Koliko para toliko muzikePrvi put sam malo duže igrao RG35XX H i mogu reći da dugmići nisi bas najbolji, vremenom postaju neudobni.
Na koju foru mogu da smanjim zvuk dok igram ili ga totalno isključim?
Stigla mi nedavno R36S sa Alija. Nisam odoleo na ponudu od 25eur. Zamenio defaultni Arkos sa AeolusUX/ArkOS-R3XS.
Emulatori koji me najvise zanimaju Mame, Amiga, Spectrum, PSX.
Malo me "zivcira" Amiga emulacija tj. konkretno zvuk. Perfomanse su dobre ali zvuk cesto bude isprekidan na default podesavanjima.
Posle iscitavanja raznih saveta najvise utice tj skoro da sredjuje taj problem opcija da se CPU smanji brzina emulacije. Konkretno radi OK na 30-50%.
Da li je mozde neko naisao ne slican problem i da li ima neko "pametnije" resenje?
Odmah da kazem da vecina saveta sa v-sync i grafikomn nista ili nimalo nije uticalo na problem.
Emualtor core je PUAE 2021.
RetroArch i Android box su dobar spoj. Pogledaj te teme ako je samo do igranja na velikom ekranu.Imam jedno pitanje, ne znam jel glupo ili ne, kazu nema glupih pitanja. Zainteresovao me je ovaj segment u skorije pa sam malo gledao i sve ove konzolice koje uzimate su strava, no zanima me da li je moguce neku od njih povezati na TV? zakaciti neki bluetooth controller i igrati na vecem ekranu? Predpostavljam da je moguce ako bi se uzela neka od konzola iz skupljeg segmenta(Odin mozda?). Opet sve sto sam napisao mozda nema smisla jer sam jako malo vremena proveo istrazujuci sta je sve moguce i podrzano ovim segmentom.
Ziveli i hvala!
Imam jedno pitanje, ne znam jel glupo ili ne, kazu nema glupih pitanja. Zainteresovao me je ovaj segment u skorije pa sam malo gledao i sve ove konzolice koje uzimate su strava, no zanima me da li je moguce neku od njih povezati na TV? zakaciti neki bluetooth controller i igrati na vecem ekranu? Predpostavljam da je moguce ako bi se uzela neka od konzola iz skupljeg segmenta(Odin mozda?). Opet sve sto sam napisao mozda nema smisla jer sam jako malo vremena proveo istrazujuci sta je sve moguce i podrzano ovim segmentom.
Ziveli i hvala!
Ova konkretno 0 reviews, a ima ih dosta na drugim mestima po toj ceni? Jel ovo proveren prodavac?Evo ga opet R36S po relativno povoljnoj ceni od 31-32eur (free delivery) od prodavca koji nije scam.
Obratite paznju gde kupujete jer dosta prodavaca sa Alija prodaje clone verzijuOva konkretno 0 reviews, a ima ih dosta na drugim mestima po toj ceni? Jel ovo proveren prodavac?
TrimUI Smart Pro....ako se uzme bez sd kartice, tj samo konzola, da li je problem naći na netu sadržaj pa iskopirati na soptvenu sd karticu? Kontam da OS nije na njoj već samo igre. Ili grešim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari