Šta je novo?

Android navigacija i mape

Jel se raspao Contrast ?

pretpostavljam da je negde bilo u temi, ali nemam vremena da trazim, pa ako neko moze da mi resi ovaj problem. Instalirao sam na S Galaxy S3 iGo primo 2.4.9..... 21. mart, i kada je pokrenem pise:"user interface resolution [720x1200] is not supported or compatible skin can not be found"
Sta fali i gde mogu da nadjem.
hvala!

pretpostavljam da je negde bilo u temi, ali nemam vremena da trazim, pa ako neko moze da mi resi ovaj problem. Instalirao sam na S Galaxy S3 iGo primo 2.4.9..... 21. mart, i kada je pokrenem pise:"user interface resolution [720x1200] is not supported or compatible skin can not be found"
hvala!
Treba ti skin sa odogovarajucom rezolucijom ili druga verzija.

hvala!

Kao što je neko napisao u kometaru pre, moraš da kupiš aplikaciju da bi ti ona radila kako treba ili da negde na netu nađeš odgovarajuću piratsku verziju sa tom rezolucijom koja ti treba. Ja bih ti predlažio da pogledaš neki drugi sličan proizvod, preporučio bih ti da uzmeš Sygic cena mu je trenutno veoma povoljna, ukoliko je još uvek na popustu kod njih. Lepo kupiš legalan softver koji je odličan i što je najvažnije ne brineš da li će da radi ili ne.

Poslednja izmena:
Meni se sygic recimo ne svidja uopste! Em pravi retardirane rute, kad promasis skretanje jos 5 sekundi nastavi da te vodi putanjom koju je on zacrtao pa tek onda radi preracunavanje sto u velikim gradovima predstavlja ogroman problem...da ne napominjem sto kad namerno promasim rutu on jos narednih pet ulica pokusava da me natera da radim polukruzno pa tek onda trazi drugu. Pri tom je sam program saren ko cirkus,trista boja ima.
Inace je do 15. Na popustu,bar za iphone koliko mogu da primetim!

Meni se sygic recimo ne svidja uopste! Em pravi retardirane rute, kad promasis skretanje jos 5 sekundi nastavi da te vodi putanjom koju je on zacrtao pa tek onda radi preracunavanje sto u velikim gradovima predstavlja ogroman problem...da ne napominjem sto kad namerno promasim rutu on jos narednih pet ulica pokusava da me natera da radim polukruzno pa tek onda trazi drugu. Pri tom je sam program saren ko cirkus,trista boja ima.
Inace je do 15. Na popustu,bar za iphone koliko mogu da primetim!

Stavi iGO i zavrsi pos'o :) Jeste da je komplikovanija instalacija, ali je definitivno ^najbolja^ navigacija! Nisu bitne samo mape kako pojedini navode, vec i kvalitet samog programa (pravljenje ruta, pravilno navodjenje itd)

Druze na androidu (tj na deset tel koje sam izmenjao) imam igo vec godinama,ne moras meni da pricas! Poenta je sto sam za ios hteo da pazarim sygic posto je sad na akciji pa izadje 3x jeftinije od igo-a,a nemam nameru da jb tel niti instaliram one kineske verzije.

Ovaj topik se zove android navigacija pa ti tako i odgovaramo druže.za ios ima valjda neka drugi topik ?

Poenta posta je da sigic nije onoliko dobar koliko ga pojedinci ovde iz nekog razloga dizu u nebesa,a ne da ne znam gde temu da okacim ;)

Svaka navigacija koju sam koristio podrazumeva da si ostao na zacrtanom pravcu jer karte nisu 100% precizne (uporediti koordinate sa gpsa i export rute).
Ne svidja ti se graficki i sta da se radi?

Sta fali apple mapama?

Svaka navigacija koju sam koristio podrazumeva da si ostao na zacrtanom pravcu jer karte nisu 100% precizne (uporediti koordinate sa gpsa i export rute).

Sta fali apple mapama?
Apple mapama fale krajevi i sredina Ali to nema veze Sa ovom temom.
Ja sam npr. par puta vec rekao da mi se Sygic vizuelno vise dopada od iGO-a ali da nazalost ne ispunjava minimum da bi kao aplikacija po kvalitetu mogao da bude ravnopravan kandidat u poredjenju sa iGO-om - i sta cemo s tim?

Razlozi sto sam pre neki dan deinstalirao Sygic su u ovom postu a taj post je samo kap u moru vec iznetih objasnjenja za stav iz prethodnog pasusa.

Prosto, aplikacija Mora da prizna kad nesto ne zna radije nego da korisnika vodi na prvi njoj poznati broj! U primeru sa linka Sygic je pogresio oko 500 metara sto jeste manje od iste vrste greske koju sam pronasao kod navigona I koji je pogresio za cak oko 1500 metara, ali to ne moze biti opravdanje - dokle se ne poprave ne zasluzuju afirmativan komentar I zato su do daljeg UNINSTALL!

Poslednja izmena:
Jednom sam krenuo na put samo sa Navigonom. Strasno je ispadao sa rute (ko fol neko preracunavanje koje nema veze sa glavom), da nisam znao naci ulicu. Na kraju sam zaustavio covjeka i poveo ga autom do tog mjesta, bio sma u krugu 1-2km :D Sa Sygicom se takodje ne bih smio usuditi da krenem, nemam iskustva s anjim ali iz vasih prica. iGO me rijetko kad razocarao, to je prva navigacija koju sam instalirao i koristio.

Sta fali apple mapama?

Na igo-u, a i garminu jos davno na nokijma sa symbijanom mi se to nikada desilo nije. Pogresio si put,istog trenutka se i na ekranu vidi da si pogresio put!

Apple mape u zivotu upalio nisam...kad znam da su otpustili lika koji ih je pravio kad su se pojavile,sta ima i da ih gledAm.

Apple mapama fale krajevi i sredina Ali to nema veze Sa ovom temom.
Ja sam npr. par puta vec rekao da mi se Sygic vizuelno vise dopada od iGO-a ali da nazalost ne ispunjava minimum da bi kao aplikacija po kvalitetu mogao da bude ravnopravan kandidat u poredjenju sa iGO-om - i sta cemo s tim?

Razlozi sto sam pre neki dan deinstalirao Sygic su u ovom postu a taj post je samo kap u moru vec iznetih objasnjenja za stav iz prethodnog pasusa.

Prosto, aplikacija Mora da prizna kad nesto ne zna radije nego da korisnika vodi na prvi njoj poznati broj! U primeru sa linka Sygic je pogresio oko 500 metara sto jeste manje od iste vrste greske koju sam pronasao kod navigona I koji je pogresio za cak oko 1500 metara, ali to ne moze biti opravdanje - dokle se ne poprave ne zasluzuju afirmativan komentar I zato su do daljeg UNINSTALL!

Razumem da je tebi kao taksisti bitno da broj bude u metar zbog cekanja i dovoza musterije. Meni nije. Bitno mi je da vidim pruzanje puta ako vozim nocu, ogranicenja, kamere i da me dovede dovoljno blizu da neko zna da me uputi ako bas te adrese nema. Desavalo mi se nemanje broja, lude rute i slicno i sa iGoom.
iGo je sjajna aplikacija. Jedino sto ne valja je sto instalacija i stabilnost mogu da budu problem ako pogresis "izvor". To shvatis obicno kad krenes na put jer te po lokalu vozila bez problema. To je drugi razlog zasto Sygic. Stabilan i mape direktno od njih.

Dakle, tvoji razlozi za 'njamke vam se na sidzik' su sasvim opravdani i dobro je sto si tehnicki potkovan i sto si se snasao za najbolji program i mape sa najboljom adresnom bazom za posao kojim se bavis. Nekima (meni) je dobar i Sygic jer je kostao ~25€, a spasao me vremena i razmisljanja o skidanju, instaliranju i testiranju mapa.
Da mi je isto to ponudio iGo za slicne pare, bio bi on - da se ne lazemo.

BTW
Da li Sygic Taxi mozda ima bolju adresnu bazu?

Na igo-u, a i garminu jos davno na nokijma sa symbijanom mi se to nikada desilo nije. Pogresio si put,istog trenutka se i na ekranu vidi da si pogresio put!

Apple mape u zivotu upalio nisam...kad znam da su otpustili lika koji ih je pravio kad su se pojavile,sta ima i da ih gledAm.

Otprilike 20-50m posle masenja se preracuna. Nekada i pre ako je promasaj bila ulica pod pravim uglom. Meni je tako svaka navigacija radila. Symbiana nisam koristio za navigaciju :(

Pitam za apple mape jer se povela diskusija u drugoj temi i ljudi tvrde da su jako precizne.

Izašle su mape here 2014.09 za Sygic!

Kako da uradim apdejt na Sygicu? Zar ne bi trebalo da on meni sam uradi (ponudi) apdejt instaliranih mapa? Kako funkcioniše taj apdejt, da li kroz app u play storeu ili kada uključim app, pa mi stigne obaveštenje da preuzmem novi paket mapa? Ne kontam baš najbolje može li neko pojašnjenje.

Poslednja izmena:
Kako da uradim apdejt na Sygicu? Zar ne bi trebalo da on meni sam uradi (ponudi) apdejt instaliranih mapa? Kako funkcioniše taj apdejt, da li kroz app u play storeu ili kada uključim app, pa mi stigne obaveštenje da preuzmem novi paket mapa? Ne kontam baš najbolje može li neko pojašnjenje.

Prosto, otvori podešavanja pa moje mape i vidi da li ti nudi update.

Jel vidis da je covek 2 posta ranije napisao da su to mape za sygic truck tj update jos ne mozes da uradis nikako dok ne izadje tomtom verZija.

Jel vidis da je covek 2 posta ranije napisao da su to mape za sygic truck tj update jos ne mozes da uradis nikako dok ne izadje tomtom verZija.
Video post ali pitam kako to izgleda kada se dobije update i kako se to radi, obzirom da do sada nisam radio update.
U svakom slučaju dobio sam odgovor od milojice kako i gde se vidi kada stigne apdejt

Poslednja izmena:
Imate navteq downloader 09.2014 pa skinite koju hocete, i ubacite u maps naravno sa iapravnim content-om.

Ne može Stjepane to nije legalno!!!
Inače ima i Navteq i TomTom downloader koji skida direktno sa Sygic servera tako da je isto kao kod legalnih korisnika, čak ovako i bolje :)

Poslednja izmena od urednika:
Da li postoji free aplikacija koja radi offline i ima mogućnost pretrage brojeva ulica u Beogradu?

Vrh Dno