^ Pitao sam,zato j i dobio taj fon....
Igoritza trovač,oma pravi polemiku gde ne treba

... u redu je to što ti nama kazivaš ovde,ali veruj mi,džaba je to...naravno da je fabrički sw jedna vrsta OS-a,ali sam toliko već definicija i odvala čuo na poslu da više ni ne obraćam pažnju...
Akcenat je na tome da smo mi tako....čudan narod,da u većini slučajeva iako
pokažeš/dokažeš/predočiš ljudi se i dalje drže nekog svog uverenja/pogrešne informacije i gledaju te začkiljenih očiju u smislu "oće da me zezne"...
Da,da,znam,prevareni smo x puta pa ne verujemo nikom,ali *** kad ti neko nacrta/objasni/da u ruke fon pa opet odbijaš da poveruješ to je već...ti bi vrištao da si na mom mestu Igoritza...
Kad smo već kod takvih slučajeva,ono što je mene najviše zgrozilo od svega je baš taj kolega kojeg sam naveo u prethodnom postu koji je uskakako sa podrškom.
Napomena
ratimo najnovije tehnologije jer moramo (dilujemo kompove i mob.tel) i svaki dan provedemo po min 4 sata za računarom,kolega već 7 godina radi na tom radnom mestu.
Upadaju prošle nedelje neka njegova dva drugara i igrom slučaja (na moju žalost) prazna radnja i krenu njih troje po beznačajnim svakodnevnim temama,ja 3m pored njih za kompom pa hteo ne hteo čujem razgovor.
Kolega za računarom,ova dvojica ispred pulta i jedan vadi memorijsku iz mobilnog da mu prebaci nešto.I naravno kako je kolega ubo memorijsku komp "reaguje" (čitaj virus) i kolega me zovne da vidim šta je to.
Naravno pokrećem Total Commander,vidim Autorun.inf na memorijskoj koji preimenuje extenzije medija u .exe,rekoh ovaj tvoj drugar ima virus na kompu,prešao na memorisjku a sada kod tebe,ako nema nešto bitno najlakše je format memorijske da ne širi dalje.
Tek kolega meni: to je zato što si koristio Total Commander! On pravi ta s*anja stalno!
Ja onako zatečen razgoračenih očiju ostadoh bez reči na momenat kad se i drugari javljaju: da da,i meni kući kad sam probao taj Total isto se javljaju ti Autorun fajlovi,taj širi viruse ko blesav,kod explorera toga nema!
Rekoh: Ljudi,to je FAJL MENADŽER program,on radi šta mu kažeš i najbolje ti govori šta se dešava sa fajlovima,sve vidiš,explorer vam ne pokazuje sve fajlo.... - i onda je krenula bujica pljuvanja po meni i Totalu...
Lepo sam se okrenuo i izašao iz radnje,zapalio cigaretu na ulici i gledao lepe devojke...