Malo OC-a.... 😉
Bravo Miki, samo '*** si mu kevu sa tom voltazom, probajte to malo da smanjis tu voltazu! 🙂
Bravo Miki, samo '*** si mu kevu sa tom voltazom, probajte to malo da smanjis tu voltazu! 🙂
meni za vcore pokazuje 1.22v kao def. i sa takvom voltazom prolazi LinX na 3Ghz, preko nisam ni probao, a tem. sa TX3 i otvorenim kucistem max 43c, moram danas da se poigram sa setovanjem da vidim gde je maksimum za def. vcore.
E da posle otkljucavanja ,rane u deneb ,prilikom restarta sistema Tj. kompa ili samo kasenja kompa, cujem KLIK,sto nije slucaj kad je procesor zakljucan kao 425 X3. cudan trip!!
mala moja, ja sam postar 😀 !
opasna je to fela...
nego, evo skrina b25 x4 pri kraju 24kruga liknsa , 1.2v , 41'c u ful loadu. default takt.
koliko bi jos mogo da ga andervoltujem ? / treba da ga stavi u htpc kuciste, i moracu da vratim box kuler. zato /
Evo stigao meni jedan CACYC X3 425. Samo još memorija da stigne, pa ću da sastavljam i otključavam. Wish me luck! :banana:
moj je cacyc takodje ... soprostenjem .
da vidimo koja revizija trazi manje napona.
koliko bi jos mogo da ga andervoltujem ? / treba da ga stavi u htpc kuciste, i moracu da vratim box kuler. zato /
Evo, da vam chika Prostreet otkrije tajnu za proveru stabilnosti 😀, GTA 4 tu ako radi sat-dva, ne treba ni Linx ni Prime da se pusta! Nemaju sta da traze pored GTA 4.
Onaj box je nedovoljan za X4, pa koliko god ga undervoltovao.
Tako sam i otkrio da mi za 3GHz treba 1.225v.
Za hladjenje predlazem: CM Vortex, Xigmatec Apachi, Scythe Schuriken
Mozda bi ti u to kuciste stao i HyperTX3 kuler...
alal vera za 3ghz na 1.225v !
hyperTX3 ne bi upasovao nikako, visok je oko14cm, opet mnogo.
nego, beagle, mislim da taj xigmatek apache uopste nije za quadove.
koliko se secam , veoma je lose ocenjen na nekim sajtovima.
scythea shuriken nema uopste, a cm vortex752 je jedva malo bolji od boxa.
inace se stvarno greje na boxu :S: cvok...cvok...cvok...
/ - ako neko ima nesto pgodno, moze odmak menjanje za ovog titana sa slike iza /
Hehehe, dobar je i taj rezultat na 3ghz, ali sta kazes na ovaj Lepi Kokane!? 😀
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2023142&postcount=7
U pravu si za taj Xigmatek Apache, lepo izgleda, ali hladi maltene losije od boxa.
Neki Zalman iz starije garde kada bi uspeo da nahvata???
Hehehe, dobar je i taj rezultat na 3ghz, ali sta kazes na ovaj Lepi Kokane!? 😀
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2023142&postcount=7
/ - ako neko ima nesto pgodno, moze odmak menjanje za ovog titana sa slike iza /
Ja sto vise gledam u ovaj tvoj rezultat, pitam se ko je "ludji"; ti ili CPU 😛:d😉
BTW: Apache sam preporucio na osnovu dimenzija, i zato sto lici na legendarni CNPS-7000, ne znam puno o tom kuleru... Izgleda da Xigmatek nije Zalman :d
Za druge stvari mogu da ti odam priznanje, ali ocigledno je da su ti kuleri nepoznanica, taj box sto mu predlazes je jedan od najgorih box kulera ikada napravljenih, cak je i ovaj box sa X3 za klasu bolji od njega, sigurno nije gori. 🙂
Za druge stvari mogu da ti odam priznanje, ali ocigledno je da su ti kuleri nepoznanica, taj box sto mu predlazes je jedan od najgorih box kulera ikada napravljenih, cak je i ovaj box sa X3 za klasu bolji od njega, sigurno nije gori. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari