Šta je novo?

Anbernic konzole

• Začetnik teme Začetnik teme JoKa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad smo kod Tora, koji je najbolji nacin za kupovinu Ayn stvari, konkretno Odin 2 Portala? Imam Odin 2 Pro jer sam imao srece da zateknem oglas na kupujem prodajem, i predobra je igracka, igram sve sto mogu, ali mozda bih sad razmislio o Portalu samo iz razloga sto je ekran dosta veci. Jel narucivao neko direktno sa sajta za Srbiju, ili mi je sigurnije kod nekog u druge zemlje evrope pa da mi oni donesu?
Narucen Odin 2 Portal Pro direktno sa AYN-ovog sajta, pa ce da vidimo kako i koliko ce da kupuje. Nema sanse da se nabavi drugacije, vrlo malo ljudi ga ima u Evropi a i oni koji ga imaju nece da ga prodaju. Odin 2 Pro, ide uskoro na KP na prodaju, ali je predobra stvar. 🙂

Koju si verziju narucio? Sta ocekivati od snapdragon-a gen s2..? SteamOS tj igranje pc igara?

Narucio sam Pro, kao sto vec imam na obicnom Odinu 2. Manje vise znam sta da ocekujem, hardverski su osim displeja iste. Ako nekog zanima snaga i mogucnosti nekih specificnih stvari slobodno pitajte 🙂 Ja ga koristim za striming sa pc-a i retro gejming, i malo switcha.

Nazad
Vrh Dno