E krastavac, gde propustih taj momenat. 😁zeznuli su se za 70 i 50 posto vaucere , u jednom momentu je vazilo za ceo sajt...
zato ne radi
I da si uhvatio, desilo bi se samo to da bi ti otkazali porudžbinu. Nije ovo Amerika, pa da prihvate grešku i isporuče to što si naručio.E krastavac, gde propustih taj momenat. 😁
Kad se setim na pocetku godine, kad je bila greska kad je polovina stvari kostala 1929 din, pa kad sam stavio toliko stvari da bi trebalo 5 slepera da mi dodje u dvoriste, naravno sve otkazanoI da si uhvatio, desilo bi se samo to da bi ti otkazali porudžbinu. Nije ovo Amerika, pa da prihvate grešku i isporuče to što si naručio.
Da li se to isto desilo na Aananasu? I da li može da se žalimo nekome. Ja sam takođe malopre naručio dosta stvari (garderobe), za 70%, prošla je 5min ranije pre nego što je sve puklo.Kad se setim na pocetku godine, kad je bila greska kad je polovina stvari kostala 1929 din, pa kad sam stavio toliko stvari da bi trebalo 5 slepera da mi dodje u dvoriste, naravno sve otkazano
Proradilo, linkovi rade, ali vaucer ne. Nije validan.MJ , možeš da kupiš artikle samo sa ove stranice https://ananas.rs/promo/crni-petak-izdvojena-ponuda-70-posto?page=1
koja je trenutno nedostupna
Zapravo nije ni gubitak, očisti se lager po nabavnim cenama i stiže nova roba. Negde sam nekada gledao računicu koliko prodavce košta stajanje robe u magacinu.@brzibg, upravo kolegama rekoh to, da li je moguće da su jedina kompanija u Srbiji koja će konačno skontati šta je BLACK FRIDAY. u americi se kolju od sabajle da dođu do ovakvih popusta. i što je skroz okej, neka firma posluje u gubitku jedan dan, neće da crknu
I da, ne obračunava se svuda 70%, ume malo da "omaši", proverite i vodite računa (slika u prilogu). Takođe, možete da dodate više puta isti artkl, ali samo na jedan se obračunava popust.ahahah pa oni su u međuvremenu digli cene kod te izdvojene ponude za 50% i 70%. Za pola stvari što mi je bilo u korpi je veća cena. I neke kutije za odlaganje, zapamtio sam da su bile 1200, sad su 3200 ahhaha
Au, bas bzvz onda, htedoh da kupim joystick za flight simulator koji je 9000.Ako se ne varam: MC je 2500 na 6000, a običan na 10000.
Isto. Mism da smo prošli, neka budu fer i puste Ako ne, masovno naduvavanje da im se piše korisničkoj službiMene zanima da li je nekome promenjen status od danas na ove porudžbine od 50 i 70% a da nije ( Porudžbina je kreirana ) 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari