Sad kad sam otisao na Ananas video sam da je greskom ostalo nesto u korpi od ranije, ali nisu mi slali nikakav vaucer zbog toga.Korpa i dalje radi...
Ponuda za preporuku / affiliate marketing sa malom dobiti, prilagodjeno nasim prostorima (sve dobro iz inostranstva po "Srbski").
I sa tih 10% su u 90% slučajeva skuplji od drugih.sa druge strane big G ima onaj deal sa visa karticama vikendom sa 10% na cenu koji lepo doda na sve ukljucene akcije...
Ma jok, a pre su znali da posalju -500 din kad ti artikal stoji nekoliko dana u korpiDa li Ananas i dalje nudi one manje vaucere od 500 i 750 dinara? Da li je neko dobio takav vaucer od njih u skorije vreme? Ili na onu foru ako proizvodi ostanu u korpi pa posalju neki vaucer da zavrsite kupovinu?
Nesec verovati...da li je na linku koji se spominje na prvoj slici (da kliknes "ovde" za pravila i uslove programa) isti info kao u ovom pdfu sto si okacio ili ima jos detalja?
ako je drugaciji ostavi i taj link.
hvala.
to je tacno, ako ne i cesce, ali povremeno se desi da budu i najjeftiniji za nesto sto trazis. bas povremenoI sa tih 10% su u 90% slučajeva skuplji od drugih.
haha hvala svakakoNesec verovati...
Kao sto rece @sds21 ako je Spark, dan-dva maksimalno. Imao sam porudzbinu u jednom gradu gde donosi City, tu je bilo dva dana i do ispred zgrade. Posle nedelju dana porudzbina u drugom gradu PostExpress, dostavljeno nakon jednog dana, oko 12-13 sati, ali covek uneo u dvoriste, za razliku od slucaja koji je imao @sds21. M&M takodje uvek do vrata, ali ih nema od, recimo od Nove Godine.Koliko dugo cekate kada porucujete? Meni napisali isporuka 20-21 a porudzbina jos stoji u magacinu
Meni je dostava preko 1500 jer sam u A+Samo je dobro sto je free dostava preko 3000 din i ponesto bude po korektnoj ceni. Inace ih ne bi uzeo u razmatranje nikad.
Ako mislimo na istu prodavnicu, oni daju 15% popusta za kupovinu sa VISA karticom, pod istim uslovima, tako da tih 18% i nije neki wow.I da im neko objasni, znaju oni zašto to rade. Sličan sistem kao sa onih 18 % popusta u G... što ne važi za artikle sa šok cenom, top artikle itd... Pa kad uđeš u sekciju npr televizora, vidiš da su svi sa tom oznakom, da neko ne daj Bože ne bi iskoristio kupon za kupovinu televizora ili sličnog skupljeg proizvoda.
Obaveza je trgovca da na reklamaciju potrošača odgovori u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije. Odgovor trgovca na reklamaciju sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, obrazloženje ako ne prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača o načinu rešavanja i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije ukoliko je prihvata. Ukoliko je reklamacija potrošača prihvaćena, rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od dana podnošenja reklamacije, odnosno 30 dana za tehničku robu i nameštaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari