Da, kod mene radiDanašnji kod važi samo za Spark prodavca, i nije a5000 već spark5000
Da, kod mene radiDanašnji kod važi samo za Spark prodavca, i nije a5000 već spark5000
Danas stiglo u Paket zonu. Upravo preuzeo.Ja sam 2. januara naručio neki telefon. Tada je pisalo da je isporuka od 9. do 10. Malopre pogledah i piše od 17. do 20. Videćemo kada će CE da donese 😁
A na gornjem delu sajta im se vrti kod a5000 za bilo koju kupovinu preko 35.000din.Današnji kod važi samo za Spark prodavca, i nije a5000 već spark5000
Ima šanse da ponovo puste, ali nije sigurno. Drži stvari u korpi i popuni sve podatke za dostavu, pa pokušaj više puta tokom dana. Ako prihvati kod odmah naruči.Probao sam sada da iskoristim, ne važi.. Da li će kasnije u toku dana opet pustiti ili to je to?
Rekoh ja posle ponoći prolazi sigurno 😁sad samo da potvrdeNapokon sam uspeo da aktiviram kupon a5000, pre nekih 12 minuta tj oko 1 ujutru kao i po savetima forumasa i kupovina je prosla. Da li ce dostaviti artikal, videcemo.
Ja mislim da je ovo tipa preko 10 dana posecivanja sajta i isprobavanje hoce li proci kupon. Razmisljam se bas danas probacu jos veceras i ako nece kupicu na nekom drugom sajtu pa neka i platim vise, barem ne moram toliko da se cimam. Nije 5000din za baciti ali izgubilo se i dosta vremena na citanje, isprobavanje, cekanje odredjenog vremena..
Narocito ova situacija od pre neki dan kada sam aktivirao kupon, uneo sve podatke za kupovinu i kazu mi da se vratim nazad jer nesto nije u redu, a ono kupon vise nije validan.
Sad bi bio najjaci troll od strane Ananasa da nakon kupovine te klime u narednih 3 dana pred kraj praznicnih popusta ubace tu istu klimu po jos nizoj ceni![]()
Slažem se dosta tehnike sam kupila i bila je uvek manja cena od konkurencije plus vaucer neki, primer prošle godine ulovih bosch perac pod pritiskom za 20 hiljada bez vaucera nije imao u tom trenutku a svuda je taj isti perac preko 30 hiljada tako da i vise nego dobre kupovinePa ne bih baš rekao. Kupio zimske gume, najjeftinije bile u ponudi, hranu za mačke uzimam redovno isto najjeftinija gde god sam gledao. Uzeo bojler za smešne pare ono oko crnog petka, sad gledam frižider i 10 hiljada je jeftiniji od konkurencije uz vaučer.
Ima sigurno stvari koje su i skuplje, ali sad da su toliko naduvane cene za sve, neće biti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari