Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

To je marketinški potez, ne toliko popularan kao manja cena na veću količinu ali samo za nijansu manje prolazan.

To me podseti na Frikomovu akciju kada sam bio baš klinac kupiš 5 sladoleda dobiješ 6 ili kupiš 9 dobiješ 10.

To je marketinški potez, ne toliko popularan kao manja cena na veću količinu ali samo za nijansu manje prolazan.

To me podseti na Frikomovu akciju kada sam bio baš klinac kupiš 5 sladoleda dobiješ 6 ili kupiš 9 dobiješ 10.

:d

a jesi nekad kupio 6 sladoleda, a dali ti 5 ? :d

hhaahah, ovaj thread je epic!

Фејл за фејлом :d.

Onda kupiš 10, i kažeš teti, dajte mi 2 besplatna, kupio sam 2x5 ....

Pa tako se i radilo :)

probaj u Meku taj fazon - odma ce ti reci da ne moze.
imaju na akciji 2 x sladoled za 170din, ovako je 105din komad.

ako uzmes 4 sladoleda sa dodatnim prelivom, racunaju ti 4 x 105din + 4 x 25din = 520din.
kada sam ih pitao za akciju, rekli su da to vazi samo ako ne uzmes dodatno preliv - koji ti iovako naplacuju... :)

I ja tako kod drugara kupovao... CD-ove... i ima "akciju" 5+1... Ja uzeh 7 i on ne da' +1, kaze to samo ako uzmes 5... :\

trebao si uzeti 5 on da jos jedan i onda kupis jos jedan :D

Ma, kad drugar uvalio detetu nekom da mu... pomaze...
Posle se videli mi, dobih i taj +1 :d

Pa nisam ja ni znao da ce tako biti, nego me u'vati dete na prepad, kaze nema... I ja, kao, dobro, sta da radim... (a mislim se, kad ti budem pricao sa gazdom, videces ti :d )

pa na sajt i mislim LOL, kako su se nje setili...

likovi sa njuza su ludi skroz. stavrno su im sasave ideje.

Kako su samo zahebali susede sa onom pricom o pijanom srpskom turisti i ajkuli,vrh:d

modulatori, hahahahah, carski! :d

evo ga weasel:

marvin-the-martian-movie.jpg

Drug uveo net, i pitam ja "Koji, brzina i to...?", a on ce:" Ma onaj obican, Google." (ali nije rekao gugl, nego bas google, sa dva o :d).
A da, uzela komsinica (zena od 50 i kusur godina) komp i uvela net, i od tad krecu kosmari za mene. :d
Ajmo sad situacije...

Napravio joj ja fejsbuk, i sad ona mene zove posle par dana, kaze nesto ne radi tu, ima problema sa fejsbukom i kompjuterom... ja odem da vidim, kad ona krene da mi pokazuje na njenu profil sliku, i tamo kad predjete preko te slike misem, pise ono: "Promenite sliku".
Ja: Dobro, sta nije u redu?
Ona: Pa sta njega briga za moju sliku, sto je dira?
Ja (pokusavajuci da joj sve lepo objasnim, trudim se da je razumem): Ma to je tako svakom, nemate razloga za brigu. To je samo za slucaj da zelite da stavite neku drugu sliku.
Ona: Ali ja necu da mi to bude tu, skloni ga.
Ja: Ne mogu da sklonim, ne smeta to nista, sve je u redu...

Nekako je ubedim da je sve ok, pa reko daj da vidim sta je sa tim virusima...
Ona: Vidis tu kad otvorim ovo (IE), sto mi se tu (pokazuje na ono gde pokazuje procese, tamo dole, tipa "loading page...", "done", "stopped" itd.) pojavljuju virusi?
Ja: Nisu to virusi, to je normalno kod interneta (trudim se da prilagodim recnik njenom (ne)znanju).
Ona: Uh, dobro je, mene samo sto slog nije udario da nema viruse kompjuter

Ja se jos sazalio, reko ne zna zena pa ono kao... Elem, pocne tad zivkanje svake nedelje... Te je opet imala viruse (a zapravo je "smanjila" Mozillu, ne minimizovala, nego onako, prepolovila sto bi nas narod rekao :d), te joj nije radio zvuk (nisu bili ukljuceni zvucnici pozadi, ona ih stavila, ali nije prikljucila :d), pa onda kad sam joj instalirao AV, je zapravo u tom AVu bio skriven virus :)d) i slicne situacije... Naravno, svaki put kad dodjem kuci odradim jednu seriju shadow boxinga, da se malo istresem. :d
Bilo je jos mnooogo provala kojih sad ne mogu da se setim, ali to treba doziveti...

Poslednja izmena:
K'o meni hard u kucistu ^^

moj ruter na srpski način :d

P.S. drugar mi je imao isto tako okačeno kućište na zidu, dok nije uzeo Wifi ruter, s tim što je on svoje okačio tiplovima, koje je ušrafio kroz bočnu stranicu kućišta. nemam fotku da pokažem, ali delovalo je zanimljivo :D

Prilozi

• DSCF0988_1.jpg
    DSCF0988_1.jpg
    177.8 KB · Pregleda: 334
odlicno ;)

Prilozi

• pismo dragom gospodinu Telekomu.pdf
    22.9 KB · Pregleda: 408
Meni je sbb proknjizavao uplatu 19 dana , i iskljucio mi internet za to vreme
Nesto slicno sam im reko ali licno :D

^^ Sjajno :D

Pa to sto im se proknjizava toliko dugo je najmanje Telekomova greska... -.-

Zovemo drug i ja oglase...ovako je islo otprilike...
Ja..Halo,dobar dan...
Ona..Dobar dan!
Ja..Zovem u vezi oglasa
Ona...Izvolite,recite...
Ja...U vezi alfe...
Ona...Nije alfa,smederevac je!
Ja...KHMGMHhahaha...kola?...
Ona...Aaaaa..to morate sa sinom...
Ja...Nema veze...(smeh)...Samo recite kad.(ponovo)
Ona...Sto se vi smejete?
Ona...Xaxaxaxaaxa
Provalila zena...

Nazad
Vrh Dno