Ja jutros testirao po Beogradu - na par mesta me Nevena terala da skrenem u neku od uličica koje su jednosmerne, ali u suprotnom smeruI meni se cini da se brze pokrece, doduse nisam testirao mape, samo sam ukljucivao u stanu "na suvo".
Ja sam je kupio još u maju na akciji i radi odlično!Zadovoljan sam sa ''Nevenom'' mada ova ponuda Sygic tera na razmišljanje. Dvoumim se da uzemem ali nisam siguran koliko je pozdana navigacija u odnosu na Igo. Sve što tražim je da me dovede od tačke A do tačke B. Šta da radim ???
Licenca je za tri uređaja. Meni je instalirana i na mobilnom i na tabletu.
Neko je okačio prepisku sa njihovim podrškom. Kada instaliraš na četvrti ne radi na prvom i tako dalje. Tj može da bude instalirana na tri tvoja uređaja u isto vreme. Tako da možeš da se zezaš sa tim.![]()
Hm, ovo nisam znao. Jesi li siguran da licenca važi za tri uređaja? Sad gledam e-mail koji sam dobio od Sygica prilikom kupovine i ne vidim da to piše.Licenca je za tri uređaja. Meni je instalirana i na mobilnom i na tabletu.
Ja sam instalirao na dva uređaja i sve radi ok.Hm, ovo nisam znao. Jesi li siguran da licenca važi za tri uređaja? Sad gledam e-mail koji sam dobio od Sygica prilikom kupovine i ne vidim da to piše.
Nemam link, pisao sam im mail. Mislim da vode evidenciju po broju unosa istog koda... Inače sam oduševljen brzinom kojom su mi odgovorili, i to čovek lično pisao, nije automatski odgovor.
Jul 16 09:55
Hello Sir,
thank you for contacting our support center
.
If you buy Sygic: GPS Navigation & Maps license you can use the application on up to 3 Android devices at the same time.
If you activate license on 4th device, the 1st one will deactivate, 5th activation will deactivate 2nd device, 6th activation will deactivate 3rd device etc.
These activation/deactivation transfers are automated and unlimited.
So yes, you can use it on both devices.
If you have any other questions, feel free to ask again.
Thank you for understanding and have a good day.
Best regards,
Peter
Sygic Customer Support
Izasle su nove Here 2014 q1
Evo ja bih postavio jedno pitanje, nadam se da je ovo prava tema. Koristim već tri godine mali Huawei U8110, i sad je konačno došlo do toga da kupujem nov telefon. Pošto nisam neki zahtevan korisnik, e-mail, Viber i navigacija su otprilike sve što mi treba, a sredstva su ograničena, gledao sam da kupim nešto do 120E. Na moje zaprepaštenje, gomila novih telefona, npr Samsung Galaxy Ace Style i Huawei Ascend Y530, nemaju ugrađen kompas. Pomenuti Samsung ima podršku za GLONASS, ali nema kompas. To su podaci sa njihovih zvaničnih sajtova, a ne sa web magazina tipa GSMarena i sl. Pošto ovde ima ljudi sa mnogo iskustva, zanima me sledeće: koliko mi je kompas bitan da bi navigacija dobro radila? Tj, da li neko ima iskustva sa telefonima bez kompasa, kako kod njih radi navigacija, čisto da znam da li kog kupovine novog telefona da uopšte razmišljam o onima koji nemaju kompas ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari