Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

Drugarice :)

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    41.6 KB · Pregleda: 412
  • 2.jpg
    2.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 371
  • 3.jpg
    3.jpg
    43.5 KB · Pregleda: 352
Eh da su mi takve dve :d

bolest

^ u koje pare da ce neko sa bencha da ih lajkuje, taguje ili stavec?!? :wink:

^ ma pre mislim da ih je on i otkucao :p

ja pre mislim da niste skapirali poentu i da su devojke mega gotivne, a ceo status je *******cija na racun glupaca koje zaista tako pisu.

A vi ne izvaljujete da se *****avaju ??!!!

LOL :d
Ne mogu da verujem u sta gledam :d. Kako li bre samo ljudima tako nesto pada na pamet? :d

Ta ideja je pala mom calu na pamet. Nije imao gde drugde da okaci badnjak, pa ga "zadenuo" tu. Sreca je sto je net radio bez problema, pa je ova slika svojevrsni win.

Al veci biser je bio kada su nam ukrali antenu.... o tome neki drugi put. Losa mi je ovde tastatura.

To je jos i dobro, dok nije "da bi signal bio jachi" :d.

http://forum.benchmark.rs/showthrea...3000-LH4000-LF2510-(uključivanje-DivX-podrške)

idite na stranu - 84

skrol do dole

extra large signatures & letters

problem benchmark ?
images%20(3)3.png

trebalo je da napravis bar nekoliko screenova i da postavis ovde. bas me zanima o cemu se radilo :D

Ima tamo moj screen gde sam uveravao Igoritzu da nije lud :) . Evo:

sigsv.jpg

opet sam nekom' u sig-u zavrsio? :d
strasno :D

Evo sta slucajno nadjoh malopre.. :d

attachment.php

a nema sanse da ovo radi. to je necija stara masina koja je stajala u podrumu/na tavanu i skupljala prasinu.

^ jel si pogledao link i video svih 40 slika?

posle pete fotke bi normalan covek trebao odustati uz odjek rechi: "Bem ti zhivotinje"

Da,samo sto masina koja stoji u podrumu ima gomilu prasine na sebi....ne usisava je u kuciste. ;)

Nije meni ovo nista cudno. Primeri jesu extremni ali nije nista neverovatno. Kakvih sam se sve deponija nagledao za godinu-godinu ipo rada u servisu...zivot ti se zgadi kad otvorish kuciste.

^ Dovoljno je da se prosetas u neku osnovnu/srednju skolu i zaviris u kuciste :d

Evo,ja sinoc dobio neki matori celeron da reinstaliram sistem. Kazu,"gasi se iz cista mira" :D Upalio,ga usao u bios,cpu temp 68 C :D:D:D

Kuciste ko kuciste je bilo malo cistije od ovog,ali se na hladnjaku nije video ventilator od prasine. :d
Zlo :D

EDIT

Ovo mi je hit :D

LabTop.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno