Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

Evo,ja sinoc dobio neki matori celeron da reinstaliram sistem. Kazu,"gasi se iz cista mira" :D Upalio,ga usao u bios,cpu temp 68 C :D:D:D

Kuciste ko kuciste je bilo malo cistije od ovog,ali se na hladnjaku nije video ventilator od prasine. :d
Zlo :D

EDIT

Ovo mi je hit :D

Pogledajte prilog 71902

Pa zasto se smejes coveku kad nisi upucen u materiju? To je isto sto i desktop, samo stoji u laboratoriji... :D

slejv kablova.jpg
:D

A kakve linije ovaj hoce da farba?

Ne znam,mene je fasciniralo ono slejvovanje kablova... :D

To je iz one "Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista" teme.

Popravka graficke:
1.jpg

2.jpg

Da proradila je. :)

Da notiram josh jednu narodnu mudros'....

User karke u temi "Tiho gladjenje za 955 amd" :d objasnjava liku kako 955BE moze opushteno da sljaka na 90C i nece nishta da mu fali....

Ovo je skoro pa lupanje (izvinjavam se ) CPU moze slobodno i na 90C nista mu nece faliti i AMD daje garanciju na sve to sa box kulerom (( imao sam Athlon sa samo jednim kulerom u kucistu tj onim na procesoru i taj komp je radio 5 godina sa temp. 65C idle i nikad mu nista nije falilo a nije se ni alarm nikad ukljucivao ((namesten na 100C )). Uostalom ne provodi on 24h na toj temperaturi, a njemu je mrsavih 45-50 load pa to je normalna laganica temperatura

0b224329.jpg

0b595007.jpg

zabrinjavajuce? ;)

Ih,ja sam ga izvalio josh pre neki dan... :d Sad mi cudno kako nisam skapirao o'ma posle prvog posta...:D

EDIT

Ali apsolutni hit-

Vlada- "Ne,nisam ja Vlada,ja sam Marko"

I onda sah mat u jednom potezu- "Pa dobro Marko,sto ti onda pise Vlada-PC u linku za temperature(kacio je shot iz HWMonitora;))"
Muahahahahahahaha:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Poslednja izmena:
Meni je ovo najjace:
I i niste culi za novu kartu ATI 6991. Fukushima Edition. Klokovana pored naprslog Nuklearnog reaktora koji drasticno povecava fps. Uz nju idu i nocare za usporavanje slike jel je suvise brza, odelo protiv radijacije a u kutiju su nalepnice sa umrlicama ekipe koji su je klokovali i umrli od zracenja. Sa specijalnim hladjenjem od novopronadjenog matrerijala koji je slucajno pronadjen kada je asteroid zakacio svemirsku stanicu Mir pa je parce upalo u kantinu.

E tako meni zvuce njihove reklame za nove karte.

Covek definitivno ima potencijala, samo treba da se malo suzdrzi :d.

Provalite kralja sto prodaje CRT za 40e :D:D:D

crt trt.jpg

Samo shto nije napisao "nije mnogo pres'o" :laugh::laugh::laugh:

Meni je jos smesnije sto ga prodaje sa sve "CEDE-EOM" :d

Хехе, 40 еврића, ја мој нисам ни за 500 динара успео да продам.

i ja mislim da je fake. slika modema je od pre 2 godine. koliko cujem i po facebook-u se vrti.

Evo dobih mail sa ekstra poslovnom ponudom... :wall: ... *** da li neko naseda na ovo i zove...pitam se... a iznenadjujuce dobro radi ovaj prevodilac :whip::crash::wall:

"Pozdrav najdraži jedan,
Znam da ovaj mail će doći k vama kao iznenađenje jer nismo upoznati ili su prethodno dopisivanje, molimo da nose sa mnom za neugodnosti, ja stvarno željeli imati dobar odnos s vama, a ja imam poseban razlog zašto sam odlučili ste napisali jer hitnost situacije moje.
To mi daje više radosti jer ne vjerujem da smo oboje moraju biti otvoreni i iskreni kao da znaju jedni druge duboko dolje, dijele moje samoće i misli, prije nego što sam nastaviti dalje neka mi se predstavim u potpunosti za vas,
Ja sam propustiti Miriam Omar Nkaje iz Gome, Demokratskoj Republici Kongo, tražitelj azila ovdje u Dakar, Senegal, Zapadna Afrika. Ja sam 23 godina star lijepo jednom mlada crna afričke žene, lako ide, iskren, brižan, pristojan, skroman, pun ljubavi, smiriti. Ja ću kao i prijaviti kroz ovaj medij za suradnju i da osigura mogućnost za ulaganje, a ne zajednički posao s vama u vašoj zeml ji.
Imam znatan kapital količinu novca pohranjena u banci u Velikoj Britaniji moj pokojni otac koji sam časno namjeravaju investirati u vašoj zemlji u vrlo unosan poslovni pothvat koji ste savjetovati i izvršiti rekao pothvat tamo za obostranu korist oba od nas. Vaše mogućnosti suradnje je da se moj poslovni partner u vašoj zemlji i stvoriti ideje o tome kako će novac biti uložen, odgovarajući način i vrste ulaganja nakon novac je prebačen na vaš pritvora uz vašu pomoć i podršku. U međuvremenu, na pokazatelj vaše spremnosti da obrađuju ovu transakciju iskreno štiteći naše interese i na Vašim prihvaćanjem ov og prijedloga, ja bih vas opskrbiti sa punim detaljne informacije, postupak, iznos uključuje i međusobno dogovoriti na postotak interesa ili udjela drži za pomoć mi osigura ti oslobađanje depozita i ulaganja novac u svojoj zemlji pod odgovarajuće upravljanje i skrb.
Ću biti drago da rezervat tom smislu i mogućnost za vas, ako to žele, ali da li vi potrebu dati obzira na Vašu hitnu pozornost koju zaslužuje. Ako taj prijedlog prihvatljiv za vas, molimo vas da ne čine nepotrebne prednost od povjerenja sam darovati na vas, i vaše hitno odgovor je vrlo potrebno, za detaljnije informacije. Ja ću vam poslati moju telefonski broj na zahtjev. Radujemo se Vašem iskrene i pozitivan odgovor i međusobne zdrav poslovni odnos s vama.
Srdačan pozdrav,
Miriam

^ ovo je trebalo u biseri botova :)

Pa to je jedna od najstarijih internet prevara uopste. Jedino sto je izdvaja od dosadasnji jeste google translate na hrvatski.

Dolazi danas čovek pita jel mogu da donesem napajanje neko da pogledate, kažem naravno. Vraća se posle donosi LC Power 500W, daje mi čovek u ruke nema ni jedne ivice koliko je razbijeno, vidim ja ovo neki šašagan ali opet pitam šta se desilo sa napajanjem, kaže čovek čistio sam ga pa je posle toga prestalo da radi, sledeće pitanje kako ga je čistio odgovor vlažnom krpom dok je radilo. :D Sad ja ono jasno mi je zašto ne radi ali šta mu se desilo pa je ovako uništeno, kaže lik a to je dok sam ga popravljao ja tu već jedva izdržim i onako ozbiljan pitam kako ste ga popravljali, kaže čovek pa bacio sa terase hahahhahaha. I on posle očekuje da se to poravi, pa kad si lud da ga baciš baci ga u kantu. :/

mogao si printscreen :D

dinovomini.png

U pravu si, ali sta cu kad sam lenj :)

Nazad
Vrh Dno