Android box za kola (uz fabricku multimediju u kolima koja ga podrzava-CarPlay podrska) je dovoljan. Mozes da serujes net sa telefona, mozes da ubacis sim karticu u box i to je to. U toj varijanti telefon uopste nije potreban. Mada mozes i neku offline navigaciju da instaliras pa ne treba net uopste.Хвала на едукацији, нисам се бавио андроид аутом. Мој мобилни би морао да буде близу тог уређаја јер ако га ставим ниже од табле слабо хвата сателите. Иначе добра ствар, ваљда ће да потраје оволико снижење.
Значи ли то да Андроид бокс уз Андроид ауто је комплетно све што је потребно у колима, искључујући мобилни!?
Cini mi se ova ista,samo malo veca.Otkud znam. Odavno nisam kacio linkove a vidim da drugi isto pitaju.
Cena uvek drugacija. Kako se kome zalomi ali tu je, 35-40. Ja sam platio 37e.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €40.23 60%OFF | Universal 7inch Car Radio Multimedia Video Player Wireless Carplay And Wireless Android Auto Touch Screen Sun Visor B500
![]()
Universal 7inch Car Radio Multimedia Video Player Wireless Carplay And Wireless Android Auto Touch Screen Sun Visor B500 - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Тих 10 инча нису у односу 4:3 или 16:9 на које смо навикли.Cini mi se ova ista,samo malo veca.
![]()
Universal 10.26” Screen Car Radio Multimedia WIFI Video Player Wireless Carplay Screen for Apple Or Android - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Zameni odma tu bateriju da ne kupujes posle i kola nova😜👋Povežem kablom i baš me briga za bateriju, ionako je već naduvena 😂😂.
Interesuje me jel u slučaju da se koristi ovaj uređaj, kad se telefon poveže sa istim, jel moguće sam uređaj povezati Bluetooth vezom sa audio sistemom u kolima? Ili to isključivo ide preko FM transmitera?Nova igračka. Naručio za matorog (neće čovek da vadi auto radio, a moglo je ovo elegantnije da se sredi za malo više para).
Pogledajte prilog 405426
Uređaj sasvim korektno radi. Radi i u wireless modu pa i FM transmiter je dobar.
Očekivao sam krš uređaj pa se nisam zaletao sa rikverc kamerom. Mislim da bilo koja odgovara.
Ima I moj, tako da bi to moglo da se iskoristi, elegantnije je rešenje od FM transmitera, samo me zanima jel taj uređaj podržava AUX povezivanje.За @Markic, треба проверити да ли постојећи уређај у колима има аукс улаз. Мој има и гледаћу да то искористим.
To je ovo 3.5mm što sam pisao. Stereo bananica. Koliko ste sećam ima, mada nemojte me držati za reč. Proveriću ali tek za par danaA da nema možda AUX ulaz (bolje reći izlaz) ? Čini mi se da se pominje na Ali stranici proizvoda, samo je pitanje jel može na taj način da se nakači na audio sistem u kolima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari