Šta je novo?

Anbernic konzole

RG35XX Plus i H su bazirani na istom čipsetu. Razlika je samo u formatu (i prisustvu analoga kod H modela).

Imam često problema sa RG35XX Plus da neće da bootuje fabrički sw. Malo sam istraživao i uglavnom vidim da hvale Batocera i ArkOS. Kakva su vaša iskustva i šta bi preporučili?

Nedavno je izbacen neki novi handheld koji takodje moze da tera PS igre. U pitanju je Anbernic RG406V.

Konkretno sam mislio na PS2 igre

Interesantno je da gotovo da nema video (youtube) materijala sa naseg govornog podrucja vezanog za ove konzolice. Da li to znaci da su vlasnici konzolica (u Srbiji) u visokom procentu samo clanovi ovog foruma!?

Ili možda znaju engleski? :D

Ili možda znaju engleski? :D
Ima i toga, al kad pretrazujem nesto za konzolice ako nije na srpskom uopste ne obracam paznju na to ciji je kanal i ko je autor. Tako sam jedno vreme gledao brdo video snimaka za televizore na engleskom, a uopste nisam provalio da su u pitanju hrvati :ROFLMAO:
A bas bi mi bilo zanimljivo malo po naski da predstavljaju konzolice

Nije velika zainteresovanost kod nas, verovatno.

Nego, ostavite ovde ako vam iskoče na popustu neke konzole. Neko je pisao ovde ds je RG35XX Plus bio 36e. Ako neko vidi za te pare, bio bih mu zahvalan da napiše ovde :)

Nego, ostavite ovde ako vam iskoče na popustu neke konzole. Neko je pisao ovde ds je RG35XX Plus bio 36e. Ako neko vidi za te pare, bio bih mu zahvalan da napiše ovde :)
Meni je strasno zao sto je kolega Gorth banovan, jer je imao velikog udela u ovom topicu, mnogo mi je pomogao oko konzolica, bez njegove podrske tesko da bih se i odlucio za kupovinu... A sada su iza mene sati i sati igranja (i uzivanja). Jedno vreme mislim da je bilo na Tik Toku da mogu da se poruce po nekim neverovatno niskim cenama, ja sam se ipak vodio da kupim na mestu odakle je vec neko kupovao i tu mi je kolega @Djilkosh_Ns takodje mnogo pomogao (porucih odakle i on) i sve proteklo bez problema, al cena nije bas najjeftinija (kao sto trazis)

30 dolara shipping, izlazi me oko 100 dolara. Na Aliju je jeftinije izgleda.

Vidim, ali evo kada idem na checkout.

Prilozi

• Screenshot_20241218_193949_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241218_193949_Samsung Internet.jpg
    70.9 KB · Pregleda: 23
Evo sad videh u novom kineskom trznom centru r35s 8000rsd. Malo bezobrazna cena

Carina, pdv i mala zarada prodavac i eto te cene, uvek bilo ako kupujes novo u radnji i zelis ga odmah, ako ne, cekas mesec dana da stigne iz kine.

Da l je neko probao multiplejer, ono da se nadju dva vlasnika konzole i jedan protiv drugog ili zajedno protiv AI :D Kako li to funkcionise?

Prvi put cujem za ove konzole, deluje ok prica, zanima jel neka moze da se i prikaci na tv, pa da se tako pika...

pa koji pretezno modeli, jel treba dodatni gamepad i jel moze svaki, daj neki info :)
sta se sad uzima pretezno, imaju puno modela sto mi samo stvara konfuziju

Ostavio je @Corvus Corax ovaj link gde imaš o svakoj konzoli detaljno specifikacije šta mogu: https://retrocatalog.com/
Pronadješ model, pa posle tražiš što se tiče gamepad-a i ostalih stvari koje te zanimaju.

U suštini, gledaj da konzola ima TV izlaz (miniHDMI, uglavnom) i Bluetooth. Ako ima BT, uglavnom podržava bilo koji BT gamepad. Na neke možeš da povežeš i gamepad kablom (type-C na ženski Type-A adapter). Mislim da možeš da povežeš i USB HUB, pa na njega više džojstika.

Deluje mi zanimljivo ova RG28XX, prilicno je i povoljna i jednostavna, ima i video out. Da li je neko imao iskustva sa njom?

Stigao mi danas RG35XX H model. Igram se malo s njim, pa mi treba pojašnjenje od čanova sa više iskustva. U SNES igrama mi recimo iseče deo slike kada pokrećem preko RetroArch.
Kada pokrećem iz Game Room, to nije slučaj. Da li da pokrećem za SNES iz Game Room-a ili postoji način da se to podesi i u Retroarchu?

Sta je best buy do 100€ kada su ove konzole u pitanju, da se vratim malo u proslost?

Sta je best buy do 100€ kada su ove konzole u pitanju, da se vratim malo u proslost?
Verovatno Miyoo Mini ili Mini Plus, kao i pandan Anbernic sprava, RG35 pa nešto nešto, izbacili su ih milion.

Ili ako možeš, nahvataj TrimUI Brick, za njim su svi sad izludeli.

Bas zbog toga sto ih ima milion ne znam odakle da krenem, volio bi da ima HDMI izlaz tako da mogu ponekad bacit sliku na TV.
P.s i da barem ima 4 inch ekran

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno