Šta je novo?

Android box X96 mini

Darkeza

Zapažen
Učlanjen(a)
20.10.2021
Poena
21
Pozdrav ljudi ili ti ono narodski - Pomaze Bog!! Ajte ako neko zna neka mi kaze sto ne mogu da gledam na android boxu (iz naslova) filmove online preko browser-a? Sve radi normalno od aplikacija ali kad ocu pustim film sa prevodom, nakon 650 reklama koje poiskacu, krene da ucitava i onda izbaci X.. Jednostavno nece. Preko fona i laptopa sve normalno pusta, dakle nije do sajtova za gledanje.

Ne, kupio sam ga zbog YT i jos nekih *******cija... Reko da pustim film online nako usputno, i nece. Ako ne moze, nema veze, stize uskoro neki jaci model telefona pa ce da padne i neko miror-ovanje ili slicno. Dok ne stigne i smart tv, ovaj je mator bas, zato sam i uzeo box. Poz

Ma kakvi crni browseri za gledanje filmova preko boxa, kao sto rekose kolege forumasi pre mene, ima dosta aplikacija za gledanje. Moja topla preporuka je stremio, jer nisam siguran kako bi radio elementum preko kodi-a na tom boxu. :D

Па научио тако на рачунару и мисли да је тако једино могуће.
Стримио и од мене препорука за новајлије.

Da, malo sam zardjao sa ovim i navikao preko kompa. Stremio/Plex radi, probacu i preko kodija, samo da vidim jos kako prevode da ubacim, imam ljude u kuci koji ne znaju engleski ***... Hvala svima!

Stremio pun pogodak! Rade titlovi, box pusta do 1080p, blue ray format vec pocinje da secka u 1080p. Mozda i to moze da se sredi, ali da ne cackam dalje.. Moram da napomenem da je bilo malo cimanja da ga nadjem jer ga nema na play-u, mora se skine apk preko browser-a pa iz fajl menadzera da se instalira + dodavanje add on-ova manuelno jedan po jedan...

Pozdrav svima. Vidim postoji neka tema o ovom modelu Tv-boxa,pa da ne otvaram novu.
Pokusavam da osposobim ovaj x96 mini box,upalio sam ga jako je usporen i na njemu je 7.1 android. Youtube radi ostalo..jako sporo.
Da li moze na njemu da se ubaci neki update recimo 9.0 android vidim ima dosta youtube linkova,da li neko ima nesto provereno? cilj mi je da na njemu stavim move aplikaciju i da to radi.
Ima li neko neki predlog ili ideju?

Nazad
Vrh Dno