Update: Porudžbina je malopre: potvrđena, obrađena i spakovana.Da li ima još nekog osim Vujkeee92 da naručio MOP 2 za vreme akcije petak 13% i da mu je stigao?
On je naručio 13. stiglo mu je 18. Ja sam naručio 15. još uvek nemam nikakvu promenu statusa a sutra je poslednji dan za isporuku. Čak ni to vreme ne menjaju. Ne smeta mi da dođe koji dan kasnije, nego se brinem da mi sutra sistem (opet) automatski ne otkaže porudžbinu.
Nisam jedini?Fox 55" webos tv braco, jel se cuje i kod vas ventilator posle sat vremena rada, iza tva? Bude i onako vruc ali nista preterano? 1080p h265 se pustao bio
Nisam poručio na moju adresu, za vikend ću montirati pa ću javiti. Al s obzirom da će se gledati samo kanali preko antene, ne verujem da ću nešto biti merodavan.Utisak o toj stelli,slika,video?
Zar nije bila prica da artikli koji imaju oznaku Ananas Direkt stizu u rekordnom roku? Inace ne bunim se, komentarisem.Posle dva dana ti se buniš? Really?![]()
Hepa filter za xiaomi prečišćivač.Koji filter?
Pa reklama kosta, narocito dobra reklama.Vaučer od 1500 din jeste marketing i to najbolji na svetu (mislim Srbiju). To košta, išli su svesno u minus, ne zato što nas vole, već što tako ubijaju konkurencije.
Ja sam pozvao na broj koji sam našao na stellaelectronics sajtu, javila se ljubazna gospođa i rekla mi je da 2 godine garancije obezbeđuje Ananas uz fiskalni račun (poslat preko mejla) u skladu sa zakonom, a da 3. godinu obezbeđuju oni uz taj garantni list (koji ne mora da bude overen) i pomenuti fiskalni račun.Jel se cimao neko oko 36m garancije za Stellu?
Ja u zadnje vreme sve cesce dobijam takve pakete,cak i od BC Group mi stizali,od Ananasa minumum 2x dosli takvi,jos kartoni na mestu predvidjenom za otvaranje ni selotejp traku nisu imali,bukvalno ukoliko proizvod ima neke sitnije delove verovatnoca da ostanes bez njih je na 90%Meni je danas stigao paket od dudija totalno neupakovan... samo gola ambalaza proizvoda
Popust je na korpu (tako piše u flajeru) tako da bi trebalo da važi na sve cene odnosno celokupan zbir u korpi.Popust jel vazi za proizvode na akciji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari