Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Naravno da ne, nsa i cia dolaze po tebe cim instaliras, a mozda i kitajci svrate da te hakuju
Taj sajt postoji vec godinama i provereno je dobar

Zaboravio si na viruse :-D

Instalirao sam Fifu 14 i pokrenuo, sve lepo radi, odigrao par utakmica u nekom retardiranom modu gde ti strpa nasumicne poznate igrace 11v11. Kad hocu da otkljucam glavna tri moda: kick off, tournament i manager mode izlazi mi ovaj error (attachment). Na apk maniji pise da samo klikes 'unlock' pri prvom pokretanju i da bi trebalo da radi. Jel imao neko isti/slican problem i kako ga je resio?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379793955234.jpg
    uploadfromtaptalk1379793955234.jpg
    57.5 KB · Pregleda: 240
Bilo mi je isto tako. Rešio sam preko tunnelbear vpn podesen na uk...

Nema sanse, filtritaju nas sa svih strana...uskoro neces moci ni da prdnes, a da ti ne treba ukljucen vpn

I kakva je fifa 14 sto se tice grafike?
Jel ima online multiplayer, ultimate team i ostale opcije kao na iphone-u?

Stvarno ne znam kako je na Jabuci al na Nexusu 4 znam kako je, odlicno! Jedan lep lob u drugoj utakmici tournamenta sa Dortmundom. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379798206594.jpg
    uploadfromtaptalk1379798206594.jpg
    105.5 KB · Pregleda: 326
Skinuo i izbacuje onu gresku sa slike.Skinuo TB(nisam ga do sada koristio),pokrenuo i stavio UK,obrisao cashe,pokrenuo ponovo igru i opet izbacuje gresku.Otisao na market sa ukljucenim TB i nema aplikacija koje se placaju kao ni Fife.Gde gresim?

@Wolf 87 i ja imam isti problem, ja sam pokusao sa aplikacijom Hideman vpn i hotspot shield ali opet mi izbacuje gresku.
Da li za TB treba root?

Skinuo i izbacuje onu gresku sa slike.Skinuo TB(nisam ga do sada koristio),pokrenuo i stavio UK,obrisao cashe,pokrenuo ponovo igru i opet izbacuje gresku.Otisao na market sa ukljucenim TB i nema aplikacija koje se placaju kao ni Fife.Gde gresim?

Moras da probas par puta da upalis TB dok se u gornjem levom uglu ne pojavi kljucic sto znaci da je povezano. Kada hoces da koristis npr. US market moras na PlayStoru da kliknes na tri tackice pa ma settings pa na mail pa da potvrdis mail i onda ce da te pita da prihvatis agreaments ili kako vec na PlayStoru i onda ces imati strani.

Ja sam sve pokusao, al nema sanse da otkljucam one modove

Aktiviras TunnelBear na UK, sacekas da budes siguran da se aktivirao onaj kljucic u gornjem levom uglu, stikliras ono ******, potvrdis. Pokrenes Fifu, udjes na te modove, ides na ona dva dugmeta 'unlock all' i ono ispod recima sto pise i to je to.

Skinuo sam drugi apk, gde su ti modovi otkljucani, i bezveze sam se zezao sa igricom...Lose je uradjena, neki igraci ne lice na sebe, kao npr. Nejmar, Di Marija, Benzema lici na nekog kineza, Pepe kao na nekog vanzemaljca, i kontrole su uzas..Jedino je grafika dobra.

Slicna je kao 12ica, nema velike razlike.
Na play store pise da moj telefon nije kompaktibilan sa igrom, ja skinuo sa neta i igra radi savrseno

To da neki igraci ne lice na sebe je tacno, nazalost.

Ja sam odusevljen sa FIFA 14 igrom. Ko je igrao i voleo FIFA 12 u ovoj ce tek da uziva. Grafika sjajna, igra tecna i sve klizi, stvarno sam bez teksta. Bas me zanima kako ce izgledati na 42'' LG Cinema 3D u 1080p. Igram je na S4 koji ima istu rezoluciju ekrana kao i TV, moram da uzmem onaj HDMI za S4...to pricam sebi vec nekog vreme.

Realno mi je bolja ova FIFA 14 od PES 14 za komp :D Fifu 14 za komp jos nisam probao.

Juce sam igrao igricu, i danas kada sam hteo da udjem ponovo u igricu, izbacuje me iz nje posle onoga "tap to continue"

Igrao fifu i nije losa.. Vidim nisu svi modovi otkljucani na pirat verziji ? I da li moze se baci pas u prostor i kako ?

Moze, recice ti tamo u tips & tricks u toku meca, nemoj ga gasiti neko vreme. Ako se ne varam, kliknes pas i povuces na gore, al mislim da gresim. :D

Izgleda da su promenili nešto inače nije moglo.

Nazad
Vrh Dno