Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

taj iap je i najvece zlo i dobro. zlo je jer upropascuje igru, mozes normalno da igras jedino ako uplatis sto evra, a dobro je jer mogu svi da igraju, pa onda namestis kao da si uplatio sto evra i igras....

To su napravili zbog pirata. Zaštitili su se, jer ne gube toliko para. Jeste da nikom ne odgovara iap, ali boli njih uvo, gledaju što više da zarade.

a i zbog toga sto google ne dozvoljava kupovonu svuda, pa su negde ljudi bili prinudjeni da piratizuju...

sa druge strane zaradjuju vise, jer od onih koji imaju puno para ne mogu da izvuku vise od onog koliko kosta igra, ovako im izbiju dosta iz dzepa.

+1
Meni je zanimljivije na tabletu nego na pc-u igrati vožnje.

Igrao sam greed corp na kompu i oduševio se, pustiš muziku i lagano. Zaboravio sam kako se zove a hteo sam je baš opet instalirati, još kad vidim da ima za Android milina, preporuka..

To su napravili zbog pirata. Zaštitili su se, jer ne gube toliko para. Jeste da nikom ne odgovara iap, ali boli njih uvo, gledaju što više da zarade.

U sustini ko instalira piratovane igre, taj ce instalirati i modovane IAP varijante. Nasao sam modovanu svaku koja me interesovala. Njima je cilj da te namame sa besplatnom igrom, a posle kroz te @!#@!$ mikrotransakcije ti muzu pare, i ni ne primetis ode na desetina eura na glupost.

https://play.google.com/store/apps/details?
id=ru.mail.games.juggernaut&hl=en

Ovo mi je recimo dobra igra, ali bez investiranja pravog kesha nema sanse daleko dogurati. Odnosno ima, ali moras grindovati do besvesti. Spucao sam sate, da bi na kraju nasao modovanu i sad mogu kao covek da igram :)

U sustini ko instalira piratovane igre, taj ce instalirati i modovane IAP varijante. Nasao sam modovanu svaku koja me interesovala. Njima je cilj da te namame sa besplatnom igrom, a posle kroz te @!#@!$ mikrotransakcije ti muzu pare, i ni ne primetis ode na desetina eura na glupost.

https://play.google.com/store/apps/details?
id=ru.mail.games.juggernaut&hl=en

Ovo mi je recimo dobra igra, ali bez investiranja pravog kesha nema sanse daleko dogurati. Odnosno ima, ali moras grindovati do besvesti. Spucao sam sate, da bi na kraju nasao modovanu i sad mogu kao covek da igram :)

Ista prica i sa Castle Clash koji ja sada igram. Mogu ja sve da radim bez kesa, ali posle nekog vremena se sve svodi na heroje, a najbolje je moguce dobiti samo kupovinom nekih dijamanata (ili da predjem dungeon 1000 puta (bukvalno) da bih supio dovoljno hero shardova). takodje sam poceo da stagniram u razvoju jer nemam dovoljno radnika. skupim ogromne kolicine resursa, ali ne mogu da trosim jer su radnici zauzeti preko 12 sati. Za kupovinu dodatnih radnika opet trebaju dijamanti.

A te igre sa vremenskim ogranicenjima sto idu na zivac. Ali ako potrosis XY gemova proces se odmah zavrsi. Nije meni problem da placam aplikacije i igre, ali kad vec nesto jednom platim, onda bar da dobijem to sto sam platio. Npr. ovo je odlicna igra
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crescentmoongames.ravensword2&hl=en

Jednom platis i nema vise cimanja. Igras kad hoces, koliko hoces i ne moras ko budala da grindas da bi mogao da napredujes.

Vremensko ogranicenje je najmanji problem, presaltate sat ili datum i nastavite gde ste stali, veci je problem kad treba nesto kupiti.

Drugari zna li neko kad ce fifa 14 da se pojavi na marketu ili bilo gde drugde?! :)

Kontam ja da je trebala danas, ali nema nigde da se skine...

Ovo izgleda neko pustio buvu na netu da ce fifa 14 za android biti 10. septembra...nema je nigde...

Ja ne znam odakle vam to za deseti, na gamespot-u su izbacili da Fifa za Android izlazi 26 ili 28.sept. nisam siguran.

Na žalost, nemam vremena da je igram. A i kontrole su mi nezgodne. Možda ako budem kupio Ouya konzolu. :)

Jel igrao neko od vas Riptide 2? Igra je mnogo mocna ali ne znam kako se izvode poslednji trikovi pa me zanima recimo tornado trick ili bilo koji gde ima ⇐⇐, ⇒⇒
Ubio sam se od pokusavanja i nisam provalio. Fale mi jos tri zvezdice u poslednjem kupu.

Probajte sugar, sugar besplatna je danas na amazon u.

Jel moguce da je Candy Crash Saga ovolika zaraza? Od jutros do sad sam potrošio punu bateriju samo igrajuci igricu.

Moram da pohvalim Asphalt 8.
Nakon malo duzeg igranja moram da kazem da je ovo sto se tehnicke strane tice najbolja racing igra za telefone.
Engine je fenomenalan, prosto sve bljesti od lepote posebno na AMOLED ekranu. Polako ali sigurno mobilne igre se priblizavaju onim sa konzola. Sto se toga tice nemam zamerki jer da mi je neko rekao pre 2-3 godine da ce igra na telefonu da izgleda ovako... ne bih mu verovao.
Svidja mi se i muzika. Svidja mi se sto moze da se odabere zanr.

E sad ono sto mi se ne svidja. Gameplay.
Igra je zanimljiva ali je preteska i prosto mnogo je tesko biti pobedjivati. Posebno kasnije kad oni voze nabudzene masine a ja ne mogu da skrpim ni za neki osrednji model. Znaci not fun at all.
Naravno za sve ovo zasluzan je IAP a to je druga i poslednja stvar koja mi se ne svidja.
Da su stavili da igra kosta 5/6$ jer toliko i veredi i zaboravili na AIP ovo bi bila najbolja mobilna igra u svom zanru. Jedna od najboljih uopste.

Svaka cast Gameloft-u na onome sto radi ste se mobilnih igara tice ali naplacivanje igre plus PRESKUP IAP je previse!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno