Šta je novo?

Android navigacija i mape

A regularno inace moze da se kupuje iz Srbije, cene sve u dinarima? Ne primecujes da si naporan sa pricom koju forsiras? Niko te ne tera da citas postove koji te ne interesuju, a moderatori su tu da kontrolisu pirateriju.

iGo se dobija legalno na nekim Android uređajima (Tablet-i i telefoni) Mađarskog brand-a Navon.

A regularno inace moze da se kupuje iz Srbije, cene sve u dinarima? Ne primecujes da si naporan sa pricom koju forsiras? Niko te ne tera da citas postove koji te ne interesuju, a moderatori su tu da kontrolisu pirateriju.
Pusti Miloicu svira već mesecima istu pesmu ;)

Trenutno sam na Tasosu i mogu vam reći da navigacija radi savršeno...

Sve lepo rutira, bukvalno dovede do parkinga plaže, asfalt, makadam nije važno...

Za Grčku su ove HERE mape fenomenalne...

Poslednja izmena:
Pusti Miloicu svira već mesecima istu pesmu ;)

Trenutno sam na Tasosu i mogu vam reći da navigacija radi savršeno...

Sve lepo rutira, bukvalno dovede do parkinga plaže, asfalt, makadam nije važno...

Za Grčku su ove HERE mape fenomenalne...
U čemu je tvoj problem?
Daj informaciju gde se može skinuti ta navigacija na sedam ili trideset dana besplatno a potom kupiti?
Tvoje komentare ne trpaj u domen o kome ja pišem.
Reč je o regularnim, plaćenim navigacijama, u skladu sa politikom foruma!

Daj SS iz google play-a gde se moze kupiti i da je cena u rsd, kao sto je na mictosoft marketu.

Zamolio bih ucesnike bez vređanja.
Moze svaka diskusija da se vodi na normalan i civilizovan nacin.
Na pijacu pa tamo mozete koliko god zelite da nastavite sa svadjom...

Probao sam Route66, meni je program uzasan.
Nisam iskreno probao kakve su mape u voznji i da li su bolje od contrast-ovih, sto se tice kucnih brojeva po tom pitanju su sigurno gore, ali probao sam da potrazim par poi tacaka, nista nije nasao sta sam zadao. Ne secam se tacno, ali nema tempo, nema merkator, nema merkur, nema trzni centar usce, nista.

U fazonu koga briga sta je weasel napisao.
Mi teramo svoju pricu, a kad dobijemo warn svi cemo da kukamo i da pricamo kako su moderatori odvratni i subjektivni.

Sledeci post koji je offtopic ili nema veze sa temom, sigurno dobija zasluzeno. Takođe i flame i piraterija, odnosno sve po pravilima, koje mnogi treba opet procitaju

Poslednja izmena:
Lepo si se prepoznao, što je za pohvalu.
Mnogi ne znaju da je izašla navigacija Route66 sada sa odličnim mapama Srbije i, kao što sam naveo, podrškom na srpskom jeziku i da se može regularno kupiti.
Da li da ti nacrtam da bi skapirao da pišem o regularnim, legalnim navigacijama a ne o pirateriji koju ti zastupaš!

Ja sam pazario Route, odlicna je navigacija po bespucima Srbije, Hrvatske i Italije :) Platio sam 17$, celu eu, sa 1 god update mapa (licenca za ono sto imam je vecna).

A kako se ponasa u gradu ? Hajde odradi recimo search za adresu u Beogradu, u pitanju je Arcibalda Rajsa 44. Zanima me koliko ces rezultata dobiti :)

Ja imam isto route 66, izlazi mi samo jedna adresa. U krajnjem slucaju besplatna je mesec dana pa testiraj pre kupovine.

Trevally bi ozbiljno da shvatite upozorenje weasel-a, mnogo je lak na obaracu, iskusio sam na svojoj kozi :D:D.
Moze li mi neko reci koja je razlika izmedju iGO primo i iGO may way(mislim da se tako zove)? Mozda ima jos neka verzija...
Sto se tice piraterije, ako pitam za karakteristike iGO navigacije i ako diskutujemo o istoj to nije nikakvo krsenje pravila valjda? Niko ne ostavlja linkove ka piratskim verzijama softvera, a to ko ce koji softver da instalira je stvar slobodnog izbora, svako ume da koristi google valjda, hheheh.

Ne slazem se, Weasel ima debele zivce, ja bih ovde vec dao dosta poena, i sigurno 1 ban. Sto se pitanja tice, My Way ima nesto skromnije opcije od Primo, mada sasvim dovoljne za prosecnog korisnika, i preporucuje se za slabije telefone, manje je zahtevan.

Kao dopunu u vezi MyWay bih rekao da je on nešto poput porta wince aplikacije amiGO za android ...skromnijih mogućnosti od Primo ali interfejs čija lakoća korišćenja je prosto neverovatna. Nemoj dozvoliti da te zbuni load screan, pošto je na iGO-u lako menjati izgled, menije, mogućnosti i sl., nije isključeno da u stvari samo gledaš u MyWay screen a da iza njega u stvari leži Primo. Da bi se uverio šta stvarno imaš trebao bi da odeš u More/Help/About.

Inače složio bih se sa Jerichom da je Weasel debelih živaca što sam i sam više puta zloupotrebio - ne sa namerom već terajući inat sagovornicima koji nisu bili korektni. Obećavam da ću se truditi da u budućnosti manje obraćam pažnju na trolove a više na kvalitetnu diskusiju.

Izbrisase mi post.
Ne znam koji je razlog, samo sam iskritikovao route66, jer su kucni brojevi ocajni i da je poi podjednako los.
Sta znam, mozda sam uvredio nekog.
Ja sam pazario Route, odlicna je navigacija po bespucima Srbije, Hrvatske i Italije :) Platio sam 17$, celu eu, sa 1 god update mapa (licenca za ono sto imam je vecna).
Budimo realni, za 1500 dinara dobijate navigaciju koja ima najsvežije mape. Koliko znam, jedino na toj mapi je ucrtan izlaz sa mosta na Adi kod buvljaka.Možda brojevi nisu uređeni precizno ali polako. Samo godinu dana unazad, Srbija je na tomtom mapama bila na nivou regionalnih puteva. Takođe, ovde već pominjano, tomtom je otvorio ofis u Srbiji što govori o njegovim planovima. Nezvanično sam čuo da će uzeti od Kontrasta mape i plasirati ih kupcima.
Ostaje samo da sačekamo sve to za svega 1500 dinara!

A kako se ponasa u gradu ? Hajde odradi recimo search za adresu u Beogradu, u pitanju je Arcibalda Rajsa 44. Zanima me koliko ces rezultata dobiti :)

Screenshot_2014-08-02-10-38-57.png Screenshot_2014-08-02-10-39-16.png Screenshot_2014-08-02-10-39-59.png

Kao dopunu u vezi MyWay bih rekao da je on nešto poput porta wince aplikacije amiGO za android ...skromnijih mogućnosti od Primo ali interfejs čija lakoća korišćenja je prosto neverovatna. Nemoj dozvoliti da te zbuni load screan, pošto je na iGO-u lako menjati izgled, menije, mogućnosti i sl., nije isključeno da u stvari samo gledaš u MyWay screen a da iza njega u stvari leži Primo. Da bi se uverio šta stvarno imaš trebao bi da odeš u More/Help/About.

Tacno, a evo u prilogu i dokaz:

uploadfromtaptalk1406971109895.jpg
ygevyre9.jpg

Poslednja izmena:
Nisi ga pravilno podesio.
Već je bilo reči o tome ovde, pre nekih mesec i više dana, kako podesiti Sygic.

Podešeno kako treba ranije nisam imao problema sa njim.verovatno je mapa loša za taj deo grada. U svakom slučaju veliki nazad u odnosu na garmin na simbijanu koji sam koristio do pre nekoliko meseci.

^Mape su Navteq 2013 Q4, a program nisam bas siguran da li je tako kao sto kazes, ali nema veze. Imam i Sygic 14.4.2, Navigon 5.2.5. i Route 66. Svi lepo rade na Lenovo tabletu. :)

Imam i onu Izraelsku verziju iGo-a, ali njega cu nekom drugom prilikom probati.

Skini zadnju verziju - čist IGO primo na kome je sve super osim što mu na ikonici piše Izrael, mada i to se lako menja ako ti baš smeta :)

Ako mislis na ovu iGO_Israel_9.6.29.390522? Imam je i apsolutno mi ne smeta sto pise Izrael ili bilo koji drugi naziv. Ne znam da li si probao tu verziju(Basarsoft) koju sam instalirao? Odlicna je...

Jesam, radi ok ali ne volim te dodatke...
Moja je 16. jun 2014...

Vrh Dno