Ja sam u Rimu koristio Here i bio oduševljen.Nisam bas mislio neki offroading, vec jednostavno da iskalkulise najbolju rutu za pesaka, regularnim putevima i ulicama, trebalo bi mi za letovanje (rovinj).
Najbolje besplatno je HERE WeGo, a ozbiljne navigacije su iGO & Sygic!
I iGO i Sygic mogu da koriste HERE & TomTom mape uz malo čačkanja, a podrazumevano iGO koristi HERE, a Sygic TomTom mape.
nema te navigacije koja te nekad na pogresan put nece odvesti...
Ako se krećeš po nepoznatom gradu u lokalu, onda NAJKRAĆA ruta, ako ideš na dalji put, prolaziš više gradova, onda NAJBRŽU rutu jer je bitno da koristi tranzitne puteve. Ja tako radim.Vezano generalno za sve navigacije, koju rutu je pametnije koristiti, najkracu ili najbrzu (shortest ili quickest)? Koju ste vi stavili u podesavanjima kao podrazumevanu?
To je potpuno normalno. Nikada proizviđači karata ne mogu "ucrtati" istovremeno promene koje nastanu na terenu. Npr. Ako sada rutirate za Pirot, dobijaju se neke "bezvezne" rute jer je ucrtano dosta toga od novog koridora pa čak nešto i unapred(a još nije pušteno u saobraćaj).nema te navigacije koja te nekad na pogresan put nece odvesti.. sve sam probao..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Vezano generalno za sve navigacije, koju rutu je pametnije koristiti, najkracu ili najbrzu (shortest ili quickest)? Koju ste vi stavili u podesavanjima kao podrazumevanu?
nema te navigacije koja te nekad na pogresan put nece odvesti.. sve sam probao..
Pa to mi više liči na ove naše, mora da se toga još nisu setil [emoji23]Ma ima i gore. Blesavi Grci u najnovijim Here mapama ispod Leptokarije ucrtali sve i svasta samo su isto to "zaboravili" da naprave.
Da, iskusio sam to nedavno. Bas u toj oblasti.Ma ima i gore. Blesavi Grci u najnovijim Here mapama ispod Leptokarije ucrtali sve i svasta samo su isto to "zaboravili" da naprave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari