Slušalice | Online prodaja | Ananas
Pogledaj proizvode iz kategorije: Slušalice i kupuj online, sigurno i lako na Ananasu!

Da li je neko kupovao slušalice za džoging preko ananasa do 3.500 i šta preporučujete?
Da li su ove OK?
Ostaje ti sve isto, samo bez tog proizvoda, umanjuje se ukupna cena sa vaucerom za cenu tog proizvoda koji je otkazan sa vaucerom.Zna li neko sta bude, tipa uzmem 4 predmeta to bude 6050 din ja vaucer ispadne 3550 din na kraju, ali ako nema nesto na lageru i odbiju i onda vrednost korpe bude npr 5550 din, je l se i dalje obracunava taj popust pa bude 4050din ili 5550? Ovo je samo primer ne znam kako da objsnim bez primera
A otkazace punu cenu to proizvoda neke neki deo?Ostaje ti sve isto, samo bez tog proizvoda, umanjuje se ukupna cena sa vaucerom za cenu tog proizvoda koji je otkazan sa vaucerom.
I nije logicno da se istog dana desio bug kada su svima pustili vaucere od 70 i 50%.S obzirom da su izgleda sve ispostovali, jer nisam cuo da je bilo otkazivanja i vecini je spakovano i poslato neverujem da je bio bag, da je bio bag bez imalo blama bi oni sve stornirali. Ovako verovatno ciscenje lagera ili nešto slično.
Ako si uzeo dva proizvoda u vrednosti od 3000, sa vaucerom izadje 4500, ukoliko ti otkazu jedan proizvod, placas samo drugi 2250. Ne povecava ti se popust na taj drugi proizvod da bude 1500.A otkazace punu cenu to proizvoda neke neki deo?
Ja sam ovakve bele uzeo. Izasle su me 1800din sa vaucerom, mislim da je cena pristojna i za te novce da vredi.![]()
Slušalice | Online prodaja | Ananas
Pogledaj proizvode iz kategorije: Slušalice i kupuj online, sigurno i lako na Ananasu!ananas.rs
Da li je neko kupovao slušalice za džoging preko ananasa do 3.500 i šta preporučujete?
Da li su ove OK?
Koji je ovo vaučer?
iAqqE2oo - 1500 din. preko 4k
lhMBQUw6 - 1500 din. preko 4k
iDcQkdNP - 2500 din. preko 6k
YtwBo8q3 - 2500 din. preko 6k
Thanks, ali opet sam dobila Mastercard kod 😶
Da li je bolje da kupim ove slušalice za jogging
![]()
Slušalice | Bluetooth ili sa kablom | Preko 650 modela | Ananas
Istraži veliki Ananas asortiman bluetooth slusalica, slušalica sa kablom, sa mikrofonom ili bez. Željene slušalice poruči online brzo i jednostavno!ananas.rs
Ili samsung vakuum, nisu bežične?
Koje napajanje si uzeo? U gigatronu su deepcool porizvodi na popustu, ja sam bas danas narucio napajanje kod njih (uz dodatak kucista ako je po opisu i slikama )Prosao od 2500/6000, trebalo mi je napajanje za PC, pa sam za ostatak dodao neke stvari koje mi relano i ne trebaju, ali mogu da zatrebaju.. Sada nadam se ne bude dodatnih komplikacija..
Naručivao neko preko PC Practic? Koliko ste čekali na dostavu?
Hvala puno, hocu da uzmem microsd i fleske neke pa ne znam hoce li biti na stanju zato pitamAko si uzeo dva proizvoda u vrednosti od 3000, sa vaucerom izadje 4500, ukoliko ti otkazu jedan proizvod, placas samo drugi 2250. Ne povecava ti se popust na taj drugi proizvod da bude 1500.
Cek sad tek vidim je 350 bude za sve 4 fleske dostava ili 350 din po fleskiHvala puno, hocu da uzmem microsd i fleske neke pa ne znam hoce li biti na stanju zato pitam
na primer?Gledam sada, neke od stvari su snizene u zadnjih pola sata, sat
Markiran garderoba, patikena primer?
Treba da je 1 dostava jer salju u istom paketu, ali proveris, odes do koraka nacin placanja i tu vidisCek sad tek vidim je 350 bude za sve 4 fleske dostava ili 350 din po fleski
Vidim izvinjavam se na smaranju, hvala! Inace naplacuju po broju prodavnica iz koje uzimaju.Treba da je 1 dostava jer salju u istom paketu, ali proveris, odes do koraka nacin placanja i tu vidis
Kacio sam ja pre 2 dana za plavi model, niko nije prijavljivao da je iskoristio.Koji je ovo vaučer?
I jel samo za ženski model izgleda?
Je l jos nekom ne rade vauceri?
Ja sam pocetkom ove godine uzeo ove tws9, bile 100 din skupje ali zato fraj dostava, realno sam zadovoljan, sluze mi za hadsfree ali nisu lose ni za muziku, baterija extra drzi jos ima ovu kutiju sa baterijom tako da su top (ovo je moje misljenje)
)![]()
Slušalice | Bluetooth ili sa kablom | Preko 650 modela | Ananas
Istraži veliki Ananas asortiman bluetooth slusalica, slušalica sa kablom, sa mikrofonom ili bez. Željene slušalice poruči online brzo i jednostavno!ananas.rs
Ima moja majka takav.Upravo sam dobio vaucer na 4000 za usisivac Samsung VCC4320S3A/BOL Usisivač za posudom, 1600 W.
Sa popustom ispada 3999 za uplatu.
Kakav je ovaj usisivac, vredi li da se uzima?
Evo i jedan MC vaucer na 1500 (min 4000).
4nv3EM7r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari