Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Screenshot 2023-11-25 163301.png

Screenshot 2023-11-25 163455.png

Screenshot 2023-11-25 163538.png

Ispali su fer i poslali jaknu za ispod 2500, bag u četvrtak...

Jakna je odlična...

Zna li neko sta bude, tipa uzmem 4 predmeta to bude 6050 din ja vaucer ispadne 3550 din na kraju, ali ako nema nesto na lageru i odbiju i onda vrednost korpe bude npr 5550 din, je l se i dalje obracunava taj popust pa bude 4050din ili 5550? Ovo je samo primer ne znam kako da objsnim bez primera

S obzirom da su izgleda sve ispostovali, jer nisam cuo da je bilo otkazivanja i vecini je spakovano i poslato neverujem da je bio bag, da je bio bag bez imalo blama bi oni sve stornirali. Ovako verovatno ciscenje lagera ili nešto slično.

Zna li neko sta bude, tipa uzmem 4 predmeta to bude 6050 din ja vaucer ispadne 3550 din na kraju, ali ako nema nesto na lageru i odbiju i onda vrednost korpe bude npr 5550 din, je l se i dalje obracunava taj popust pa bude 4050din ili 5550? Ovo je samo primer ne znam kako da objsnim bez primera
Ostaje ti sve isto, samo bez tog proizvoda, umanjuje se ukupna cena sa vaucerom za cenu tog proizvoda koji je otkazan sa vaucerom.

Ostaje ti sve isto, samo bez tog proizvoda, umanjuje se ukupna cena sa vaucerom za cenu tog proizvoda koji je otkazan sa vaucerom.
A otkazace punu cenu to proizvoda neke neki deo?

S obzirom da su izgleda sve ispostovali, jer nisam cuo da je bilo otkazivanja i vecini je spakovano i poslato neverujem da je bio bag, da je bio bag bez imalo blama bi oni sve stornirali. Ovako verovatno ciscenje lagera ili nešto slično.
I nije logicno da se istog dana desio bug kada su svima pustili vaucere od 70 i 50%.

A otkazace punu cenu to proizvoda neke neki deo?
Ako si uzeo dva proizvoda u vrednosti od 3000, sa vaucerom izadje 4500, ukoliko ti otkazu jedan proizvod, placas samo drugi 2250. Ne povecava ti se popust na taj drugi proizvod da bude 1500.

Thanks, ali opet sam dobila Mastercard kod 😶

Da li je bolje da kupim ove slušalice za jogging

Ili samsung vakuum, nisu bežične?

Ja sam pocetkom ove godine uzeo ove tws9, bile 100 din skupje ali zato fraj dostava, realno sam zadovoljan, sluze mi za hadsfree ali nisu lose ni za muziku, baterija extra drzi jos ima ovu kutiju sa baterijom tako da su top (ovo je moje misljenje)

Pise na sajtu kako sta funkcionise, a u meilu pise koliko traje kod i zasta vazi (primer: Vaučer važi za proizvode koji se nalaze na stranici na koju te vodi dugme "Kreni u šoping")

Prosao od 2500/6000, trebalo mi je napajanje za PC, pa sam za ostatak dodao neke stvari koje mi relano i ne trebaju, ali mogu da zatrebaju.. Sada nadam se ne bude dodatnih komplikacija..

Naručivao neko preko PC Practic? Koliko ste čekali na dostavu?
Koje napajanje si uzeo? U gigatronu su deepcool porizvodi na popustu, ja sam bas danas narucio napajanje kod njih (uz dodatak kucista ako je po opisu i slikama )

Ako si uzeo dva proizvoda u vrednosti od 3000, sa vaucerom izadje 4500, ukoliko ti otkazu jedan proizvod, placas samo drugi 2250. Ne povecava ti se popust na taj drugi proizvod da bude 1500.
Hvala puno, hocu da uzmem microsd i fleske neke pa ne znam hoce li biti na stanju zato pitam
Hvala puno, hocu da uzmem microsd i fleske neke pa ne znam hoce li biti na stanju zato pitam
Cek sad tek vidim je 350 bude za sve 4 fleske dostava ili 350 din po fleski

Treba da je 1 dostava jer salju u istom paketu, ali proveris, odes do koraka nacin placanja i tu vidis
Vidim izvinjavam se na smaranju, hvala! Inace naplacuju po broju prodavnica iz koje uzimaju.

Red bi bio da kad neko iskoristi poklonjen vaucer da to i objavi na forumu. Kad niko nece, evo ja kazem hvala jocar96, mada nijedan od tvojih vaucera nisam iskoristio.

Je l jos nekom ne rade vauceri?

Meni nije prihvatio nista sa foruma od ovih.
Wade mi je dao master i to je htelo.
Realno, par ljudi ovde je delilo sakom i kapom, hvala

Ja sam pocetkom ove godine uzeo ove tws9, bile 100 din skupje ali zato fraj dostava, realno sam zadovoljan, sluze mi za hadsfree ali nisu lose ni za muziku, baterija extra drzi jos ima ovu kutiju sa baterijom tako da su top (ovo je moje misljenje)
)

Hvala ti. Meni trebaju slušalice isključivo za muziku kada džogiram. Pre sam koristila neke Samsung vakum nisu bežične, ali su vrlo brzo crkle.

Bitno mi je samo da je kvalitet zvuka kada slušam muziku dobar.

Nikako da ubodem neki kod koji ne zahteva Mastercard karticu🙃

Upravo sam dobio vaucer na 4000 za usisivac Samsung VCC4320S3A/BOL Usisivač za posudom, 1600 W.
Sa popustom ispada 3999 za uplatu.
Kakav je ovaj usisivac, vredi li da se uzima?

Evo i jedan MC vaucer na 1500 (min 4000).
4nv3EM7r

Upravo sam dobio vaucer na 4000 za usisivac Samsung VCC4320S3A/BOL Usisivač za posudom, 1600 W.
Sa popustom ispada 3999 za uplatu.
Kakav je ovaj usisivac, vredi li da se uzima?

Evo i jedan MC vaucer na 1500 (min 4000).
4nv3EM7r
Ima moja majka takav.
Barem.izgleda identicno.
Pristojan usisivac.
Svakako vredi 4000 ako ti treba usisivac

Nazad
Vrh Dno