Treba ti skin sa odogovarajucom rezolucijom ili druga verzija.pretpostavljam da je negde bilo u temi, ali nemam vremena da trazim, pa ako neko moze da mi resi ovaj problem. Instalirao sam na S Galaxy S3 iGo primo 2.4.9..... 21. mart, i kada je pokrenem pise:"user interface resolution [720x1200] is not supported or compatible skin can not be found"
Sta fali i gde mogu da nadjem.
hvala!
pretpostavljam da je negde bilo u temi, ali nemam vremena da trazim, pa ako neko moze da mi resi ovaj problem. Instalirao sam na S Galaxy S3 iGo primo 2.4.9..... 21. mart, i kada je pokrenem pise:"user interface resolution [720x1200] is not supported or compatible skin can not be found"
Sta fali i gde mogu da nadjem.
hvala!
Meni se sygic recimo ne svidja uopste! Em pravi retardirane rute, kad promasis skretanje jos 5 sekundi nastavi da te vodi putanjom koju je on zacrtao pa tek onda radi preracunavanje sto u velikim gradovima predstavlja ogroman problem...da ne napominjem sto kad namerno promasim rutu on jos narednih pet ulica pokusava da me natera da radim polukruzno pa tek onda trazi drugu. Pri tom je sam program saren ko cirkus,trista boja ima.
Inace je do 15. Na popustu,bar za iphone koliko mogu da primetim!
Izašle su mape here 2014.09 za Sygic!
Apple mapama fale krajevi i sredina Ali to nema veze Sa ovom temom.Svaka navigacija koju sam koristio podrazumeva da si ostao na zacrtanom pravcu jer karte nisu 100% precizne (uporediti koordinate sa gpsa i export rute).
Ne svidja ti se graficki i sta da se radi?
Sta fali apple mapama?
Svaka navigacija koju sam koristio podrazumeva da si ostao na zacrtanom pravcu jer karte nisu 100% precizne (uporediti koordinate sa gpsa i export rute).
Ne svidja ti se graficki i sta da se radi?
Sta fali apple mapama?
I kako da je instaliram?Izašle su mape here 2014.09 za Sygic!
I kako da je instaliram?
Legalni Sygic
Apple mapama fale krajevi i sredina Ali to nema veze Sa ovom temom.
Ja sam npr. par puta vec rekao da mi se Sygic vizuelno vise dopada od iGO-a ali da nazalost ne ispunjava minimum da bi kao aplikacija po kvalitetu mogao da bude ravnopravan kandidat u poredjenju sa iGO-om - i sta cemo s tim?
Razlozi sto sam pre neki dan deinstalirao Sygic su u ovom postu a taj post je samo kap u moru vec iznetih objasnjenja za stav iz prethodnog pasusa.
Prosto, aplikacija Mora da prizna kad nesto ne zna radije nego da korisnika vodi na prvi njoj poznati broj! U primeru sa linka Sygic je pogresio oko 500 metara sto jeste manje od iste vrste greske koju sam pronasao kod navigona I koji je pogresio za cak oko 1500 metara, ali to ne moze biti opravdanje - dokle se ne poprave ne zasluzuju afirmativan komentar I zato su do daljeg UNINSTALL!
Na igo-u, a i garminu jos davno na nokijma sa symbijanom mi se to nikada desilo nije. Pogresio si put,istog trenutka se i na ekranu vidi da si pogresio put!
Apple mape u zivotu upalio nisam...kad znam da su otpustili lika koji ih je pravio kad su se pojavile,sta ima i da ih gledAm.
Izašle su mape here 2014.09 za Sygic!
Kako da uradim apdejt na Sygicu? Zar ne bi trebalo da on meni sam uradi (ponudi) apdejt instaliranih mapa? Kako funkcioniše taj apdejt, da li kroz app u play storeu ili kada uključim app, pa mi stigne obaveštenje da preuzmem novi paket mapa? Ne kontam baš najbolje može li neko pojašnjenje.
Video post ali pitam kako to izgleda kada se dobije update i kako se to radi, obzirom da do sada nisam radio update.Jel vidis da je covek 2 posta ranije napisao da su to mape za sygic truck tj update jos ne mozes da uradis nikako dok ne izadje tomtom verZija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari