Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Bilo bi manje problema da su redovno ažurirali stanje proizvoda, ivako ga navodno ima, ti naručiš i onda ništa.

Imaju izgleda neki bug na sajtu. Drugar poručio nešto i posle 2 dana nestane porudžbina sa naloga, kao da ništa nije kupio. Probao preko telefona, kompa, sve isto.

Da li ima još nekog osim Vujkeee92 da naručio MOP 2 za vreme akcije petak 13% i da mu je stigao?
On je naručio 13. stiglo mu je 18. Ja sam naručio 15. još uvek nemam nikakvu promenu statusa a sutra je poslednji dan za isporuku. Čak ni to vreme ne menjaju. Ne smeta mi da dođe koji dan kasnije, nego se brinem da mi sutra sistem (opet) automatski ne otkaže porudžbinu.
Update: Porudžbina je malopre: potvrđena, obrađena i spakovana. :)

Izgleda da su zaista rešili te automatske otkaze, ako je još neko u ovakvoj situaciji da zna.

Poslednja izmena:
Poručena 13.01. 2 XIAOMI HEPA filtera (<4000).
Danas preuzeta pošiljka (M&M). Sve OK.
HVALA svima koji su pisali o popustima (vaučeri, petak 13).

Danas mi isporucen Stella tv, 15.01. porucen, DHL doneo.
Ako nekome treba, pa cak i ako ne treba izece se samo zbog cene, na Shoppsteru ima lep popust na Rabalux led rasvetu.

Narucio majicu i duks u sredu, navodno imaju ih na stanju u magaicnu posto pise A Direkt, medjutim status porudzbine je i dalje u obradi.

Po meni Stella inace sasvim okej, stoji mi u spavacoj, ima vrlo dobru sliku za moj ukus, zvuk je nesto slabiji tj cudan je...za ove pare jednostavno je smesno komentarisati tv, sta vise mislim da je bolji od neke Tesle iz E serije koju smo imali ranije a koja je kostala duplo vise.
Da li je nekome usled neke greske Ananasa itd dodeljen ili obecan neki vaucer u iznosu kupovine

Posle dva dana ti se buniš? Really? :unsure:
Zar nije bila prica da artikli koji imaju oznaku Ananas Direkt stizu u rekordnom roku? Inace ne bunim se, komentarisem.

Cekao sam posiljku iz Fashion & Friends jedno 10 dana. Porucio 01.01. stigla mislim 10og ili 11og. Zbog praznika verovatno.

Vaučer od 1500 din jeste marketing i to najbolji na svetu (mislim Srbiju). To košta, išli su svesno u minus, ne zato što nas vole, već što tako ubijaju konkurencije. Dda li je neko pomeno ostale online trgovine i tamo kupovao dok je trajao vaučer 1500 din? Ne, samo ova tema je gorela. Tako rade veliki investicioni fondovi gde dođu.

Meni stiglo sve što sam naručio (vitamini uglavnom - tu sam pravio najlepšu uštedu a nije nešto što ne koristim da bezveze kupujem, i čiveni filter naravno), kasnili su i to sam očekivao videvši ovde temu.

Nije im dugo trebalo, popust 10% na bukvalo sve sa promo kodom "azima10" :cool: .
Edit: preteče me kolega.

Ne vidim na pocetnoj strani da reklamiraju taj kod, gde ste videli?

Vaučer od 1500 din jeste marketing i to najbolji na svetu (mislim Srbiju). To košta, išli su svesno u minus, ne zato što nas vole, već što tako ubijaju konkurencije.
Pa reklama kosta, narocito dobra reklama.
Mogli su da plate TV reklamu na pinku, da li bi bila jeftinija?
ne verujem.

Meni je danas stigao paket od dudija totalno neupakovan... samo gola ambalaza proizvoda

Cisto sumnjam da ce im prodaja biti nesto znacajno uvecana ovim 10% kodom, efektivno je prethodni kupon davao 40-50% popust za vecinu artikala, i ovaj kod treba da bude primenjen na artikal koji je preko 15k da bi bio bolji
Ne bi me cudilo da za dan zaljubljenih opet grunu neki dobar popust posto ide sezona u kojoj niko nema dinara a verujem da ce im promet opasti narednih 20 dana za jedno 90% :D

Jedina stvar koja je jeftinija nego sto je bila pre 7 dana je xbox serija s

Jel se cimao neko oko 36m garancije za Stellu?

Prilozi

• LMC_12.8.4.pq20230120_170220_PQ-F3-Pro-R13.jpg
    LMC_12.8.4.pq20230120_170220_PQ-F3-Pro-R13.jpg
    116.4 KB · Pregleda: 122
Jel se cimao neko oko 36m garancije za Stellu?
Ja sam pozvao na broj koji sam našao na stellaelectronics sajtu, javila se ljubazna gospođa i rekla mi je da 2 godine garancije obezbeđuje Ananas uz fiskalni račun (poslat preko mejla) u skladu sa zakonom, a da 3. godinu obezbeđuju oni uz taj garantni list (koji ne mora da bude overen) i pomenuti fiskalni račun.
Inače, i ja sam pozitivno iznenađen slikom na ovom HD TV-u, čak mi se čini da je nekako i bolja za kanale preko SBB-a u odnosu na stari Full HD Samsung (isto 32").
@amdpower - vaučeri tj. kodovi za popust su do sad uvek važili i uz proizvode na akciji, trebalo bi da je tako i za ovaj... a ne one pilićarske fore uobičajene na našem tržištu - daju popust, ali ne važi za proizvode na akciji, a cene primerene "ludilu kroz koje prolazi svet" :)

Meni je danas stigao paket od dudija totalno neupakovan... samo gola ambalaza proizvoda
Ja u zadnje vreme sve cesce dobijam takve pakete,cak i od BC Group mi stizali,od Ananasa minumum 2x dosli takvi,jos kartoni na mestu predvidjenom za otvaranje ni selotejp traku nisu imali,bukvalno ukoliko proizvod ima neke sitnije delove verovatnoca da ostanes bez njih je na 90%

Mozda nece ni biti kod vazeci za sve,vec samo za one koji imaju naloge,jedino mi tako newsletter ima potpuni smisao :)

Misliš "nalog"? :ROFLMAO:

Za petak 13. je bio 24.6k sa vaučerom. Možeš li za manje od toga sada? ;)

Vrh Dno