Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Baš mi je u petak stigla veš mašina.
Rok za dostavu ispoštovan. Najave dan ranije da dolaze i ne možeš da biraš vreme dostave.
Dostava je do vrata. A onda se nude da privatno, za dva soma, puste mašinu u rad. Lepa lova za 15min posla. A verujem da ima ljudi koji im plate.
Kolko se secam frizider mi je doneo Dexpress uneli u kuhinju i raspakovali (nije sa Ananasa) castio ih ,nisu nista trazili sami.

Da li je neko kupovao kao pravno lice? Da iskoristim popust, vaucer i odbijem PDV :D . I da li moram novi nalog da napravim ili moze i sa licnim postojecim?

Cao, da li neko ima problem sa Spark (City Express) isporukom? Kupio sam nesto na Ananasu od Sparka i datum za dostavu nije ispostovan. U statusu pise da je paket kod kurira i da je krenuo ka paketomatu. Od tad je proslo nedelju dana i jos uvek nije dostavljen. Probao sam da ih kontaktiram preko kontakt forme na sajtu ali se niko ne javlja.
Ni meni nisu ispoštovali navedeni datumski okvir, doduše kasnili su samo dan-dva, ne nedelju dana, i umesto PostExpress, došli mi ljudi iz DPD.
To je druga stvar da sam unapred platio proizvode (amater) IPS plaćanjem, a ispalo je da imaju komad manje od onoga što sam naručio i redovno platio, već 3 nedelje jurim svoj novac, na kontakt formu i email ne odgovaraju, na telefonu (kad se javljaju) pričaju kako će sektor za finansiju to rešiti, a naravno ništa se ne dešava.

Da li je neko kupovao kao pravno lice? Da iskoristim popust, vaucer i odbijem PDV :D . I da li moram novi nalog da napravim ili moze i sa licnim postojecim?
Ne možeš da kupuješ na Ananasu kao pravno lice, možeš samo kao fizičko.

Wow nešto novo. Do sad je moglo samo za fizička lica. Da li je ponuda ograničena na određene proizvode ili?

Ni meni nisu ispoštovali navedeni datumski okvir, doduše kasnili su samo dan-dva, ne nedelju dana, i umesto PostExpress, došli mi ljudi iz DPD.
To je druga stvar da sam unapred platio proizvode (amater) IPS plaćanjem, a ispalo je da imaju komad manje od onoga što sam naručio i redovno platio, već 3 nedelje jurim svoj novac, na kontakt formu i email ne odgovaraju, na telefonu (kad se javljaju) pričaju kako će sektor za finansiju to rešiti, a naravno ništa se ne dešava.
Samo da napišem epilog priče sa refundacijom, radi reda: juče mi se konačno javila jedna zaista korektna gospođa kad sam zvao korisnički centar (i to nakon 3 sekunde se javila, nisam čekao pola veka kao obično), proverila situaciju, kaže "pa ovde mi piše da treba da vas pitamo za broj računa, pa ćemo odmah pustiti pare". Ja izdiktirao broj, ona pustila refundaciju, pare legle na račun. A niko da mi to javi, nego ja moram nedeljama da im pišem, da ih zivkam dok ne nađem nekog normalnog...

Ni ja nisam dobio odgovor na moje mejlove gde sam se žalio da mi paketi stižu na poštu, a ne na kućnu adresu. Ali je danas poštar bio besan kad je doneo jedan paket jer kaže prijavio sam ga :D Tako da su očigledno pričali nešto sa Poštom, ali ja nisam dobio nikakvu povratnu informaciju :D

Jel se dobija uredno fiskalni račun i garancija kad se naruči roba od spark-a?

Fiskalni naravno.
A garanciju mozda, ako vam ne posalju, onda im pisite na mail i trazite im (ako vas odbiju u startu spomenite im da su u zakonskoj obavezi) i poslace vam.

Cini mi se da Ananas bez vaucera tesko moze da bude konkurentan.
90% stvari koje gledam mogu da se nadju jeftinije.
Pricao sam i sa kuririma kazu da im se ananas paketi smanjili i vise nego duplo.

Zavisi šta gledaš i kad. Da li dodaješ dostavu i sl.

Radnja ko radnja. Nesto je jeftinije a nesto skuplje.

Koliko kapiram klasičan affiliate marketing, i verovatno su svi korisnici među izabranima :)

U porodici imamo svi naloge, samo sam ja dobio jer najčešće kupujem verovatno.

Fiskalni naravno.
A garanciju mozda, ako vam ne posalju, onda im pisite na mail i trazite im (ako vas odbiju u startu spomenite im da su u zakonskoj obavezi) i poslace vam.
Je l treba neku garanciju da dobijem za gume?

Ovog puta su mi isporucili i pre roka, nema jeftinije sa vaucerom na trzistu sava 185...

Ispod 7000, a ide i preko 9000

Screenshot_20240808_011126_Microsoft 365 (Office).jpg

Stigle su mi gume za auto za 48h, iako je pisalo 5-7 dana. DOT Januar 2024.
Samo im je fora akcija/vaucer kombo nekad su aktivna oba vikendom nekad samo jedno...

Zavisi koliko si brz, poslednjih nekoliko dana vazi svaki dan a1000, nije vise samo vikendom.

Da li je jos neko dobio poruku da je izabran da bude Ananas Tiper ?
Izgleda da je to referal program njihov.

Poslednja izmena:
Da, i retko je glup. Ako neko koristi bilo kakav vaučer, ne važi se tvoj tipster kod ako si mu ga slao... Nema mogućnost uneti i vaučer i tipster kod - jer je isto polje na sajtu.

Da, i retko je glup. Ako neko koristi bilo kakav vaučer, ne važi se tvoj tipster kod ako si mu ga slao... Nema mogućnost uneti i vaučer i tipster kod - jer je isto polje na sajtu.
Trebalo bi neko da im objasni sustinu onda, jer si potpuno u pravu.
Glupo je tako kako su zamislili, ili/ili

I da im neko objasni, znaju oni zašto to rade. Sličan sistem kao sa onih 18 % popusta u G... što ne važi za artikle sa šok cenom, top artikle itd... Pa kad uđeš u sekciju npr televizora, vidiš da su svi sa tom oznakom, da neko ne daj Bože ne bi iskoristio kupon za kupovinu televizora ili sličnog skupljeg proizvoda.

sa druge strane big G ima onaj deal sa visa karticama vikendom sa 10% na cenu koji lepo doda na sve ukljucene akcije, sto izadje kao fin popust, posebno na skuplje artikle. tako da kad procene i imaju interesa, rade nekad stvari koje se poklapaju i sa interesom kupaca.

zato vi koji ste dobili da budete tipsteri, ako nista bar posaljite ananasu taj predlog da se razdvoji kupon i tipster kod.
mozda znaci ako vise ljudi predlozi. svakako bolje nego niko da im ne spomene.

mozda probaju da urade test i shvate da im je i za prodaju bolje tako, pa vremenom promene.
nemaju bez razloga amazon i ostali veliki affiliate program i dan danas.

Sta je tipster?

Ponuda za preporuku / affiliate marketing sa malom dobiti, prilagodjeno nasim prostorima (sve dobro iz inostranstva po "Srbski").

Prilozi

• 2024-08-20_22-21-42.jpg
    2024-08-20_22-21-42.jpg
    153.5 KB · Pregleda: 38
  • Tipovi za tipera.pdf
    1.7 MB · Pregleda: 15
Nazad
Vrh Dno