Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Probao sam sada da iskoristim, ne važi.. Da li će kasnije u toku dana opet pustiti ili to je to?

Meni izbaci da mogu da koristim vaucer, popunim do kraja sve podatke i izbaci mi da se vratim nazad desila se promena. Odem nazad i vaucer ne moze da se iskoristi 😠
Koja je ovo sprdacina sa tim vaucerima te malo rade, malo ne rade. Moras da klikces 100x na dan da bi ubo vreme kada ces da ga iskoristis.

Probao sam sada da iskoristim, ne važi.. Da li će kasnije u toku dana opet pustiti ili to je to?
Ima šanse da ponovo puste, ali nije sigurno. Drži stvari u korpi i popuni sve podatke za dostavu, pa pokušaj više puta tokom dana. Ako prihvati kod odmah naruči.

Koji bedni sajt Ananas. Porudžbinu od skoro 100k din od 29.12.24. Čekam i juče pošaljem kontakt pitanje jer je čudno sve sa Naručeno 1 i Potvrđeno 1 statusom i netransparentno ima ili nema i kada će stići zapravo. I odgovariaju da će neku urgenciju da šalju i danas u ponoć dobijem email da je otkazana porudžbina. Ovo bih odmah zatvorio da sam inspekcija i čudi me da je ovakvo "poslovanje" dozvoljeno u Srbiji. Oni to stalno rade sa otkazima i nemaju nameru da se zaustave u tome. Jer je ceo sistem postavljen tako da omogućava neprofesionalizam, neizvesnost, proizvoljnost.

"Nažalost tvoja porudžbina je otkazana i mnogo nam je žao zbog toga. Znamo da nema opravdanja, zato radimo na tome da ovakvih situacija bude što manje. Hvala na razumevanju."

Bedno i jadno. Brišem nalog sa smeća od prodavnice.

Kupio abrzo ves masinu, Spark.
2 dana je nisu ni potvrdili.
Nema nista od toga

Panonski, verovatno automatsko otkazivanje, cim je u ponoc.
Deluje da i mene ceka isto, jer je istekao rok za isporuku, a oni nista ni pipnuli nisu. Znaci, ni da potvrde, nista. "abrzo", i to stvari koje im sigurno nisu nestale s lagera, nego prosto hvataju zjale, ili je vecina na odmoru.

Mene zezaju za protein, dva dana zaredom zvao. Kao nisu još ni pokupili kuriri, a rok do prekjuče bio.

Juče došlo nešto, rok bio 3.1., poručeno 25.12.

Porucim 3.1. preciscivac vazduha, rok za dostavu bio 9., 8.og rano ujutru okrenem korisnicku podrsku da promenim adresu dostave, paket jos nije bio preuzet od strane kurira , nema problema, promenjeno. Paket preuzet istog dana uvece, jutros pise neuspela dostava, nema nikog na adresi, okrenem korisnicku podrsku jer me niko nije ni zvao, kazu mi da ima greska neka ne vide sta, ja im kazem za adresu kazu da da, adresa za dostavu je promenjena, proverice u cemu je problem. Posle par sati zove kurir , doneo na prvobitnu adresu, srecom slucajno je imao ko da preuzme tamo.
Definitivno nisu dorasli poslu, pogotovo kad je guzva.

A koji je uslov da posalju taj vaucer -500 na 4000?

Meni slali par puta kad sam nešto ostavio u korpi, mejl bude na foru kao ostalo je još malo komada, evo ti vaučer da što pre kupiš.

Napokon sam uspeo da aktiviram kupon a5000, pre nekih 12 minuta tj oko 1 ujutru kao i po savetima forumasa i kupovina je prosla. Da li ce dostaviti artikal, videcemo.
Ja mislim da je ovo tipa preko 10 dana posecivanja sajta i isprobavanje hoce li proci kupon. Razmisljam se bas danas probacu jos veceras i ako nece kupicu na nekom drugom sajtu pa neka i platim vise, barem ne moram toliko da se cimam. Nije 5000din za baciti ali izgubilo se i dosta vremena na citanje, isprobavanje, cekanje odredjenog vremena..
Narocito ova situacija od pre neki dan kada sam aktivirao kupon, uneo sve podatke za kupovinu i kazu mi da se vratim nazad jer nesto nije u redu, a ono kupon vise nije validan.
Sad bi bio najjaci troll od strane Ananasa da nakon kupovine te klime u narednih 3 dana pred kraj praznicnih popusta ubace tu istu klimu po jos nizoj ceni :ROFLMAO:

Na ananssu 99.98% je precenjeno moras bas kopat 1 u 100000 da i sa kuponom bude povoljnije, ja ne znam kako iko ima zivce da gleda onu ponudu tamo i frljanje sa popustima, gore nego sto kinezi rade na temu

Pa ne bih baš rekao. Kupio zimske gume, najjeftinije bile u ponudi, hranu za mačke uzimam redovno isto najjeftinija gde god sam gledao. Uzeo bojler za smešne pare ono oko crnog petka, sad gledam frižider i 10 hiljada je jeftiniji od konkurencije uz vaučer.
Ima sigurno stvari koje su i skuplje, ali sad da su toliko naduvane cene za sve, neće biti.

Ja prošlog januara kupio sušilicu na akciji u lokalnoj prodavnici za 50000 dinara.
Nakon par dana mi padne napamet da pogledam cenu na ananasu kad tamo uz kupon bila 37000. I od tad sam nekoliko krupnih uredjaja kupio na ananasu i nigde nisu bili jeftiniji. Za manje uredjaje i da ne pričam.

Za ananas je situacija kao i za mnoge druge: zavisi šta, zavisi kad. Kad naiđe akcija i ako uloviš kupon, može da se prođe dobro. Sa druge strane, vrlo često, bar za one stvari koje sam ja gledao, možeš istu stvar da nađeš čak i nešto jeftinije ako gledaš direktno kod određenog prodavca. Isto tako, njihovi "popusti" su vrlo često izmišljeni, ono što je kod njih na navodnom popustu je redovna cena na drugim mestima. Plus, njihovo lažno reklamiranje tipa: SVE (što smo mi izdvojili) U POLA CENE! I tu je sve ono cimanje oko toga da li će kupon da prođe i da li će ti porudžbina biti otkazana i koliko ćeš je čekati.

Napokon sam uspeo da aktiviram kupon a5000, pre nekih 12 minuta tj oko 1 ujutru kao i po savetima forumasa i kupovina je prosla. Da li ce dostaviti artikal, videcemo.
Ja mislim da je ovo tipa preko 10 dana posecivanja sajta i isprobavanje hoce li proci kupon. Razmisljam se bas danas probacu jos veceras i ako nece kupicu na nekom drugom sajtu pa neka i platim vise, barem ne moram toliko da se cimam. Nije 5000din za baciti ali izgubilo se i dosta vremena na citanje, isprobavanje, cekanje odredjenog vremena..
Narocito ova situacija od pre neki dan kada sam aktivirao kupon, uneo sve podatke za kupovinu i kazu mi da se vratim nazad jer nesto nije u redu, a ono kupon vise nije validan.
Sad bi bio najjaci troll od strane Ananasa da nakon kupovine te klime u narednih 3 dana pred kraj praznicnih popusta ubace tu istu klimu po jos nizoj ceni :ROFLMAO:
Rekoh ja posle ponoći prolazi sigurno 😁sad samo da potvrde
Pa ne bih baš rekao. Kupio zimske gume, najjeftinije bile u ponudi, hranu za mačke uzimam redovno isto najjeftinija gde god sam gledao. Uzeo bojler za smešne pare ono oko crnog petka, sad gledam frižider i 10 hiljada je jeftiniji od konkurencije uz vaučer.
Ima sigurno stvari koje su i skuplje, ali sad da su toliko naduvane cene za sve, neće biti.
Slažem se dosta tehnike sam kupila i bila je uvek manja cena od konkurencije plus vaucer neki, primer prošle godine ulovih bosch perac pod pritiskom za 20 hiljada bez vaucera nije imao u tom trenutku a svuda je taj isti perac preko 30 hiljada tako da i vise nego dobre kupovine

Nazad
Vrh Dno