Odličan program druže. Puno hvala.Počisti sve usb drajvere za sve android uredjaje sa ovim alatom.
www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html
Većina stvari navedenih tamo mi zvuči nebitno. Najviše mi je žao što će izgleda i v6 biti suviše svetla/bela![]()
Ne baš 5.1.1 - to još nisam videoJesi li ti bšee pričao kako ne vidiš razliku između 2.3 i 5.1.1?
Nije ni čudo što ti zvuči nebitno.
When you install an app on Marshmallow, it gets most basic permissions automatically (this includes internet). Other permissions (eg, sdcard access, camera, phone access) are granted on demand, so you don't see them until the app tries to use them. So in EXKM, it doesn't automatically grant access to the sdcard at install, but if you try to save a color profile, or download a new kernel version, it will ask you at that time (because it is saving to the sdcard). This makes it clear exactly why the app is asking for the permission. Once you grant the app permission, it never asks again, but you can go into system settings and revoke it any time.Ovo s premisijama mi nije na kraju jasno, ako traži od npr kamere, da li je to skriveno od korisnika i da li može da bude? Takođe da li to zaobilazi ako se zabrani kameri?
A zar može da se instalira neki app, a da se ne odobre dozvole koje ta app traži prilikom instalacije?Znaci bazicne dozvole su na on odmah pri instalu a specificne dobijes pitanje da li ces da dopustis.
Jeste bolje, a najbolje je da interna memorija bude dovoljna na prvom mestu.Al' to je vise mana nego prednost, sto se tice instaliranja apo-ova na sdcard.
emmc je daleko brzi od bilo koje kartice, pa je aplikacije najbolje instalirati na internu, a karticu koristiti za slike/video/muziku..
A zar može da se instalira neki app, a da se ne odobre dozvole koje ta app traži prilikom instalacije?
U svakom slučaju, ja nikada nisam na to obraćao pažnju, jer sam mislio da na to ne može da se utiče
@ nightshadow: ali je dobro za one telefone koji jednostavno imaju premalo interne memorije (npr. LG L70 - ima ga sestra, i nakon instaliranih 10ak app, memorija joj je već popunjena)
Al' to je vise mana nego prednost, sto se tice instaliranja apo-ova na sdcard.
emmc je daleko brzi od bilo koje kartice, pa je aplikacije najbolje instalirati na internu, a karticu koristiti za slike/video/muziku..
@ nightshadow: ali je dobro za one telefone koji jednostavno imaju premalo interne memorije (npr. LG L70 - ima ga sestra, i nakon instaliranih 10ak app, memorija joj je već popunjena)
Pa, i to može da bude nedovoljno. Evo, ja imam LG Spirit - on šatro ima 8GB interne memorije, ali je tako podeljena da korisniku ostaje na raspolaganju oko 3GB. Instaliraš neku "jaču" (u MB posmatrano) navigaciju, par većih igara i to je to99% budućih telefona sa Android M ce dolaziti sa min 8 gb interne memorije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari