada promenim rom :)

^hvala bogu, ja najvise mrzim ljude koji kategoricki odbijaju samu pomisao na FB. Napravis lazni nalog za smece i samo lajkujes i serujes, deponija je ionako kod njih. Ja sam tako sebi otvorio twitter koji u zivotu necu koristiti za druge stvari.

Nazad
Vrh Dno