Ako mislis na AutoMapa imam je instalisanu i mislim da je jako dobra. Koriste HERE mape i dosta su azurne. Ima navodenje na srpskom jeziku, audio upozorenja. Nema mogucnost dodavanja vlastitih POI tacaka.Ma pusti to...bitna je funkcionalnost, a ne izgled, lepota...
Nego, da li si ti ili neko drugi probao Auto Map? Imam je, ali je jos nisam instalirao. Vredi li sto? Ima sa mapama oko 3.2GB, pa ne bih da je instaliram ako je dosta losija od ove 4 koje vec imam.
Ja imam isto route 66, izlazi mi samo jedna adresa. U krajnjem slucaju besplatna je mesec dana pa testiraj pre kupovine.
I da i neIgo je besplatan ?
Bilo je retoricko pitanjeI da i neiGo uopšte ne postoji (zvanično!) u Android varijanti, tako da je jedini iGo koji se može naći za Android onaj hakovani, a besplatni.
Dakle, nije besplatan, ali ne postoji ni iGo koji se plaća![]()
Ova radi na artu kod mog drugara - Explay_Infinity_9.6.7.318746.A koja verzija vam radi na artu?
HERE mape izlaze 4 puta godisnje.Da li je komplikovano da se apdejtuje Igo i kako izbacuju apdejt sa novim mapama da li 1 godišnje ili češće to rade. Nov sam u materiji pa možda pitam gluposti, što se mene tiče može da ostane ova verzija koju imam ne moram da menjam ništa.
Ja bih mogao da preporucim Garmin Viago, daleko ispred svih ostalih, pravi pravcati garmin u vasem fonu.
Ranije koristio Navigon, nije slab al ne svidja mi ee sucelje.
Sygic je prelijepa navigacija, ali pretraga u njoj je ocaj, pronaci adresu, uhpatnja...
Jel probao neko ove Here Q1 2014 mape? Vidim po komentarima da su neke drzave iste, tj. nisu azurirane sve mape, da ne skidam dzabe ako je Srbija ista?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari