Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

156156615561e.PNG
  • Potrebno je da se uloguješ na svoj ananas nalog
  • Potrebno je da tvoja korpa bude u minimalnom iznosu od 4,000 RSD
  • Tvoj vaučer važi za ponudu na Ananasu uključujući i proizvode koji su već na popustu u naredna 24h i možeš da ga iskoristiš samo za jednu kupovinu

Dobio sam 50% na izdvojenu ponudu. Mogu vam reći da nema šta da se kupi. Brukaju se uveliko sa 231 artiklom u izdvojenoj ponudi...

EAfXmL9l

1000din na 5k

Posle 2+ nedelje od porudžbine stigoše gume, našli i onu zagubljenu četvrtu. Iste sad na BF ceni skuplje za samo 1700 dinara.

Koji su linkovi za izdvojene ponude? Mislim da su prošle godine vremenom menjali dostupne artikle, možda se još popravi stanje.

BcLl42DI

500 na preko 5000

I meni isto izaslo 30% na izdvojenu ponudu za preko 4000 ali sto rece neko uglavnom odeca.
tazsqzw5

uD6BPNPu

Ja sam sada narucio TV i ukucao vaucer za -1000 din i pisalo je da je vaucer validan i kad je zavrseno sve, na mail mi stigne da trebam da platim regularnu cenu.Nije uracunat vaucer.
Prvi put sada kupujem na ananasu.Jel to tako normalno ili ... ? :D

Nema Mastercard?

Gledam da pazarim ovaj klima uredjaj koji kod bi bilo najbolje iskoristiti i da li ima neko isti? :)

Biće vrv bolji vaučeri kako se novembar bude bližio kraju i sam dan crnog petka, tako je bilo prošle godine ako se sećam.

Ovi vaučeri se izvlače u periodu od 4. do 17. 11. 2024. godine, tako da ja očekujem da će tek posle toga biti prava ponuda i vaučera i proizvoda.

Само Мастеркард ваучери ако буду.

Na vise naloga samo 500ke, tesko ce ovde nesto jace da se izvuce. Ali dobro, niko me ne bije po usima da narucujem, ako se ne otvore i necu.

Evo prva posiljka koja mi stize AKS-om (a brzo). Sto mi i odgovara sa obzirom da mi posta ne dostavlja na adresu tako da super.

Nazad
Vrh Dno