Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Poručio 65" TV od Sparka, 21-24.01. "a brzo" dostava. Stiglo danas.

Jedino bzvz je što sam zvao Gebruder Weiss da ih pitam i rekli su mi da će mi stići poruka dan ranije za dostavu. Nije stiglo ništa i imao sreće pa sam bio kod kuće kad je kurir rekao "tu smo za pola sata".
Dostava od Gebrudera bila u 11h poruka da je porudzbina na dostavi stigla u 15:19 :ROFLMAO::LOL:

Ako je neko alergican na poliester i ostale neprirodne materijale kao ja, ima Tigil donji ves od merino vune u ponudi koji je trenutno na popustu 10-30% a ako nakupite 15.000 uz a2000 ispadne jos dodatnih 10%. Cesto klizam i vozim motor zimi i ovo je nesto sto svako treba da ima. Brzo se susi, ne upija mirise i greje bas lepo. Djak dostavlja i meni su dostavili danas za sutra.

I jedno pitanje. Da li neko ima iskustva sa Villager motornim testerama? Uzeo bih vgs 460 prime za 13.500 koji moze lako da se uklopi uz vaucer da ispadne blize 12.000 pa rekoh da pitam da li neko moze da ih preporuci ili je los odnos cene/kvaliteta?

Poslednja izmena:
Ako je neko alergican na poliester i ostale neprirodne materijale kao ja, ima Tigil donji ves od merino vune u ponudi koji je trenutno na popustu 10-30% a ako nakupite 15.000 uz a2000 ispadne jos dodatnih 10%. Cesto klizam i vozim motor zimi i ovo je nesto sto svako treba da ima. Brzo se susi, ne upija mirise i greje bas lepo. Djak dostavlja i meni su dostavili danas za sutra.

I jedno pitanje. Da li neko ima iskustva sa Villager motornim testerama? Uzeo bih vgs 460 prime za 13.500 koji moze lako da se uklopi uz vaucer da ispadne blize 12.000 pa rekoh da pitam da li neko moze da ih preporuci ili je los odnos cene/kvaliteta?
Ja sam nesto malo sekao sa tom motorkom a imam Demon CS-65T nazovi poljsku testeru (svi su kinezi). Otprilike je to cena za obe oko 100eur. Po licnom iskustvu bolji (jaci) je Demon. Star je 4 godine jos uvek radi dobro. Dalko je to od nekih pro testera, ali se pokazla odlicno u "teskim" uslovima rada kao sto je krcenje zaraslog placa i usputno skupljanje zica, zemlje, kamenja i kojecega :). Jedini problem koji sam imao do sada da je propala gumica na cepu za rezervoar benzina.

Poslednja izmena:
Ja sam kupio tu testeru prošle godine u ovo vreme . Ista je bila cena sa kuponom. Mesec dana sam pokušavao da je osposobim ,nije htela da se upali ,nekad hoće ali jako teško,sama izrada je
ne kvalitetna . Srećom vratili su mi pare a ja njima testeru. Posle sam kupio Farm isto na ananasu za 7-8 hiljade i jako lepo radi . Jedino lanac zna popusti pa treba malo češće da se zategne

Ovaj put moram da ih pohvalim, abrzo je stvarno bilo brzo.
Poručeno juče oko 16h, a isporučeno mi je jutros oko 10h.

Mene danas zvao potpuno neocekivano Potrcko i naravno nisam bio kuci a jedino sam sa Ananasa porucivao, otkad to oni koriste i njih? Tamo u statusu porudzbine pise City Express...

Nisam ni znao da city dolazi u crvenom kombiju na kom je nalepnica "prevoz sa sopstvene potrebe"

Изгледа да имају "подизвођаче". Мени је недавно дошао бели комби "нонејм".

Koriste oni sve dostavljačke službe. Ne znam da li ima neka koju ne koriste

Nešto tanko za vikend, samo 2k vaučer...

Taj i samo taj mi šalju u inbox dan za danom. Naljutili se na mene.
Ubacim ga za svaki slučaj, možda se zeznu opet. Ali ništa.🙂

Dobio sam i ja poziv za glasanje.;) I opet 2k za 15k.:sleep:
Ako budem glasao za njih, možda udele još poneki popust.:p
Klik! Bum! Tras! Glasaj za nas! ❤.png

Juce porucio zimske gume, posto nije bilo vaucera, iskopam par stranica unazad neki yettel vaucer od 1000din i obrnem dva puta :D Malopre City doneo, sve ukupno manje od 24 sata od porudzbine do dostave, iznenadio sam se bas. Gume okej, DOT 33/24

Da li će biti neki 5k vaučer? Baš bih trebao neku veću kupovinu da obavim...

I ja se nadam da ce biti, jedini mi je to razlog da ista kupim tamo... ovako uvek nadjem jeftinije
ako zele da postanu ko amazon morat ce na jos sta da porade, prvo roba se sporo isporucuje pa onda i na cene i ponudu

Da li petkom bese dele onaj od -500 na 4000? 🤔

@damke80
Obicno emailom...:p:D
Posalju na email ovako nesto:

I dalje nisi završio/la kupovinu?

Tu smo da ti pomognemo!
Ako je iznos tvoje korpe veći od 4.000 RSD, dajemo ti vaučer od 500 RSD! Tvoj promo kod:

Jel ti treba jedan takav?

Nazad
Vrh Dno