Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ostalo mi je 100 puta nesto i nikada nisam dobio taj vaucer...
Ako bude ovde, uhvaticu neki
Пријави се на мејлинг листу.
Само пази, ја се пријавио, па се после неколико пута одјављивао, али мејлови и даље уредно ситжу.

Nece to uvek da posalju sa tom forom da stoji u korpici, Mozda je cak i bolje novi nalog

Prepostavka da velika vecina koristi Gmail, uradite search na npr:
I dalje nisi završio
Jel kao sto je receno ode u promocije a to ume da promakne, narucito ako primate mnogo emailova.

Koliko čekate na vaučer kada ubacite artikle u korpu? Prvi put to probam, imam za 5.600,00

Izgleda da je što se tiče vaučera "oskudacija" ovog vikenda😉

Pitanje, ako izadje neki vaucer tipa a5000, da li to moze vise puta sa istog naloga? ako ne posle koliko OPET moze?

Koliko se secam uskoro ce im rodjendan(dan zaljubljenih ili tako nesto tih dana) pa mozemo ocekivati tad vaucerel

- 500 na 4000

IVpZmrIR

Da li ananas ima mogucnost placanja na rate?
Ili je to moguce samo kreditnom karticom i zavisi samo od kupca i banke, totalno nevezano za sam ananas?

Na samom sajtu moguce je placanje na 6 rata preko 12000din intezinim karticama.

Nevezano za ananas zavisi od kartice i banke u kojoj si da li mozes da podelis na rate.

Aha, vidim sada i na strani proizvoda intesin kalkulator. Nisam obracao paznju do sada :ROFLMAO:
Za kolegu pitam, hoce da uzme laptop, ali ima samo postansku stedionicu...
Hvala na odgovoru.

(y)

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    15.3 KB · Pregleda: 117
Fiskalni ako je poslat na mail to znaci da paket stize sutra bese? (Tue, Feb 4 at 5:11 PM)

Koliko sam skapirao šalju račun kada kurirska služba preuzme paket. Manje više mi jeste stizalo odmah sutradan mada se dešavalo i da bude dan kasnije.

Nisu fiskalni poslali ovi i COMPUTERLANDA-a sto mi je iznenadjujuce

Poslednja izmena:
Nisu fiskalni poslali ovi i COMPUTERLANDA-a sto mi je iznenadjujuce
Видим у мејлу, тамо шаљу и предрачун, рачун, образац за одустанак....

Znam i bio sam do stamparije nego im je ovo prvi put da nije stigo i sam fiskalni.

Trenutno nema nikakvih vaucera?

Biće za dan zaljubljenih. Valjda :unsure: .

Možda za nove korisnike ili one koji su skoro napravili nalog. Od kad je krenuo Ananas imam par naloga, ne sećam sa da mi je u skorije vreme stigao vaučer, artikli u korpi stoje danima.

Nazad
Vrh Dno