Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Искористио и ја коначно тај ваучер. (y)
Иначе, по први пут купујем преко Ананаса. У имејлу ми је стигло све обрачунато како треба, а на сајту ми у делу где су поруџбине стоји пуна цена за плаћање, а испод ''начин плаћања'' стоји ''Готовином поузећем / ваучер''. Претпостављам да је све обрачунато како треба?

Pomoć prijatelja, pre par dana sam naručio tv, plaćeno karticom, juče zvao da otkažem. Kažu porudzbina ne može da se otkaže a jedino da ne preuzimam posiljku kada me kurir bude pozvao. Novac će biti za par dana vraćen. Ima li neko da je imao sličnu ili istu situaciju?

Od korisnicke podrske mi je stiglo obavestenje da im posaljem skeniranu licnu kartu/pasos jer mi je nekog meseca prosle godine kupovina presla 1000e a platio sam u gotovini (zbog zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma). Firma kojoj to salju je neki LED Pay DOO.
Iskreno, nemam nameru da saljem nekoj random firmi identifikaciona dokumenta, da li je neko imao slicno iskustvo i kako postupiti u ovom slucaju?

Hvala!

Od korisnicke podrske mi je stiglo obavestenje da im posaljem skeniranu licnu kartu/pasos jer mi je nekog meseca prosle godine kupovina presla 1000e a platio sam u gotovini (zbog zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma). Firma kojoj to salju je neki LED Pay DOO.
Iskreno, nemam nameru da saljem nekoj random firmi identifikaciona dokumenta, da li je neko imao slicno iskustvo i kako postupiti u ovom slucaju?

Hvala!
Ја сам слао Пејпалу ,ни мени не улива поверење спољна фирма. Вероватно раде за Ананас ал ми се не свиђа.
Samo da pitam pošto nisam ništa kupovao do sad.

Kad jednom iskoristiš kupon može li sledeći put i neki drugi ili postoje limiti?
Може и тај исти ако налетиш

Hvala!
Ja sam imao istu situaciju prosle godine. Nisam im slao.

Samo da pitam pošto nisam ništa kupovao do sad.

Kad jednom iskoristiš kupon može li sledeći put i neki drugi ili postoje limiti?
Kada su dostupni ovi univerzalni vaučeri obično može ponovo da se iskoristi vaučer, ali se dešavalo da nekoliko dana ne radi taj vaučer na istom nalogu. Najbolje je da imaš nekoliko ananas naloga za takvu situaciju.

dobro da ne stize 2033ce 🥴

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    42.2 KB · Pregleda: 111
Ne znam šta im se dešava sa dostavom ove godine. Čekam tri paketa već nekoliko nedelja. Pre 10ak dana sam dobio email od korisničke podrške gde se pozivaju na praznike, međutim to je već prošlo a ni traga od paketa. Postali su vrlo neozbiljna firma.

Slažem se, iako sam imao uvek super iskustva sa Ananasom, prethodna dva nisu bila sjajna.
Prvo su mi poslali prvu pomoć sa rokom 05-2028 umesto 02-2029, nisu hteli ni vaučer izvinjenja da daju, a zatim je kasnila isporuka telefona, iako je abrzo. Umesto 09-13og, stiglo 14-og, i to sam ih dva puta zvao da urgiraju, morao sam put zbog njih da pomerim.

Dobre stvari: cena, xiaomi 14t za 48000 sa vaučerom. 2000 komplet prve pomoći i pp aparat. Nisam ga vraćao iako su me zakinuli za 9 meseci od već skraćenog roka od 5 godina.

Ja i dalje čekam paket koji je trebao do 8. da bude kod mene. Sramota.

a1000 na 8000 danas, 300 kom.

Non stop gruvaju ove vaučere od 1.000 i eventualno od 5.000, bukvalno je rupa na području 2-3 iljade

Meni je sada korpa na 28k i trenutno radi a1000 psoto je telefon u pitanju ja cu malo da rizikujem i cekam taj od 2000

Nazad
Vrh Dno