Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Razlog sklanjanja igre je u tome što je sam developer zamrzao igru jer mu je narušila jednostavan život, postala je previše popularna i previše mu para donosila samo od reklama.... Koji Car!

Čitam malopre članak na Mondu kako će kreator igre Flappy Bird da je povuče sa App i Play store-a, kako su oni naglasili veliki pritisak je na kreatoru. Ja ne vidim tu svrhu kad je igra pun pogodak sa strane marketinga, jer uzima odlične pare od nje.

Kad vidim samo koliko ste smorili tom d3bilnom igricom, prosto mi bude toplo oko srca.

@Bezolovni

Ako si prešao 45k onda idi okači u onu temu za rezultate iz igrica da mogu i ja da se jos trudim za TrippyTap :)

Da, nece biti apk fajlova po netu..

Nerviraces se ti jos dugo vremena :d

Ja napravio par backup-ova. Ako ti treba Jericho, dacu ti nije frka :d

Mnogo to teze ide kad nema na PS, nije to Showbox ili slican warez za koji nema alternative.

Ma nije to to kao original..

R.I.P

http://www.technobuffalo.com/2014/02/09/flappy-bird-removed-from-app-store/

18122_600.gif

Haha, ovo samo u slucaju da sam ono smece igrao duze od 11 sekundi. Ne volim kad je fizika igre ocajna, secam se da sam Prince of Persia: Two Thrones nonsalantno deinstalirao kad sam stigao do poslednjeg boss-a, jer tada iz cista mira krece konstantno i iritirajuce menjanje perspektive "osmisljeno" da oteza igru.

Pa on to rekao kako bi se ljudi pomamili i jos vise ih instaliralo igru, da mu podignu prihod sa bednih 50k na 500k dnevno..pobogu :D

Hahaha koju li bi cenu ja postigao sa skorom 200 :p

Ajde da je neka stara ili retka igra, kolekcionarska vrednost, nego radi se o igri koja je jučer (JUČER!) skinuta sa App Store/Google Play, a aplikacija može da se skine na 1000 mesta!
A što se tiče same igre ništa gluplje nisam video: Pa gde je npr Badland, koji ima sličan sistem upravljanja za ovo? A pritom se i pojavio pre Crappy Birda.
Stvarno bih voleo da upoznam retarde koji misle da će da prodaju za 1000 evra svoj krš od telefona koji su dobili za 1 dinar sa ugovorom zato što se na njemu nalazi Crappy bird.
Dođe mi čak i da ih zovem i predstavim se kao zainteresovani kupac, da ih ložim malo...

Posto je izgleda ovo tema iskljucivo za ovu igru, evo ga i tutorial

Hahahahahahahahaahah :beer: zaslužio si :D
Inace, po meni, retko glupa igrica.
Kao kad bi mi sada bio zanimljiv crno beli tv!

Poslednja izmena:
Kačio sam ja pre neki dan u Challenge temi :) Verujem da kod barem 90% ljudi ova igrica izaziva takve emocije :d

@R-GTI

Nije glupa sama po sebi, ima tu neku čar da te tera da je igraš jer je teška. Ja recimo nemam živaca za tako nešto, a ne bih da završim ko ovaj lik :d

igrajte super hexagon i robotek mnogo bolje nego to flappy bURD djubre :D prva je cisti skil druga je taktika :D

ma kakav hexagon, ja poludeo i od toga. najbolji skor na kompu mi je 15 sekundi i dok sam to postigao, vec sam poceo da vidjam svasta od onih boja i zvukova.
znam da je na telefonu mrvicu laksi, ali brate, igra nije za ljudsko bice.

Nazad
Vrh Dno