Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

I ja napokon dobih vaucere po 1500din, pa resih da se ponovim gumama, medjutim zabode na ovom ekranu..
IMG_0851.png

Nakon toga poruka “Server se ne odaziva” i na mejl mi stigne da je kupon reaktiviran..

Izgleda da su se otvorili danas. Ceo mesec otvaram po 500 kinti, jednom sam dobio 50% na izdvojenu ponudu, i danas crni vaučer od 2500. Verujem da će danas posebno biti darežljivi.

ja za sve ovo vreme samo ove od 500din, sa dva naloga, prosto mi je neverovatno ..

Dobio sam 50% popusta na izdvojenu ponudu, ali vidim da je ponuda totalno useless, ako nekom treba, PM.

Poslednja izmena:
Pre neki dan dobih ovde vaučer, bio bi red da se sad revanširam😉
Kome treba 1500 ali uz mastercard nek se javi…

Edit: već otišao… brzinski.

Poslednja izmena:
Opet se dele vauceri kao alva.
Ali sada imaju novinu izgleda, vaucer, odnosno kod mozes videti samo na mailu ne prikaze ga vise na naslovnoj.

Nije li puko malo sajt, nedozvoljava mi da se ulogujem kaze pogresna lozinka vec dva puta radim reset lozinke i nista nije stiglo na mail?!

Dobio sam vaučer od 50% na izdvojenu ponudu
Kada ubacim u korpu, nemam mesto gde se kuca vaučer. Čak i ne kapiram da li dobijem još 50% na ovo već sniženo ili će da mi ukine 60% popusta da bi mi dao 50% na osnovnu cenu.
I nije objašnjeno da li je na sve artikle iz ponude ili samo na 1.

Dobio sam vaučer od 50% na izdvojenu ponudu
Kada ubacim u korpu, nemam mesto gde se kuca vaučer. Čak i ne kapiram da li dobijem još 50% na ovo već sniženo ili će da mi ukine 60% popusta da bi mi dao 50% na osnovnu cenu.
I nije objašnjeno da li je na sve artikle iz ponude ili samo na 1.
Na zadnjem koraku kucaš vaučer. 50% na već sniženu cenu.

vaucer.jpg
Evo kako izgleda kada se primeni vaucer od 50%.
Jel ovi vauceri samo mogu na ove preporucene artike? Koji su inace sranje

Imam jedan vaučer od 50% na izdvojenu ponudu i jedan od 70% na izdvojenu ponudu. Kome treba neka mi se javi preko poruke.
EDIT: Dao @optical ovaj od 70%, ostao ovaj od 50%

Poslednja izmena:
Kad se otkaže plaćena porudžbina sa statusom "u obradi" i "potvrđena" koliko dugo im treba da refundiraju? Znam za one ekstreme ovde u grupi, ali me zanima uobičajeno vreme.

Ja ubacio jedan poprilicno skuplji proizvod u korpu iz ove 50% ponude i kad odem na placanje kaze "Ovaj vaucer nije primenjiv"... slepci

Da dopunim, konkretno ovaj kajak.

tako da, kome treba vaucer, moze slobodno da ga prepise sa slike

Prilozi

• 1700729215689.png
    1700729215689.png
    205.8 KB · Pregleda: 80
Napravismo 2 kupovine, ja izvuko 50% kupio neku igracku kamioncic izasal 1340.
Koleginica izvukla 70%, narucisno kolica za bebe, trotinet i staklene flasice sve izaslo 4400
ova dva artikla nema sanse da se nadju za 1500 i 2700 to nema sanse.

Meni za tu 50% ponudu pokazuje 622 proizvoda i uopšte nema tog kajaka.

Edit: odjednom su proširili ponudu za 70% popust sa stotinak na skoro 800 artikala. 😳

Poslednja izmena:
Dajem 50% i 70% vaucer kome treba, vise mi znaci onaj od 2500 za preko 6k tako da eventualno moze zamena za to ali svejedno ih dajem ko se prvi javi.

skontao sam: ako sortiram prema "preporuceno" onda sad imam 604 proizvoda, ali ako sortiram kao "Opadajuca" onda ima 666 prozivoda...

Nazad
Vrh Dno