Šta je novo?

Anbernic konzole

Pozdrav ljudi, iskocila mi reklama kao najpovoljnija varijanta za R36S koji razmatram.
Jel ovo "prava" konzola, da nije neki klon ili nesto sa cime ne bih bio zadovoljan, ako uopste moze da se skonta sa linka?
Vec neko vreme gledam da uzmem klincima nesto sto bi teralo PS1 igrice, nisam do sad uzimao.
Procitaj pitanja za tu konzolu ali i za druge artikle istog trgovca.

Prilozi

• Screenshot_20250130_093604_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250130_093604_AliExpress.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 43
Ali prvo potentna mašinica.

Ima li neko mozda fabricki firmware RG35xxH_V1.1.0 20240428. Pitam posto su im lokacije za preuzimanje istekle, a ja ga ne snimih na komp. Ili ako je neko voljan da mi objasni kako da karticu na kojoj je ta verzija kloniram na drugu? Hvala

Jedino da posaljes mail Anbernicu i da im trazis firmware. Brzo odgovaraju. Ja ih redovno smaram za nove pune verzije firmware-a i uvek odgovaraju.

Jedino da posaljes mail Anbernicu i da im trazis firmware. Brzo odgovaraju. Ja ih redovno smaram za nove pune verzije firmware-a i uvek odgovaraju.
Slao sam im mail, javili se, poslali prvo najnoviju verziju, pa sam insistirao na verziji koja meni treba, posle su rekli da nemaju 1.1.0 vec da mogu da posalju 1.1.2. Pristanem, posalju verziju koja je u naslovu foldera imala drugi naziv, mislim cak za RG40xx. Al je fajl (u folderu) imao naziv verzije (mozda su ga samo preimenovali, nista im ne verujem) koju sam trazio.Medjutim kad sam instalirao, ne radi kao moja verzija vec Amiga igre laguju i imaju problem sa zvukom. Tako da nista resio nisam. Ostaje jos samo da pokusam naci naci da kloniram svoju karticu na njegovu. Pokusavao sam, al nisam uspeo. Mozda kad uhvatim vremena probam ponovo

A ove novije verzije ti isto ne rade dobro sa Amigom?

Slao sam im mail, javili se, poslali prvo najnoviju verziju, pa sam insistirao na verziji koja meni treba, posle su rekli da nemaju 1.1.0 vec da mogu da posalju 1.1.2. Pristanem, posalju verziju koja je u naslovu foldera imala drugi naziv, mislim cak za RG40xx. Al je fajl (u folderu) imao naziv verzije (mozda su ga samo preimenovali, nista im ne verujem) koju sam trazio.Medjutim kad sam instalirao, ne radi kao moja verzija vec Amiga igre laguju i imaju problem sa zvukom. Tako da nista resio nisam. Ostaje jos samo da pokusam naci naci da kloniram svoju karticu na njegovu. Pokusavao sam, al nisam uspeo. Mozda kad uhvatim vremena probam ponovo
Cudno je to sa Amiga emualcijom, ispadne losije radi nego recimo PSX na tim rucnim konzolama. Za Amigu 2 opcije koje najvise pomazu koliko sam ja zakljucio na PUAE 2021 (prepostavljam taj core koristis), smanjiti emulaciju brizine CPU na recimo 50% (moze i 60-80%), realno nema razlike u brzini, i nepopularni skipframe na 1. I za sam zvuk sample rate na 41k ako je mozda na 48k.

Nesto su bas podigli cene konzola. Izgleda da je krenula prodaja. Ja sam gledao model drugog proizvođača, pre Nove Godine je bio 5.500din a sada je 7.500din

Cudno je to sa Amiga emualcijom, ispadne losije radi nego recimo PSX na tim rucnim konzolama. Za Amigu 2 opcije koje najvise pomazu koliko sam ja zakljucio na PUAE 2021 (prepostavljam taj core koristis), smanjiti emulaciju brizine CPU na recimo 50% (moze i 60-80%), realno nema razlike u brzini, i nepopularni skipframe na 1. I za sam zvuk sample rate na 41k ako je mozda na 48k.
A vidi, nemam bas nekog znanja. Na mojoj verziji koju imam na SD kartici nista nisam dirao, sve radi odlicno. A drugar kad kupio konzolicu kod njega je najnovija verzija firmwarea i Amiga igre ni da cuju. Posle sam video da kod mene u retroarchu ima PUAE, nisam obracao paznju koji je, a ima i izbor corea, dok je na novijim verzijama kad udjes u core sve nevidljivo, prazno je polje. I sad kad su mi navodno poslali verziju koja je kao moja Core se ne vidi. Sta me navodi na to da su poslali neku noviju verziju, a samo je preimenovali da odaje utisak starije. Pokusavao sam pre da napravim image sa moje kartice i to sam uspeo, ali kada ga instaliram na drugu karticu od 64gb on mi instalira par particija, i sve zajedno zauzme 4gb i toliko mi i prijavljuje velicinu kartice. Posledica je da firmware radi, ali ne mogu da dodam vise romove na karticu jer joj sakrije tih 50+ gb viska. E sad, nisam znao da osposobim da i tih 50gb dobije funkciju. A realno nisam se mnogo ni trudio. Pokusavao sam preko disk managmenta, al nisam uspevao. Pretpostavljam da sam trebao tih (unlocated) 50gb da pridruzim prvoj particiji, al nisam uspevao

Nazad
Vrh Dno