Nezaboravna 🙂Kakva su vasa iskustva s vracanjem kupljene robe na ananas?
To je od slucaja do slucaja, od prozivoda do proizovda, ne moze se praviti generalni zakljucak na osnovu jednog sopstvenog iskustva.Samo da javim da ne kupujete na ananasu nesto sto vam je potrebno uskoro, poslednje 3 porudžbine mi otkazali, od 4 koje sam poručio u poslednjih mesec dana.
Stoji na čekanju nedelju dana i stigne mail da je porudžbina otkazana.
Novac uplate na račun odmah nakon tog mail, ali ja izgubih nedelju dana...
Verovatno nemaju na stanju fizički a stistemski im se prikazuje da imaju i to prolazi tako, 2 puta prodavac je bio spark, a jednom game centar...
Moje gume su na dostavi već 7 dana, od kako ih je preuzeo city ni traga ni glasa od njih. Pritom su koštale oko 7000 a sada su za 2 crvene skuplje. Pratio sam ponudu zimskih i skoro sve cene su im otišle od 1 do 2 000 na gore, naravno.
Ajde sad da nam se lepo izviniš pošto si na prethodnoj strani pisao kako sve propade, neće da ti vrate vaučere, prevara Ananasa...iako ti ne rečeno da će ti vratiti vaučere automatski ili kad ih kontakriraš.Prema meni i mojima su ispali baš korektni.
Uhvatimo nekako a5000 i kod jedne porudžbine je vaučer zabio, a kod druge je Matis otkazao.
Na kraju su mi poslali 2 vaučera od 5000. Vaze par dana, ali taman
Imam ja i pozitivna iskustva naravno, i gomila paketa mi je stigla i pre roka, samo hoću da kažem da nikad ne znaš šta će da stigne pre roka, a šta da otkazu, ananas je ok da naručiš, iskoristiš vaučer i čekaš, ono što mi je potrebno što pre, ne naručujem na ananasu...To je od slucaja do slucaja, od prozivoda do proizovda, ne moze se praviti generalni zakljucak na osnovu jednog sopstvenog iskustva.
Recimo ja sam imao totalno drugacija iskustva, u poslednje dve nedelje mi je stiglo 7-8 paketa, vecinom od Sparka i nekoliko od drugih prodavaca, ali sve u roku ili pre roka, i nista otkazano.
Za neki generalni zakljucak treba pogledati poslednjih par strana foruma, pa dodati jedno 80% pozitivnih iskustava, jer se retko ko javlja da kaze da je dobro prosao, uglavnom se ljudi javljaju kada imaju problem.
Što ovde bilo kome da se izvinjavam?Ajde sad da nam se lepo izviniš pošto si na prethodnoj strani pisao kako sve propade, neće da ti vrate vaučere, prevara Ananasa...iako ti ne rečeno da će ti vratiti vaučere automatski ili kad ih kontakriraš.
Sto se mene tice ako mi je potrebno sto pre, onda gledam abrzo oznaku i ponekad se desi da mi stigne za manje od 24 casa od trenutka narucivanja. Ananas mi se zasad pokazao kao najbrzi od svih domacih prodavaca, cak i ako nije abrzo i Spark, jer mnoge druge firme drze robu u Ananas skladistu. Ne secam se da sam nesto cekao duze od 2-3 dana, maksimalno 5 dana. Ostali prodavci nisu brzi, ali da budem fer, ni kod njih nisam mnogo puta cekao duze od 5 dana, maksimalno 7 dana u pojedinim slucajevima.Imam ja i pozitivna iskustva naravno, i gomila paketa mi je stigla i pre roka, samo hoću da kažem da nikad ne znaš šta će da stigne pre roka, a šta da otkazu, ananas je ok da naručiš, iskoristiš vaučer i čekaš, ono što mi je potrebno što pre, ne naručujem na ananasu...
Dešava se...obrisi cash memorijuJel jos nekom zeza nalog, nema mi ni porudzbina, favorita ni sacuvanih kartice?
Da meni zadnja dva paketa dovezao Aks i iznenadih se i kurir mi rece zbog prevelike količine paketa sada voze i oni ananas, do sada uvek mi je dovozio city, I bas sam razočarana sto vozi aks jer su po meni najgora sluzbaPromaklo mi je, od kada AKS radi za Ananas?
Strasno sta reci,valjda ce pronaci i isporučiti vam, kod mene najpozitivnije iskustvo sa njima, zadnjih godinu i po ko zna kolko paketa sa ananasa i plus ovako neke druge radnje i sl, verovatno zavisi sve i do kurira, ja sam bas više puta imala probleme oko paketa sa Aks službomPa ti onda nisi osetila čari citija. Evo moj paket (4 gume) je poručen 19.10. a kurir ga je preuzeo 22.10 (od kada ga verovatno vozika po gradu) i evo danas sam zvao ananas (jer na mejlove ne odgovaraju) i po najnovijim informacijama city je izgubio u transportu 1 gumu od 4. Ajde da je to nešto sitno, ali da izgubiš gumu... Pritom danas je 11.dan od porudžbine, bukvalno se ne zna ko je tu od koga gori, srpski amazon ili city. Broj za praćenje ne postoji, nego bacaš pasulje kada će stići mejl "hej danas ti stiže paket". Neozbiljno, neozbiljno, neozbiljno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari