Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Nemam takvo iskustvo. Poslednja porudžbina od pre mesec dana, stigla je i pre roka.
Isporuka na adresu, 2 prethodne isto na paketomat.

Upravo stigla porudzbina na adresu City Expres doneo, narucio Ariel kuglice za ves, Feri za sudomasinu i one kuglice Lenorove za ves, narucio u nedelju, sa Sparka, iskoristio i vaucer od 1000, sada sam podneo i u P&G kampanju da vidim dal ce biti povrat novca

ja mislio ustedecu na a5000 kuponima, poruci zena 1 gumu, ja na mom nalogu 3. Stigne samo njoj ta jedna a meni stoji porudzbina 3 dana i onda se otkaze... I sad imam jednu gumu :D A vidim da moze da se poruci jos jedna opet... Mogli su mi bar tu jednu jos poslati pa cu se lako snaci za jos dve...

Juče pre podne poručio Xiaomi S20+ usisivač, plaćanje pouzećem, iskoristio a1000 vaučer. Paket stigao danas ujutru.

@p1ka Pa dobro, uvek imaš rok za vraćanje od 14 dana tako da ako ti je jedna bespotrebna i ne radi posao možeš da vratiš.

Ma naravno, nije mi to problem. Problem mi je sto porucim 3 gume i onda 3 dana se ceka da se potvrdi/odbije porudzbina. I naravno odbije se i proizvod se vrati na stanje i opet moze da se poruci. Mogla se ta jedna poslati odma a 2 odbiti ako imaju i tu jednu.

Moje gume su na dostavi već 7 dana, od kako ih je preuzeo city ni traga ni glasa od njih. Pritom su koštale oko 7000 a sada su za 2 crvene skuplje. Pratio sam ponudu zimskih i skoro sve cene su im otišle od 1 do 2 000 na gore, naravno.

Par pitanja;
  • Kakva su vasa iskustva s vracanjem kupljene robe na ananas i ko placa transport ako se vraca u roku 14 dana
  • da li se dobije racun prilikom placanja karticom na situ, na mail?

Stigle i meni gume sa ananasa, uz vaučer od 5 hiljada. Iako su bile spakovane isti dan, čekao sam 5-6 dana (poslednji rok). Dot, odnosno datum proizvodnje, 31-a nedelja 2024-e, odnosno pre 3 meseca.

Izgleda da su bili na gubitku s vaučerom, jer je nova cena gume oko 500 din veća (možda i više). U svakom slučaju, poslali su i hvala im.

Prema meni i mojima su ispali baš korektni.
Uhvatimo nekako a5000 i kod jedne porudžbine je vaučer zabio, a kod druge je Matis otkazao.
Na kraju su mi poslali 2 vaučera od 5000. Vaze par dana, ali taman

Samo da javim da ne kupujete na ananasu nesto sto vam je potrebno uskoro, poslednje 3 porudžbine mi otkazali, od 4 koje sam poručio u poslednjih mesec dana.
Stoji na čekanju nedelju dana i stigne mail da je porudžbina otkazana.
Novac uplate na račun odmah nakon tog mail, ali ja izgubih nedelju dana...
Verovatno nemaju na stanju fizički a stistemski im se prikazuje da imaju i to prolazi tako, 2 puta prodavac je bio spark, a jednom game centar...
To je od slucaja do slucaja, od prozivoda do proizovda, ne moze se praviti generalni zakljucak na osnovu jednog sopstvenog iskustva.
Recimo ja sam imao totalno drugacija iskustva, u poslednje dve nedelje mi je stiglo 7-8 paketa, vecinom od Sparka i nekoliko od drugih prodavaca, ali sve u roku ili pre roka, i nista otkazano.
Za neki generalni zakljucak treba pogledati poslednjih par strana foruma, pa dodati jedno 80% pozitivnih iskustava, jer se retko ko javlja da kaze da je dobro prosao, uglavnom se ljudi javljaju kada imaju problem.

Tako je, i ja zasad imam pozitivna iskustva. I za dostavu bele tehnike, tv-a, i manjih paketa. Sve stiglo kako treba. Za dostavu bele tehnike sam se i ovde raspitivao kako to dostavljaju i po njihovoj isporuci sam pisao pozitivna iskustva.

Moje gume su na dostavi već 7 dana, od kako ih je preuzeo city ni traga ni glasa od njih. Pritom su koštale oko 7000 a sada su za 2 crvene skuplje. Pratio sam ponudu zimskih i skoro sve cene su im otišle od 1 do 2 000 na gore, naravno.

Pre nesto vise od mesec dana sam uzeo dve gume sa a1000 vaucerom i sto se tice ananasa sve je proslo ok, spokovano isti dan, preuzeto sutradan od City expresa.
I od tada se vise nista ne desava. Nazovem ja podrsku i dobijem broj za pracenje i po njemu posiljka se sastoji od dva paketa, jedan stigao oa drugog nigde nema.
Od kurira koji mi je dostavljao nesto drugo saznam da imaju u magacinu jednu gumu a da druge nema, misli covek da je neko greskom ubacio u pogresan kamion i cekaju da se vrati.
Uglavnom cekali su skoro mesec dana i tek tada vratili Ananasu tu jednu gumu a oni meni novce.

Kada su novce vratili sa istim vaucerom kupim gume u petak i stignu u utorak bez problema.

Nije uvek krivica do Ananasa mada bi mogli da obrate paznju na stanje skladista. U setpembru sam uz rodjendanski vaucer kupio 5 predmeta a 3 su otkazali.

Prema meni i mojima su ispali baš korektni.
Uhvatimo nekako a5000 i kod jedne porudžbine je vaučer zabio, a kod druge je Matis otkazao.
Na kraju su mi poslali 2 vaučera od 5000. Vaze par dana, ali taman
Ajde sad da nam se lepo izviniš pošto si na prethodnoj strani pisao kako sve propade, neće da ti vrate vaučere, prevara Ananasa...iako ti ne rečeno da će ti vratiti vaučere automatski ili kad ih kontakriraš.

To je od slucaja do slucaja, od prozivoda do proizovda, ne moze se praviti generalni zakljucak na osnovu jednog sopstvenog iskustva.
Recimo ja sam imao totalno drugacija iskustva, u poslednje dve nedelje mi je stiglo 7-8 paketa, vecinom od Sparka i nekoliko od drugih prodavaca, ali sve u roku ili pre roka, i nista otkazano.
Za neki generalni zakljucak treba pogledati poslednjih par strana foruma, pa dodati jedno 80% pozitivnih iskustava, jer se retko ko javlja da kaze da je dobro prosao, uglavnom se ljudi javljaju kada imaju problem.
Imam ja i pozitivna iskustva naravno, i gomila paketa mi je stigla i pre roka, samo hoću da kažem da nikad ne znaš šta će da stigne pre roka, a šta da otkazu, ananas je ok da naručiš, iskoristiš vaučer i čekaš, ono što mi je potrebno što pre, ne naručujem na ananasu...

Ajde sad da nam se lepo izviniš pošto si na prethodnoj strani pisao kako sve propade, neće da ti vrate vaučere, prevara Ananasa...iako ti ne rečeno da će ti vratiti vaučere automatski ili kad ih kontakriraš.
Što ovde bilo kome da se izvinjavam?
Da je bilo tako lako kako si napisao, nije...
Prelio sam se.
Jedno 20 razgovora telefonom, slanje mejl ova sa dokazima za to šta sam im rekao, pisao...
Uglavnom, vaučeri nisu vraćeni automatski, ali je ispalo i bolje po mene.
Na 1 minus 2 okusa, tako da su se iskupili

Imam ja i pozitivna iskustva naravno, i gomila paketa mi je stigla i pre roka, samo hoću da kažem da nikad ne znaš šta će da stigne pre roka, a šta da otkazu, ananas je ok da naručiš, iskoristiš vaučer i čekaš, ono što mi je potrebno što pre, ne naručujem na ananasu...
Sto se mene tice ako mi je potrebno sto pre, onda gledam abrzo oznaku i ponekad se desi da mi stigne za manje od 24 casa od trenutka narucivanja. Ananas mi se zasad pokazao kao najbrzi od svih domacih prodavaca, cak i ako nije abrzo i Spark, jer mnoge druge firme drze robu u Ananas skladistu. Ne secam se da sam nesto cekao duze od 2-3 dana, maksimalno 5 dana. Ostali prodavci nisu brzi, ali da budem fer, ni kod njih nisam mnogo puta cekao duze od 5 dana, maksimalno 7 dana u pojedinim slucajevima.

Ako nekom treba...traje do sutra...

Prilozi

• Screenshot_20241030_154240_Gmail.jpg
    Screenshot_20241030_154240_Gmail.jpg
    111.2 KB · Pregleda: 39
Verovatno od skoro, s obzirom da City express dostavlja pakete od Pazove do Beograda po 10 dana.

Kad moze temu sa bexom , aksom , city expressom , daly expresom... moze i ananas.

Jel jos nekom zeza nalog, nema mi ni porudzbina, favorita ni sacuvanih kartice?

Pa ti onda nisi osetila čari citija. Evo moj paket (4 gume) je poručen 19.10. a kurir ga je preuzeo 22.10 (od kada ga verovatno vozika po gradu) i evo danas sam zvao ananas (jer na mejlove ne odgovaraju) i po najnovijim informacijama city je izgubio u transportu 1 gumu od 4. Ajde da je to nešto sitno, ali da izgubiš gumu... Pritom danas je 11.dan od porudžbine, bukvalno se ne zna ko je tu od koga gori, srpski amazon ili city. Broj za praćenje ne postoji, nego bacaš pasulje kada će stići mejl "hej danas ti stiže paket". Neozbiljno, neozbiljno, neozbiljno...

Meni izgubili 4 felne prošle godine

Meni je jutros cityexpress dostavio abrzo, narucena sinoc oko 20h, Nis. Tako da, batalite te price na osnovu jednog iskustva da zatrpavate temu, ako vam se ne dopada, recite jednom sta vas muci i idite dalje. Sad zamisli mene da danima spamam temu kako mi je CE dostavio paket.. mislim cemu to?

Pa ti onda nisi osetila čari citija. Evo moj paket (4 gume) je poručen 19.10. a kurir ga je preuzeo 22.10 (od kada ga verovatno vozika po gradu) i evo danas sam zvao ananas (jer na mejlove ne odgovaraju) i po najnovijim informacijama city je izgubio u transportu 1 gumu od 4. Ajde da je to nešto sitno, ali da izgubiš gumu... Pritom danas je 11.dan od porudžbine, bukvalno se ne zna ko je tu od koga gori, srpski amazon ili city. Broj za praćenje ne postoji, nego bacaš pasulje kada će stići mejl "hej danas ti stiže paket". Neozbiljno, neozbiljno, neozbiljno...
Strasno sta reci,valjda ce pronaci i isporučiti vam, kod mene najpozitivnije iskustvo sa njima, zadnjih godinu i po ko zna kolko paketa sa ananasa i plus ovako neke druge radnje i sl, verovatno zavisi sve i do kurira, ja sam bas više puta imala probleme oko paketa sa Aks službom

Nazad
Vrh Dno