Imamo i mi neki crveni manji Samsung usisivač, ne znam koji tip, odličan je.Upravo sam dobio vaucer na 4000 za usisivac Samsung VCC4320S3A/BOL Usisivač za posudom, 1600 W.
Sa popustom ispada 3999 za uplatu.
Kakav je ovaj usisivac, vredi li da se uzima?
Evo i jedan MC vaucer na 1500 (min 4000).
4nv3EM7r
Tako je. Kodovi od 1500din i 2500din važe samo za kupovinu Mastercardom.
Tako je. Kodovi od 1500din i 2500din važe samo za kupovinu Mastercardom.
Cash back vikendom je namenjen za bezkontaktna placanja uredjajima, ne fizickom karticom i kod odredjenih trgovaca: roda/idea, dm, sportvision...Pitanje
Kupio sam danas air fryer za 8k
Mastercardom.
Da li je jos uvek aktuelna cash back akcija , ako se vikendom plati Mastercardom? (intesa)?
Da li da očekujem cash back, ili to više ne vazi?
Ima od 500 din 🍍Da li ima neki treći vaučer za koji nije potrebna MasterCard?
Koliko znam, samo kodovi od 50% i 70% na "odabrane artikle" važe bez MasterCarda. I onaj od 500din, što reče Spanjeli iznad.Da li ima neki treći vaučer za koji nije potrebna MasterCard?
Ima od 500 din 🍍
Mislim da je br moba nebitan, ja počeo da stavljam 555333.Izbaci mi i 1500 din na drugom nalogu ali ne znaci mi. A i ako 2x saljem na isti tj. moj broj moba banovace me?![]()
Svako može da je ima preko MTS banke (moj slučaj), ne koristim račun, osim u ovakvim prilikama.😠
Da li je moguće da skoro svi članovi na ovoj temi imaju master card?
Nije pošteno prema kupcima koji igrom slučaja ne koriste tu karticu.
To je Mastercard promocija u saradnji sa Ananasom. Naravno da je pošteno. Promovišu svoj "proizvod". Sada ste vi besni jer ne možete da ostvarite popust, pa ćete "sutra" da odete u banku i tražite Mastercard i bićete spremni za narednu akciju. Čist marketing koji, očigledno, deluje.😠
Da li je moguće da skoro svi članovi na ovoj temi imaju master card?
Nije pošteno prema kupcima koji igrom slučaja ne koriste tu karticu.
Ja sam juče baš gledao da bude iz iste prodavnice (Spark), ali su napravili 3-4 paketa ili tako nešto , jer navodno dolaze iz različitih skladišta i ako je rč bio 6000+ za jedan od paketa su tražili poštarinu, tako da sam otkazao sve osim 1 najvećeg.Vidim izvinjavam se na smaranju, hvala! Inace naplacuju po broju prodavnica iz koje uzimaju.
Prvo pitas vredi li ga uzimati pa ostavis vaucer, ovako dok gi razmisljas neko ce ti pokupiti😂Upravo sam dobio vaucer na 4000 za usisivac Samsung VCC4320S3A/BOL Usisivač za posudom, 1600 W.
Sa popustom ispada 3999 za uplatu.
Kakav je ovaj usisivac, vredi li da se uzima?
Evo i jedan MC vaucer na 1500 (min 4000).
4nv3EM7r
A u suprotnom ti zatrpaju inbox, ovi sa 20 postova.Ne treba da se kace javno jer je svaki drugi post - JAO NE RADE GOTOVO ISKLJUCILI
To je Mastercard promocija u saradnji sa Ananasom. Naravno da je pošteno. Promovišu svoj "proizvod". Sada ste vi besni jer ne možete da ostvarite popust, pa ćete "sutra" da odete u banku i tražite Mastercard i bićete spremni za narednu akciju. Čist marketing koji, očigledno, deluje.
Pa naznaceno je. Pise Mastercard ti poklanjaSuper, samo red bi bio da u reklami za da te popuste odmah na znači da oni važe samo uz MasterCard, jer dosta nas je bilo zbunjeno - Zašto vaučeri ne mogu da prođu.
Prošla akcija ananasa za Novu godinu je bila sjajna, nikakvo kartica nije bila potrebna. Mesec dana smo kupovali sve i svašta sa popustom od 50%. Ovo sad je bezveze jer lično ne poznajem nikoga ko ima tu karticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari