Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

koja jos devojcica gleda slike nabudzenih auta... i to sa zvucnicima :)
mene samo zanima sta ce njemu partition magic, da s**** particije, vidi se da ne zna ni kako se pisu nazivi programa.

okaceno nekoliko postova iznad :D

izem ti forum .. NIKO da kaze coveku recimo, da dobro poliran heatspreader biva bolji od svake paste

^^covek maze niveu ???!!! helou ! objasni ti njemu da polira heatspreader :)

majonez sa prezlama cini cuda na tom polju

completely different: Igoritza 3 godine okruglo na Benchmark forumu :)

U tvoju cast AMD lansira Barts kartice veceras :d

Jao,moram da napisem jednu anegdotu sa posla :D

Dodje zena i pita da li imam bateriju za njen mobilni.
Ja je pitam-koji?
Ona odgovara-pa MTS.
Ja(suzdrzavam se) pitam-koji model telefona?
Ona-zuti

:D

Ja se i dalje nadam da me zena zaje.avala...

jeste da je drugi forum, al nivea je NIVEA ;)
uzivajte

a bre hahahaha iz te iste teme:

Da, tu si u pravu. Tako je moj decko stavio zvaku u neki deo kod kola povezan sa onom tecnoscu za brisace jer je puknula neka membrana pa nije tecnost prskala na staklo nego negde pod haubom. Kako smo bili na god. omoru u drugoj zemlji a tebalo je putovati kuci to je bilo zgodno brzo resenje koje je radilo. Od tada je proslo 6 godina i zvaka je jos uvek na mestu :) i radi perfektno.
:D

Ne možeš računati period u kome si bio banovan. :D

moze moze, to su periodi kada se o igoritzi najvise zapravo diskutuje - znas ono - banuju me, a onda krece vriska o stvarima koje sam prochachkao zasluzujuci ban u procesu :D

Dobro je dok se ne maže vazelinom :d

zasto ljudi cim neko pomene vazelin, pomishljaju momentalno na gejstvo ? vazelin je odlican protiv opekotina, a i ne mosh drugcije imati neortodoksni sex sa devojkom, bez vazelina.

vi ste svi subliminalni gejovi :)

zasto ljudi cim neko pomene vazelin, pomishljaju momentalno na gejstvo ? vazelin je odlican protiv opekotina, a i ne mosh drugcije imati neortodoksni sex sa devojkom, bez vazelina.

vi ste svi subliminalni gejovi :)

vazelin je na losem glasu samo zbog onog filma "Cao inspektore" kada se svi kecaju uz pomoc vazelina. Mislim da tu Nikola Simic glumi lokomotivu :D :D :D

lokomotiva i prijatelji

Poslednja izmena:
jel moze neko da mi nadje CV od onog strucnjaka za kompjutere, shto "zna tajne windows-a" ? :d

Poslednja izmena:
Najnoviji test za graficke kartice, detaljno ga prostudirajte ovde :D

veoma bitno za teslaciju :D

e ali najjace je u CV, on covek pauzira misao, i krene: "tako sam ja jednom instaliro to i to, a to ne moze bez fajla 123.dll, i onda ko ne zna - ne zna, a ja znam, pa me vi onda preporucite ministru, jer sam jednom u nekoj skoli objasnio profesoru - sinus od tolko ne moze tako ..." :d

Pa tobro, nije ovo bas CV nego oglas gde on zeli da pokaze kako zna svasta i zasto bas njega treba zvati kada vam se pokvari racunar. Mada jeste prilicno glup oglas. Sta mene briga sto on voli da igra ping pong i odbojku na adi. I jos me vise briga sto on zna kakva je pravilna mnozina imenice resurs i sto je sjajan sa gramatikom srpskog jezika.
A tek "dodatne sposobnosti" (po onome sto sam do tog dela procitao mislio sam da su dodatne sposobnosti razgovor sa racunarima i kontrola uma preko interneta) i citati ljudi kojima on radi. Pa svaki racunarac koji sredjuje racunare po komsiluku moze da kaze isto to za sebe :D.

Luka nije postavo oglas za ljude sa benča, već kompjuterske laike. Takav će pozvati sigurno njega, a nekog ko je napisao: "Servisiram računare efikasno i povoljno". Koliko god da je smešno, oglas je manje više dobar.

Vrh Dno