Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Cisto sumnjam da ce im prodaja biti nesto znacajno uvecana ovim 10% kodom, efektivno je prethodni kupon davao 40-50% popust za vecinu artikala, i ovaj kod treba da bude primenjen na artikal koji je preko 15k da bi bio bolji
Ne bi me cudilo da za dan zaljubljenih opet grunu neki dobar popust posto ide sezona u kojoj niko nema dinara a verujem da ce im promet opasti narednih 20 dana za jedno 90% :D
Ovaj kod se vise isplati za belu tehniku i veće stvari, a sitnice smo već sve pokupovali. Mada je Misko mogao da se otvori sa nekih 15-20%
Za dan zaljubljenih verovatno hoce biti neka promocija, jer im je tad i rođendan...

Stigla i meni Stella (naruceno 13) danas, sasvim ok TV za ove pare. Jedini problem koji sam pronasao jeste cudno zujanje kad se koristi DVB-T2, cuje se na nekih 50cm od TV. Hvata DVB-T2 signal odlicno sa parcetom kabla.
U podesavanjima stoji da je sklopljen 28.07.2022, kao i info o panelu T320XVN02 (https://www.panelook.com/T320XVN02.0_AUO_32.0_LCM_overview_15030.html).
Neko je pitao za energetski standard, TV je G standard 33kWh/1000h.

Stigla i meni Stella (naruceno 13) danas, sasvim ok TV za ove pare. Jedini problem koji sam pronasao jeste cudno zujanje kad se koristi DVB-T2, cuje se na nekih 50cm od TV. Hvata DVB-T2 signal odlicno sa parcetom kabla.
U podesavanjima stoji da je sklopljen 28.07.2022, kao i info o panelu T320XVN02 (https://www.panelook.com/T320XVN02.0_AUO_32.0_LCM_overview_15030.html).
Neko je pitao za energetski standard, TV je G standard 33kWh/1000h.
Poreklo Tajvan,ima li jos neko problema sa tim zujanjem?
Zasto te klase G,F...Tesle su A.

Zujanje je samo kad je na DVB-T2 modu, preko HDMI nema zujanja.
I ostali 32" su tu negde u energestkoj klasi (32S605BHS je F 31kWh/1000h; TCL 32S6200 F 32kWh/1000h).

Moze li neko da preporuci neki jeftin mikrofon sa Ananasa? Ne ocekujem neko ludilo samo da me cuju i da ne krci :)

trebalo bi pomenuti da je to stara TV tehnologija koja vredi oko 5000 mozda.

Mi smo ovde srecni sto mozemo da kupimo za 7000 za TV koji stizu u kutijama koje su otvorene pa ponovo zatvorene i koje je mozda neko vratio.

Primetio sam da ih nema na njihovom sajtu,mada po zakonu o kupovini na daljinu 14 dana je rok za povrat.

Moguce je da je ovo neka serija sa problemom, ko zna.... Iskreno ja necu vracati, kao sto rekoh do 50cm se cuje, posle toga jako tesko osim ako nije na mute u bas tihoj prostoriji (slazem se sa sasa022 koji kaze da je kao zvuk ventilatora), plus trenutno je prikljucen mts stb, samo sam probao DVB-T2 iz znatizelje. Ovo je verovatno u rangu svih tih jeftinih TV, alpha/vox/fox/tesla 🤷‍♂️

Gledam fox 32ATV110A ima analogni prijemnik,da li je moguce da se sve ovo prodaje ovde?

Kaže ovaj dečko ima i za 5000 tv sa digitalnim prijemnikom 😂

Na konto priče sa zujanjem tv... Sad se setih pre nekih meseci dana odem kod drugaricine keve da pogledam tv. Zali se da zuji. Ona mislila da joj crkao box. Ispostavilo se da zuji zbog skart kabla kojim je tv bio povezan sa boxom. Cim sam povezao preko hdmi zujanje prestalo. Dzabe kupovala nov set top box.

Presporo traje vraćanje novca nakon otkazivanja sa njihove strane. Od 4.januara kada je otkazana porudžbina još ne vraćaju novac a podrška šalje spremljene copy paste odgovore. Da li kontaktirati banku?

Bogmeeee.... ja nikad do ananasa nisam obracao paznju ni na taj sajt ni na bazzar ni na shoppster.Nije ananas bas najpovoljniji sa cenema

Presporo traje vraćanje novca nakon otkazivanja sa njihove strane. Od 4.januara kada je otkazana porudžbina još ne vraćaju novac a podrška šalje spremljene copy paste odgovore. Da li kontaktirati banku?
Ja sam kontaktirao, i istog dana je pušteno, sli samo za iznos za koji mi je Ananas poslao fiskalni račun za povraćaj, drugi deo ne.

I ja sam sad uzeo caletu Stela tv, a 3 puta sam ga pitao da li mu nesto treba dok je trajala akcija, sad nasao kad je prosla nagradna igra i vaucer (uzeo sam 10%) :D
Uspelo im je, sad prvo gledam ananas kad trazim nesto da kupim

https://ananas.rs/proizvod/vox-inverter-klima-uredjaj-iva5-12jr/335128 jedan OK kinez za 35.000rsd sa azima10, kome treba za grejanje/hlađenje. Nije bila ovakva cena od 2018.

Poslednja izmena od urednika:
Dobra cena za sadašnje divljanje na tržištu, ali moram da kažem da sam u oktobru 2020. kupio IVA5-12JR po ceni od 30.500 din, a omašio sam akciju za 29.000.

Uzeo sam je u Dijaspora šopu, pokazala se odlično tokom ove 3 godine za nekih 16ak kvadrata neizolovanog prostora+stara stolarija (vila promaja).
Doduše, nije bilo jakih zima (ili zima uopšte), ali svoj posao obavlja korektno, a ove godine je nešto nisam hvatao ni u defrostu. Nisam kupio WiFi dongle, iskreno nisam ga ni tražio.
Imaš utiske na temi za klime, ima je još nekoliko korisnika i generalno su zadovoljni. Ja kapiram da radi posao za do -10 °C i ~20 m².
Doduše, opet bih radije uzeo neki Fujitsu ili Daikin, mada uvek se svodi na ono - Fata je Fata, ali dvaput je dvaput. :)

Dobra cena za sadašnje divljanje na tržištu, ali moram da kažem da sam u oktobru 2020. kupio IVA5-12JR po ceni od 30.500 din, a omašio sam akciju za 29.000.
ja sam uhvatio na ananasu Bosch inverter 3000i za 32.500 din i sad mi je zao sto nisam uzeo vise komada

mene cudi da je 18tica duplo skuplja... tipa 12 je 40k dok je 18tica 80+

Ananas direkt a dostavljač City express? Ovo vidim prvi put. A direkt porudžbine je do sada isporučivao Ananas express, M&M ili DHL.

Nazad
Vrh Dno