E jel te zanima informacija da su pelene na akciji ili pomada za lice ili asov ili kolica za pijacu. Sta sada treba da se tema spamuje sta je na akciji i sta je kome zanimljivo da to deli. Ok tehnika nas sve zanima ali sve drugo je manje vise nepotrebno da se deli ali opet ne mozes nikome zabraniti a podeli link prema nekoj akciji koja se cini dobra i da bi mogla vecini da se svidi.
A za kurira treba da se pise kakvi su, jel izlaze da isporuce posiljke, jel zakidaju na novcu, jel sami zaokruzuju racune i slicno. Pa da li su ljubazni ili nisu, u kakvom je stanju paket dosao i kako je sve bilo zasticeno, iskustva sa paketomatima.
Ali u nedostatku takvih podataka pisu ljudi o svacemu i nije lose da se procita jos nesto. Koga ne zanima moze komotno da preskoci da cita takve poruke.
Sve ovo što si napisao je legitimna tema. Koliko vas muškarce zanima tehnika, toliko nas žene zanimaju kreme za lice, babe zanimaju u kolica za pijacu, a ljude sa sela ašovi. Ne čita ovu telu samo prosečan gradski muškarac između 30 i 40 godina.
Ja bih volela da te više pisalo o kvalitetu proizvoda na ovoj temi, manje stvari bismo vraćali.
Kozmetika za bebe Bamboo je žestoko precenjena, vlažne maramice imaju odvratan miris i bolje da ništa nismo naručivali. Kobajagi uvoz iz Švedske, a postoji firma u okruženju koja radi mnogo bolje proizvode.
Bilo je malo muljanja i sa rokom trajanja apotekarskih proizvoda, tipa ističe za par meseci, pa smo i zbog toga neke stvari vraćali.
Nije priča o pdv-u spamovanje teme? Svako kad javi da mu je nešto stiglo, da li je kurir bio ljubazan ili ustao na levu nogu?
Super onda, udrite samo.
Posao kurira je sastavni deo usluge ananasa, tako da treba da se piše i o tome.
Nama su dosad dolazila dva OK kurira i jedan muljator koji sam određuje cene. Jutros ga nije bilo, verovatno je bilo još žalbi na njegov rad, pa su ga zamenili sa normalnim dečkom.
Upravo prednost online kupovine ananasa i jeste to što ti donosi Kurir robu i ne moraš da ideš u prodavnicu, inače iste proizvode imaš i u redovnoj prodaji.
Zato treba napisati koju reč i o Kuririma, ako za to ima razloga.
Zvala sam City Express da im kažem da njihov Kurir sam obračunava neke svoje cene proizvoda i naplaćuje stotinak dinara više. Prvi put smo pomislili da je bilo slučajno, drugi i treći put videsmo da nije.
Bez blama su mi tražili ne šifru paketa, nego nekakav bar-kod sa 8 cifara koji ne piše nigde. Onda sam tražila od ananasa podatke o tome, a oni su rekli da to pitam City Express i tako u krug.
Baš me briga za tih 200 RSD koliko nas je prešao, ali ne volim kad Pare idu pogrešnim ljudima i treba ih prijaviti.