Пријави се на мејлинг листу.Ostalo mi je 100 puta nesto i nikada nisam dobio taj vaucer...
Ako bude ovde, uhvaticu neki
Само пази, ја се пријавио, па се после неколико пута одјављивао, али мејлови и даље уредно ситжу.
Пријави се на мејлинг листу.Ostalo mi je 100 puta nesto i nikada nisam dobio taj vaucer...
Ako bude ovde, uhvaticu neki
Jedan a5000 imaš pravo po danu. (dani kada Ananas pusti vaučere)Pitanje, ako izadje neki vaucer tipa a5000, da li to moze vise puta sa istog naloga? ako ne posle koliko OPET moze?
Iskoristio- 500 na 4000
IVpZmrIR
To je kod mene na trocifrenom broju porudzbina znacilo da je sutradan na utovaru za dostavu, ali ne mora nuzno da znaci da ce ti doneti...Fiskalni ako je poslat na mail to znaci da paket stize sutra bese? (Tue, Feb 4 at 5:11 PM)
Видим у мејлу, тамо шаљу и предрачун, рачун, образац за одустанак....Nisu fiskalni poslali ovi i COMPUTERLANDA-a sto mi je iznenadjujuce
Nema, nesto su proredili u zadnje vreme sa vaucerimaTrenutno nema nikakvih vaucera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari