Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Dobih 70% popusta, krenuh u soping i vaucer nije validan koji sam dobio na mail pre 10 min...

Da im pisem ilo da cekam da se sredi i vaucer postane validan?

Ljudi nemojte pisati iste stvari....probajte da citate prethodne postove,
Ponuda od 50 i 70 posto ne radi, ne vidite artikle koji se na laze u toj ponudi jer je u jednom momentu ceo sajt bio u toj ponudi. samim tim i ne radi kod, ne morate da pisete nista nikom, nego jednostavno ne postoji nijedan uredjaj na koji je kod primenjiv jer ponuda ne postoji

Verovatno ce stornirati gde im ne bude odgovaralo tako da ne zalite za propustenim :)

I da si uhvatio, desilo bi se samo to da bi ti otkazali porudžbinu. Nije ovo Amerika, pa da prihvate grešku i isporuče to što si naručio.
Kad se setim na pocetku godine, kad je bila greska kad je polovina stvari kostala 1929 din, pa kad sam stavio toliko stvari da bi trebalo 5 slepera da mi dodje u dvoriste, naravno sve otkazano

Kad se setim na pocetku godine, kad je bila greska kad je polovina stvari kostala 1929 din, pa kad sam stavio toliko stvari da bi trebalo 5 slepera da mi dodje u dvoriste, naravno sve otkazano
Da li se to isto desilo na Aananasu? I da li može da se žalimo nekome. Ja sam takođe malopre naručio dosta stvari (garderobe), za 70%, prošla je 5min ranije pre nego što je sve puklo.

^zavisi fashion je prosle godine imao bug da umanjuje iznos za jednu 0 pa tipa jakna od 10000 je kostala 1000, i sve su isporucili

ja sam uspeo dve porudzbine da napravim..na jednom nalogu dobio 70 i sam me prebacio na ponudu i radilo je..porucio neke trenerke i dukserice.

Isto, bilo bi fer da isporuče jer bih se opremio za sledeći period :D Neka zažmure i prihvate poraz :)

Možda im je poneki artikl promakao, u smislu da se ipak nađe u ponudi, ali ja stvarno hoću da verujem da su napravili pravi CRNI PETAK. Nismo svi danas slučajno dobili vaučere od 50% ili 70%, a sve je Ananas direct ponuda. S obzirom na navalu, sigurno će biti mnogo otkazivanja i drndanja sa karticama (meni se omaklo da platim nešto sa sačuvanom karticom greškom). Broj artikala je jutros bio oko 100, sada je već 2000 za 70% ponude. Mislim (nadam se) da nije greška, već zaista idu na ogroman promet uz minimalnu maržu.

@brzibg, upravo kolegama rekoh to, da li je moguće da su jedina kompanija u Srbiji koja će konačno skontati šta je BLACK FRIDAY. u americi se kolju od sabajle da dođu do ovakvih popusta. i što je skroz okej, neka firma posluje u gubitku jedan dan, neće da crknu :)

Ja ovo sto sam anrucio ako stvarno stigne to je top i postace mi ananas mesto gde cu sve vise da kupujem. Jutros mi opet iz planete otkazali porudzbinu patika vec 2.put za cerkicu.

Sad se pojaviše i hp probookovi sa i7/16gb na 50% i 70% ponudi.

Prilozi

• Screenshot_2023-11-23-12-43-03-43_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    Screenshot_2023-11-23-12-43-03-43_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    108.9 KB · Pregleda: 128
Isto ko prosle godine kada je bila fiskalizacija a kasnije i efakture, navikne se

ahahah pa oni su u međuvremenu digli cene kod te izdvojene ponude za 50% i 70%. Za pola stvari što mi je bilo u korpi je veća cena. I neke kutije za odlaganje, zapamtio sam da su bile 1200, sad su 3200 ahhaha

@brzibg, upravo kolegama rekoh to, da li je moguće da su jedina kompanija u Srbiji koja će konačno skontati šta je BLACK FRIDAY. u americi se kolju od sabajle da dođu do ovakvih popusta. i što je skroz okej, neka firma posluje u gubitku jedan dan, neće da crknu :)
Zapravo nije ni gubitak, očisti se lager po nabavnim cenama i stiže nova roba. Negde sam nekada gledao računicu koliko prodavce košta stajanje robe u magacinu.

S druge strane, ja sam danas kupio mnogo stvari koje zapravo nikada ne bih kupio :ROFLMAO:. Impulsivna kupovina.

Ovi HP laptopovi kada probaju da se dodaju u korpu kaze da isto nije moguce. Sjebase nesto opasno

Mene zanima da li je nekome promenjen status od danas na ove porudžbine od 50 i 70% a da nije ( Porudžbina je kreirana ) 😂

ahahah pa oni su u međuvremenu digli cene kod te izdvojene ponude za 50% i 70%. Za pola stvari što mi je bilo u korpi je veća cena. I neke kutije za odlaganje, zapamtio sam da su bile 1200, sad su 3200 ahhaha
I da, ne obračunava se svuda 70%, ume malo da "omaši", proverite i vodite računa (slika u prilogu). Takođe, možete da dodate više puta isti artkl, ali samo na jedan se obračunava popust.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    30.3 KB · Pregleda: 118
Haha vise nema vaucera od 500, sad izvlacim samo 50% i 70% za izdvojenu ponudu i 1500 i 2500 za MasterCard.
I samo da pitam, nesto mi nije jasno, da li vauceri od 2500 postoje samo za MasterCard ili i obicni?

Nazad
Vrh Dno