- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
RG35XX Plus i H su bazirani na istom čipsetu. Razlika je samo u formatu (i prisustvu analoga kod H modela).
Moguce da prodaje klonove ali tesko je znati.Ova konkretno 0 reviews, a ima ih dosta na drugim mestima po toj ceni? Jel ovo proveren prodavac?
Ima i toga, al kad pretrazujem nesto za konzolice ako nije na srpskom uopste ne obracam paznju na to ciji je kanal i ko je autor. Tako sam jedno vreme gledao brdo video snimaka za televizore na engleskom, a uopste nisam provalio da su u pitanju hrvatiIli možda znaju engleski?![]()
Meni je strasno zao sto je kolega Gorth banovan, jer je imao velikog udela u ovom topicu, mnogo mi je pomogao oko konzolica, bez njegove podrske tesko da bih se i odlucio za kupovinu... A sada su iza mene sati i sati igranja (i uzivanja). Jedno vreme mislim da je bilo na Tik Toku da mogu da se poruce po nekim neverovatno niskim cenama, ja sam se ipak vodio da kupim na mestu odakle je vec neko kupovao i tu mi je kolega @Djilkosh_Ns takodje mnogo pomogao (porucih odakle i on) i sve proteklo bez problema, al cena nije bas najjeftinija (kao sto trazis)Nego, ostavite ovde ako vam iskoče na popustu neke konzole. Neko je pisao ovde ds je RG35XX Plus bio 36e. Ako neko vidi za te pare, bio bih mu zahvalan da napiše ovde![]()
minixpc.com model rg35xx H, ako se dobro secam nepunih 60e. Na sajtu je skuplji, al imas 10 dolara popusta za prvu kupovinuOdakle si ti uzeo?
Da sad proverih i kod mene je tako, kad smo mi kupovali nije bilo dodatnih troskova ni postarineVidim, ali evo kada idem na checkout.
Verovatno Miyoo Mini ili Mini Plus, kao i pandan Anbernic sprava, RG35 pa nešto nešto, izbacili su ih milion.Sta je best buy do 100€ kada su ove konzole u pitanju, da se vratim malo u proslost?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari